Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
χιουμορ κανω μωρο.
Δεν εχω η ερμη εμπειριες.
Μακαρι να ειχα,αλλα ειπαμε ειμαι χοντρουλα και δεν.....
Καλησπερα αστερι μου. Τι εισαι? Χοντρουλα? Εσυ? Ωραιο ανεκδοτο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
νομιζα οτι μονο με μενα κανεις τετοια κολπα ευκωλοπιστε........κλαψ........
μη μου ζηλεύεις μωράκι μου εσένα έχω πάν' απ' όλα και το ξέρεις...
δεν θέλω το μυαλουδάκι σου να σκέφτεται άσχημα πράγματα και να μου στεναχωριέσαι… μουτς! :-*

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μη μου ζηλεύεις μωράκι μου εσένα έχω πάν' απ' όλα και το ξέρεις...
δεν θέλω το μυαλουδάκι σου να σκέφτεται άσχημα πράγματα και να μου στεναχωριέσαι… μουτς! :-*

μα πληγωνομαι...... :( εχω συναισθηματα δεν το πιανεις???
σνιφ....

μπορουμε να γραφουμε και αρνητικα ριβιουζ γαιτι εχω κατι στο μυαλο μου αλλα θελω να τα παραποιησω λιγο μη με καταλαβει και κανεις......χαχαχαχα

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
για σένα!
που με πιάνεις και σε πιάνω... ;)
στο piano...

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
συμφωνω με φρεντυ κ θανοςς σε γενικες γραμμες
μερικοι απλα τα ισοπεδωνουν ολα.. τι να κανεις.. σε λα βι.. η δικη τους
Δεν αρνειται κανενας οτι υπαρχει και 'απληρωτο' σεξ οπως και το οτι πολλες φορες το 'απληρωτο' σεξ ειναι πιο ακριβο απο το 'πληρωμενο'. Και τα δυο υπαρχουν , συμφωνουμε. Το θεμα ειναι η αναλογια. Ποσο - ποσο ειναι πιστευετε το πραγματικα 'απληρωτο' με το τυποις 'απληρωτο' ;
Και για τα παιδια που υπερασπιζονται και το απληρωτο σεξ (γυναικες του σαιτ , φρεντι , θανοςς κλπ )να τους ρωτησω κατι. Ωραια. Δεχομαι οτι υπαρχει και απληρωτο σεξ, που οντως υπαρχει.Πολλες φορες μια γυναικα θα σου κατσει χωρις να χρειαστει να σε μαδησει. Για κατι πιο σοβαρο ομως ; Εγω πιστευω οτι μπορεις να γαμησεις δωρεαν.  Αλιμονο αν ηταν ολα πληρωμενα. Αλλα για να μεινει μονιμα μια γυναικα μαζι σου, τοτε οχι μονο θα τα σκας , αλλα θα σε μαδησει στην κυριολεξια. Αλλιως, απλα θα σου κατσει για μια φορα, δυο , τρεις, για λιγο παντως(φοιτητικα χρονια για παραδειγμα) και μετα αντε γεια.
Συμπερασμα, 'απληρωτο' σεξ για τους αντρες υπαρχει, 'απληρωτη' σοβαρη σχεση δεν υπαρχει

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν αρνειται κανενας οτι υπαρχει και 'απληρωτο' σεξ οπως και το οτι πολλες φορες το 'απληρωτο' σεξ ειναι πιο ακριβο απο το 'πληρωμενο'. Και τα δυο υπαρχουν , συμφωνουμε. Το θεμα ειναι η αναλογια. Ποσο - ποσο ειναι πιστευετε το πραγματικα 'απληρωτο' με το τυποις 'απληρωτο' ;
Και για τα παιδια που υπερασπιζονται και το απληρωτο σεξ (γυναικες του σαιτ , φρεντι , θανοςς κλπ )να τους ρωτησω κατι. Ωραια. Δεχομαι οτι υπαρχει και απληρωτο σεξ, που οντως υπαρχει.Πολλες φορες μια γυναικα θα σου κατσει χωρις να χρειαστει να σε μαδησει. Για κατι πιο σοβαρο ομως ; Εγω πιστευω οτι μπορεις να γαμησεις δωρεαν.  Αλιμονο αν ηταν ολα πληρωμενα. Αλλα για να μεινει μονιμα μια γυναικα μαζι σου, τοτε οχι μονο θα τα σκας , αλλα θα σε μαδησει στην κυριολεξια. Αλλιως, απλα θα σου κατσει για μια φορα, δυο , τρεις, για λιγο παντως(φοιτητικα χρονια για παραδειγμα) και μετα αντε γεια.
Συμπερασμα, 'απληρωτο' σεξ για τους αντρες υπαρχει, 'απληρωτη' σοβαρη σχεση δεν υπαρχει
Συμφωνω.
Για μια δυο φορες μεχρι και πουτανα μπορει να σου κατσει τσαμπα

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σχετικα νεος εδω,και βλεποντας τα συνεχη 'μαλλιοτραβηγματα" που συνεχιζονται και σ'αυτο το thread, θα προσπαθησω μεσω της δικης μου ιστοριας να επαναφερω το κυριως θεμα,και οσοι πιστοι προσελθετε.
Γνωριστηκαμε σε ενα καφε της πολης,ανοιξιατικα και ενω η κυρια ειχε κατεβει απο την πολη που ζουσε για καποιες ιατρικες εξετασεις.Απολαμβανε τον καφε της και εγω τον δικο μου,μιλησαμε με τα ματια,και γρηγορα φτασαμε να ειμαστε μια παρεα οπου για μια ωρα συζητουσαμε προσπαθωντας να γνωρισει ο ενας τον αλλον.
Στο ψητο του θεματος,και αφου περιμενα η κυρια(46 χρονων) να τελειωσει τις εξετασεις της,την επεισα να παμε σ'ενα κοντινο ξενοδοχειο.Εκει εγινε οτι εγινε χωρις ειναι αληθεια ουτε εγω ουτε αυτη να το ευχαριστηθουμε.Ανταλλαξαμε τηλεφωνα και αποχαιρετιστηκαμε.
Μιλωντας τηλεφωνικα τις επομενες μερες μου εξηγησε οτι ειναι πολυ καλυτερη στο σεξ απ'οτι μου εδειξε.Και εδω ξεκιναει το αξιον της ιστοριας μου.Την δευτερη φορα που συναντηθηκαμε,σε ξενοδοχειο εξω απο την πολη,γνωρισα σε ηλικια 43 χρονων την καλυτερη για μενα γυναικα(πανω στο σεξ παντα).Ξερω οτι πολλοι δεν θα με πιστεψουν,πολλοι θα κοροιδεψουν,αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι το εζησα.Λοιπον,η κυρια με αρπαζει,με πεταει στο κρεββατι,ανεβαινει απο πανω μου και για 2 ωρες(ακριβως 2 ωρες απο τις 11 μεχρι τις 1 το μεσημερι)δεν κατεβηκε.Εγω που δεν θυμαμαι καμμια φορα στην ερωτικη μου ζωη να εχω ξεπερασει την μιση ωρα για να τελειωσω,ημουν την συγκεκριμενη μερα για 2 ωρες μεσα της χωρις να το καταλαβω.Με μια συγκεκριμενη στρατηγικη η κυρια ειχε αναλαβει ολη την δραση και εγω απλως ακολουθουσα.Εκ των υστερων βεβαια καταλαβα γιατι εκανα 2 ωρες,αλλα εκεινες τις στιγμες ητανε σαν να με τραβουσε απο το χερι για να τρεξουμε μαζι και γω απλως ακολουθουσα.Ημουν 2 ωρες σχεδον ακινητος,η κυρια βεβαια ειχε πολλαπλους διαδοχικους οργασμους,και εγω εκει να προσπαθω να καταλαβω τι γινεται.
Πριν τελειωσω βεβαια η κυρια με μια ξαφνικη αλλαγη στασης μου εδωσε την ευκαιρια να δω τον ουρανο σφοντυλι.
Αφου τελειωσαμε λοιπον(1 εγω και δεν ξερω ποσες αυτη)πινουμε τα καφεδακια μας,και ο καυμενος εγω παω να ντυθω γιατι δεν μπορεσα να μαζεψω τα γονατα μου.................................
                                                                               Συνεχιζεται

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και εκει που ντυνομαι βλεπω την κυρια :o :o :o  ειχε στηθει στα τεσσερα γυρναει το κεφαλι της και μου λεει ελα.Καταλαβαινετε την συνεχεια η οποια βεβαια ηταν πιο φυσιολογικη γιατι σε 10 λεπτα ειχα πει το ποιημα.Φευγοντας απο το ξενοδοχειο,προσπαθουσα να καταλαβω τι μου ειχε συμβει,τα γονατα μου τρεμανε,δεν ειχα διαθεση για τιποτα αλλο περα απο την ξεκουραση.Εφτασα στο σπιτι,ξαπλωσα και οταν μ'επιασε ο υπνος χτυπαει το τηλεφωνο,ητανε η κυρια για να μου πει οτι εφτασε στην πολη της.Πανω στην συζητηση μου πεταει και το εξης κορυφαιο.Αγορακι μου αυτο που ειδες δεν ειναι τιποτα,εχω να σου κανω πολλα κολπα,πες μου τι ακριβως θελεις και εγω εδω ειμαι.
Καταλαβαινετε τι εγινε τους επομενους μηνες......
Υ.Γ.1 Για καποιους συγκεκριμενους λογους την κυρια δεν την συνανταω πλεον,και το φταιξιμο ειναι και δικο μου.

Υ.Γ.2 Η συγκεκριμενη ιστορια μου κοστισε ενα καφε στην πλατεια,και τα ξενοδοχεια καθε φορα που συναντιομασταν,αντε βαλτε και τα τηλεφωνα που μιλουσαμε.Μηπως ανηκει στο πληρωμενο sex?
Aυτα απο την ερωτικη Θεσσαλονικη.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Αφου δωσω ενα deep kiss στον Mc Lein για τα καλα του λογια, θα γραψω μια ...κριτικη για μια απο τις πιο εντονες εμπειριες της ζωης μου (στο σεξ παντα).
Τον περασμενο Ιουνιο γνωρισα μεσω μιας φιλης εναν Αντρα (το κεφαλαιο δεν ειναι τυχαιο) ο οποιος μαλλον ειναι το πιο cool ατομο που εχω υποψη μου, μετα τον Ραχμανινοφ :grin:
Ειμασταν στο T-Palace και τρωγαμε οταν μου ειπε "θελω να πας στην τουαλετα, να βγαλεις το εσωρουχο σου και να ερθεις μου το δωσεις. Τωρα.". Εννοειται ότι απο την αρχη της βραδιας ηταν προφανες που θα καταληγαμε. Απλα δεν περιμενα τετοια ευθυτητα. Σαν καλο κοριτσι, εκανα οτι μου ειπε. Μαλλον κι αυτος δεν περιμενε ότι θα ανταποκρινομουν.
Η επομενη κινηση ηταν να εξαφανιστει για 20 λεπτα περιπου. Οταν γυρισε μου δωσε την καρτα-κλειδι του ξενοδοχειου. Την υπολοιπη μια ωρα που κρατησε το ...σουαρε με τους υπολοιπους ηταν ολιγον μαρτυριο.
Εφυγε πρωτος. Μετα απο 10 λεπτα ανεβηκα. Παρολο που ηταν 40 χρονων δε χρειαστηκε τιποτα παραπανω απο ενα φιλι για να τα δει όλα. Πολυ καλος στο να παρατηρει τι μου αρεσει και να το συνεχιζει. Εξαιρετικός στο να αποδεχεται να χω το πανω χερι (οι περισσότεροι αντρες δε το πολυ θελουν νομιζω).
Ολα καλα μεχρι εδω. Το καλυτερο ηρθε 45 λεπτα αργοτερα όταν χτυπησε το κινητο μου και ηταν η φιλη μου.
-Που εισαι;
-Με τον Θ
-Να ερθω;
-Ελα

Και τοτε εκανα κατι (η μαλλον μου εκαναν) το οποιο δε το χα ξαναδοκιμασει. Εγω στα 4 με τον Θ να επιδιδεται σε anal και τη φιλη μου ανασκελα να με γλυφει την ιδια στιγμη.
Η βραδια και οι παρτενερ λοιπον παιρνουν 10. Το ξενοδοχειο 10. Και γω 9 γιατι πηγα να λιποθυμησω :grin:

Αυτα.
Και να μην ξεχασω να ευχαριστησω τον Ντουρα για τις φωτο ;)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μα δεν ειπες τιποτα καινουριο φιλε,αρα δεν εδωσες καμμια λυση.Ειναι δυνατον να μιλας για σοβαρη σχεση και να πηδας χωρις να πληρωνεις μια?Τι ειδους σοβαρη σχεση θα ητανε και δεν πιστευω να την ηθελες ουτε και συ.Δηλαδη σε μια σοβαρη σχεση δεν θα συμμετεχουν και συνεισφερουν οι ενδιαφερομενοι οικονομικα?
Απο την αλλη μερια το θεμα μας ειναι το απληρωτο sex και οχι η απληρωτη σοβαρη σχεση(αν δεν κανω λαθος)

Υ.Γ. Οσο για την συνεχεια της δικης μου ιστοριας που ζητησες να μαθεις,νομιζω οτι ειναι ευκολο να την φανταστεις,και δυσκολο να την πιστεψεις.

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Να μην ξεχασω δε, ότι φυγαμε απο το ξενοδοχειο το άλλο απογευμα... :sunglasses:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τι ειδους σοβαρη σχεση θα ητανε και δεν πιστευω να την ηθελες ουτε και συ.
Mη βαζεις στοιχημα
Δηλαδη σε μια σοβαρη σχεση δεν θα συμμετεχουν και συνεισφερουν οι ενδιαφερομενοι οικονομικα?
Μπαααα, ο ενδιαφερομενος συνεισφερει. Η ενδιαφερομενη απλα ανοιγει τα ποδια . Τωρα αν σου εχει τυχει εσενα παω πασο
Απο την αλλη μερια το θεμα μας ειναι το απληρωτο sex και οχι η απληρωτη σοβαρη σχεση(αν δεν κανω λαθος)
Το καταλαβα , απλα ηθελα να τονισω μια αλλη παραμετρο που ισως κατα βαθος αυτο να εννοουν αυτοι που λενε οτι δεν υπαρχει απληρωτο σεξ

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Επισης , σημειωσε οτι πριν δυο μηνες σχολασα μια σχεση, και δεν παω σε μπουρδελα. Αντε να παω 2 φορες το χρονο. Στο λεω γιατι ισως πεις οτι τα γραφω αυτα για να δικαιολογισω το αγοραιο ερωτα

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως άρχισε να στρώνει το θρεντ, μετά τον οφφ-τοπικ καυγά για το πληρωμένο σεξ.
Εγω πιστευω οτι μπορεις να γαμησεις δωρεαν.  Αλιμονο αν ηταν ολα πληρωμενα. Αλλα για να μεινει μονιμα μια γυναικα μαζι σου, τοτε οχι μονο θα τα σκας , αλλα θα σε μαδησει στην κυριολεξια.
Κρίμα βρε φιλε, ζουμε σε άλλη χώρα φαίνεται.
μπορουμε να γραφουμε και αρνητικα ριβιουζ γαιτι εχω κατι στο μυαλο μου αλλα θελω να τα παραποιησω λιγο μη με καταλαβει και κανεις......χαχαχαχα
Ναι ρε γμτ, εγώ θετικά ριβιουζ θα ήθελα να γράψω, αλλά θελουν πολύ παραποίηση και βαριέμαι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

σορρυ διαφωνω........ισως να χεις καει με το χυλο δεν ξερω......δε σου φταινε ολες ομως :)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι ρε γμτ, εγώ θετικά ριβιουζ θα ήθελα να γράψω, αλλά θελουν πολύ παραποίηση και βαριέμαι...
εγο ιμε παντα θετικοσ αλα νομισο η πολι πιισι κανι κακο και ινε και πολι ακαταλαβιστικι,μαλον η πιιτεσ παραπαπινουνε

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΠΡΟΣ boidopoutsa:
Για να μην με παρεξηγησεις και συ,να ξερεις οτι και γω δεν ειμαι κατα του αγοραιου ερωτα,και μαλιστα εχω αρκετες εμπειριες να μοιραστω και σ'αυτον τον τομεα.Απλως δεν ειμαι ο τυπος που θα παω σ'ενα μπουρδελο,θα παρω σειρα προταιρεοτητας και θα περιμενω την σειρα μου.Δεν το εχω κανει ποτε,αντιθετα προτιμω να πληρωσω καποια χρηματα και να φερω κυριες απο τας Ευρωπας,για 2-3 μπορει και παραπανω μερες,με τις οποιες θα κανω καποιες μικρες εκδρομουλες,περνωντας ευχαριστα και κυριως χωρις γκρινιες,φωνες,φασαριες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΠΡΟΣ boidopoutsa:
Για να μην με παρεξηγησεις και συ,να ξερεις οτι και γω δεν ειμαι κατα του αγοραιου ερωτα,και μαλιστα εχω αρκετες εμπειριες να μοιραστω και σ'αυτον τον τομεα.Απλως δεν ειμαι ο τυπος που θα παω σ'ενα μπουρδελο,θα παρω σειρα προταιρεοτητας και θα περιμενω την σειρα μου.Δεν το εχω κανει ποτε,αντιθετα προτιμω να πληρωσω καποια χρηματα και να φερω κυριες απο τας Ευρωπας,για 2-3 μπορει και παραπανω μερες,με τις οποιες θα κανω καποιες μικρες εκδρομουλες,περνωντας ευχαριστα και κυριως χωρις γκρινιες,φωνες,φασαριες.
ισε προτιποσ!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom