Σχετικα νεος εδω,και βλεποντας τα συνεχη 'μαλλιοτραβηγματα" που συνεχιζονται και σ'αυτο το thread, θα προσπαθησω μεσω της δικης μου ιστοριας να επαναφερω το κυριως θεμα,και οσοι πιστοι προσελθετε.
Γνωριστηκαμε σε ενα καφε της πολης,ανοιξιατικα και ενω η κυρια ειχε κατεβει απο την πολη που ζουσε για καποιες ιατρικες εξετασεις.Απολαμβανε τον καφε της και εγω τον δικο μου,μιλησαμε με τα ματια,και γρηγορα φτασαμε να ειμαστε μια παρεα οπου για μια ωρα συζητουσαμε προσπαθωντας να γνωρισει ο ενας τον αλλον.
Στο ψητο του θεματος,και αφου περιμενα η κυρια(46 χρονων) να τελειωσει τις εξετασεις της,την επεισα να παμε σ'ενα κοντινο ξενοδοχειο.Εκει εγινε οτι εγινε χωρις ειναι αληθεια ουτε εγω ουτε αυτη να το ευχαριστηθουμε.Ανταλλαξαμε τηλεφωνα και αποχαιρετιστηκαμε.
Μιλωντας τηλεφωνικα τις επομενες μερες μου εξηγησε οτι ειναι πολυ καλυτερη στο σεξ απ'οτι μου εδειξε.Και εδω ξεκιναει το αξιον της ιστοριας μου.Την δευτερη φορα που συναντηθηκαμε,σε ξενοδοχειο εξω απο την πολη,γνωρισα σε ηλικια 43 χρονων την καλυτερη για μενα γυναικα(πανω στο σεξ παντα).Ξερω οτι πολλοι δεν θα με πιστεψουν,πολλοι θα κοροιδεψουν,αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι το εζησα.Λοιπον,η κυρια με αρπαζει,με πεταει στο κρεββατι,ανεβαινει απο πανω μου και για 2 ωρες(ακριβως 2 ωρες απο τις 11 μεχρι τις 1 το μεσημερι)δεν κατεβηκε.Εγω που δεν θυμαμαι καμμια φορα στην ερωτικη μου ζωη να εχω ξεπερασει την μιση ωρα για να τελειωσω,ημουν την συγκεκριμενη μερα για 2 ωρες μεσα της χωρις να το καταλαβω.Με μια συγκεκριμενη στρατηγικη η κυρια ειχε αναλαβει ολη την δραση και εγω απλως ακολουθουσα.Εκ των υστερων βεβαια καταλαβα γιατι εκανα 2 ωρες,αλλα εκεινες τις στιγμες ητανε σαν να με τραβουσε απο το χερι για να τρεξουμε μαζι και γω απλως ακολουθουσα.Ημουν 2 ωρες σχεδον ακινητος,η κυρια βεβαια ειχε πολλαπλους διαδοχικους οργασμους,και εγω εκει να προσπαθω να καταλαβω τι γινεται.
Πριν τελειωσω βεβαια η κυρια με μια ξαφνικη αλλαγη στασης μου εδωσε την ευκαιρια να δω τον ουρανο σφοντυλι.
Αφου τελειωσαμε λοιπον(1 εγω και δεν ξερω ποσες αυτη)πινουμε τα καφεδακια μας,και ο καυμενος εγω παω να ντυθω γιατι δεν μπορεσα να μαζεψω τα γονατα μου.................................
Συνεχιζεται