Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
σορρυ διαφωνω........ισως να χεις καει με το χυλο δεν ξερω......δε σου φταινε ολες ομως :)
Δεν ειναι ετσι, θα σου πω τι γινεται. Στην Ελλαδα υπαρχει η νοοτροπια του ελαχιστου κοπου και του ευκολου κερδους. Αργα-γρηγορα , ετσι ζουγκλα που ειναι τα εργασιακα στη χωρα, η γυναικα κλαταρει και αναγκαστικα για να επιβιωσει θα ψαξει το σπονσορα. Αν δεν σε κοψει για ανθρωπο πανω στον οποιο θα φορτωθει εχει τελειωσει το θεμα .Σε σουταρε .  Κυριολεκτικα , ΟΛΟΙ οι φιλοι/ες μου που παντρευτηκαν ο γαμος τους εχει παρει αυτη την τροπη. Στην αρχη τα μοιραζονται, πιο μετα η γυναικα κλαταρει και ο αντρας τα αναλαμβανει ολα. Και εχει πλακα να τις βλεπεις τις γυναικες πριν το γαμο να κανουν τα σχεδια τους, να σχεδιαζουν το σπιτι, τη διακοσμηση. Ε, ρε φουκαραδες αντρες τι σας περιμενει  :2funny:
Κυριολεκτικα ΟΛΟΙ οσους γνωριζω ειναι ετσι ,εκτος απο ενα παιδι απο το στρατο τον  Βασιλη ο οποιος μεχρι στιγμης εχει παραδοξως καλο γαμο , και η γυναικα του, η Σοφια ξερει να στεκεται διπλα του και να κρατα σπιτι . Πολυ περιεργο. Καταλαβαινετε οτι στην παρεα οταν συζηταμε ολοι , ψαχνουμε 'γυναικα σε στυλ Σοφιας'.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν ειναι ετσι, θα σου πω τι γινεται. Στην Ελλαδα υπαρχει η νοοτροπια του ελαχιστου κοπου και του ευκολου κερδους. Αργα-γρηγορα , ετσι ζουγκλα που ειναι τα εργασιακα στη χωρα, η γυναικα κλαταρει και αναγκαστικα για να επιβιωσει θα ψαξει το σπονσορα. Αν δεν σε κοψει για ανθρωπο πανω στον οποιο θα φορτωθει εχει τελειωσει το θεμα .Σε σουταρε .  Κυριολεκτικα , ΟΛΟΙ οι φιλοι/ες μου που παντρευτηκαν ο γαμος τους εχει παρει αυτη την τροπη. Στην αρχη τα μοιραζονται, πιο μετα η γυναικα κλαταρει και ο αντρας τα αναλαμβανει ολα. Και εχει πλακα να τις βλεπεις τις γυναικες πριν το γαμο να κανουν τα σχεδια τους, να σχεδιαζουν το σπιτι, τη διακοσμηση. Ε, ρε φουκαραδες αντρες τι σας περιμενει  :2funny:
Κυριολεκτικα ΟΛΟΙ οσους γνωριζω ειναι ετσι ,εκτος απο ενα παιδι απο το στρατο τον  Βασιλη ο οποιος μεχρι στιγμης εχει παραδοξως καλο γαμο , και η γυναικα του, η Σοφια ξερει να στεκεται διπλα του και να κρατα σπιτι . Πολυ περιεργο. Καταλαβαινετε οτι στην παρεα οταν συζηταμε ολοι , ψαχνουμε 'γυναικα σε στυλ Σοφιας'.
και μενα το γινεκακι σοφια το λενε ποσ το ξερισ???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ναι σου ξαναλεω μπορει να εχεις δικιο....μπορει να εχεις καει με το χυλο.....δεν το αμφισβητω αυτο που λες.........απλα απεχει χιλιομετρα απο τη δικη μου καθημερινοτητα και δεν εννοω μονο τις δικες μου σχεσεις........χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχω υποψην μου τετοιες γυναικες ή τετοιους αντρες.......απλα τους αποφευγω και δεν ανηκουν στον στενο μου κυκλο.......

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
εγο ιμε παντα θετικοσ αλα νομισο η πολι πιισι κανι κακο και ινε και πολι ακαταλαβιστικι,μαλον η πιιτεσ παραπαπινουνε
'παντα' - 'κακο'. Δυο λεξεις σωστες βοθρε σε μια προταση . Μπραβο!!  :S

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε vothros,στο σχετικα συντομο διαστημα που ειμαι στο site σε παρακολουθω,και μπορω να πω οτι εισαι απο τους καλυτερους εδω μεσα.Συγχωρα με ομως,γιατι προσπαθησα αλλα δεν καταλαβα το χιουμορ σου.Αν θες γινε πιο συγκεκριμενος,η κατα την δικη σου ρηση: μεταφραση παρακαλω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγω παντος συνανταω και ανδρες και γυναικες με τετοια χαρακτηριστικα.
Ο καθενας εχει τις δικες του προτερεοτητες.
Υπαρχουν καλοι και κακοι,συντροφοι.
Δεν λεω μεγαλη κουβεντα γιατι δεν ξερω τι με περιμενει παρακατω.
Μπορει να ειμαι κι εγω λαθος η να παρω τον χειροτερο.Ειδομεν

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πρεπει ναχετε κατα νου οτι στην περιπτωση του "πληρωμενου" πληρωνεις για να φυγει η "παρτενερ" μετα την πραξη και στην περιπτωση του "απληρωτου" πληρωνεις για να γινει η πραξη.

Εστω τα ελαχιστα {τον καφε} απο χρηματα ,αλλα σιγουρα κατα την διαρκεια θα ακουσεις τοσα και θα υποστεις τοση πιεση που θα νοσταλγεις την α περιπτωση "πληρωμενου" εστω και αν ηταν ακρβοτερα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ινε μινιμα που μου στιλε η Μαθιτεβομενι και ινε πολι σοστο και εχι δικεο
μια πολι ορεα κοπελα που δε με θελι εδο μεσα και εχι δικεο πολι μεγαλο γιατι ιμε ντοπι τους εθνουσ
Φιλε vothros,στο σχετικα συντομο διαστημα που ειμαι στο site σε παρακολουθω,και μπορω να πω οτι εισαι απο τους καλυτερους εδω μεσα.Συγχωρα με ομως,γιατι προσπαθησα αλλα δεν καταλαβα το χιουμορ σου.Αν θες γινε πιο συγκεκριμενος,η κατα την δικη σου ρηση: μεταφραση παρακαλω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
καλιτερα ουτε εγο καταλαβενο τι γραφο φτει η προσφορα μου μαλον γιαφτο τι περνι ο αερασ και χανετε

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μια πολι ορεα κοπελα που δε με θελι εδο μεσα και εχι δικεο πολι μεγαλο γιατι ιμε ντοπι τους εθνουσκαλιτερα ουτε εγο καταλαβενο τι γραφο φτει η προσφορα μου μαλον γιαφτο τι περνι ο αερασ και χανετε

βοθρε ασε να λενε εισαι το καλυτερο παλικαρι!

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Να γραψω τωρα και για καποιον που παιρνει 1 και αυτο για να μην του βαλω 0 του καημενου.
Τον γνωρισα στο αεροπλανο γυρνωντας απο Ρωμη. Καθοταν στην πισω σειρα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες για το πως γνωριστηκαμε κλπ γιατι δεν εχουν καμια σημασια σε αντιθεση με την προηγουμενη φαση που περιεγραψα.
Ανταλαξαμε τηλεφωνα και κανονισαε να βρεθουμε στην Αθηνα. Το πρωτο "ραντεβου" ηταν σε εστιατοριο. Το δευτερο στο σπιτι του. Εκει λοιπον και μετα απο 3 λεπτα φιλια κλπ ξαπλωσε στο κρεβατι  :huh:
Γδυθηκα και ανεβηκα πανω του. Πηγα να τον βαλω στο στομα μου και με τραβηξε στο προσωπο του :-
Με γυρισε ανασκελα. Μεχρι εκεινη την ωρα δε με εχει αφησει να του κανω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.
Τι στο διαολο λεω μεσα μου, καινουριο φρουτο εινμαι αυτο; Δε  πειραζει, αστο να δουμε που θα το παει. Του λεω, μισο να φερω προφυλακτικό. Α, δε μπορω με προφυλακτικό, μου λεει.
Εγω δε μπορω χωρις μωρο μου. Φυσικά ντυθηκα και μετα απο 5 λεπτα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια και ενω αυτος προσπαθουσε να με πεισει ότι το σεξ δεν ειναι καθολου ωραιο με προφυλακτικό και ότι αν το βαλει θα του πεσει...
Και αντε παει στο καλο αυτο, λες οχι και τελος. Το άλλο με το να θελει μονο την κλασικη σταση, χωρις τιποτ αλλο;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
καλιτερα ουτε εγο καταλαβενο τι γραφο φτει η προσφορα μου μαλον γιαφτο τι περνι ο αερασ και χανετε
φτεϊ που ησε βοριο αν ησου νοτιο καθολικι θα σε καταλαβενε ο αερασ κε δε σε περνε...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και όσοι είναι στα 30 και δεν είχαν ποτέ τέτοια εμπειρία, τι είμαστε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom