Νέα

Κρήτη vs Ρόδος / Μάλια vs Φαληράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μαλακες πειτε τις προτασεις σας για διακοπες αναμεσα σε κρητη-ροδο. ποιο νησι εχει καλυτερο τουρισμο, υπαρχουν ευκαιριες για καμακι ή εστω για να παρεις δουλεια για τον χειμωνα και εν τελει ειναι φθηνοτερος προορισμος. :think:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ροδο φιλε εναι μαζεμενα ολα σε ενα σημειο, στην κρητη θα χαθεις με τις αποστασεις.  ;)

EDIT: Για πιο φθηνα κρητη αλλα απο ζωη, διασκεδαση ροδος.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ροδο φιλε εναι μαζεμενα ολα σε ενα σημειο, στην κρητη θα χαθεις με τις αποστασεις.  ;)

EDIT: Για πιο φθηνα κρητη αλλα απο ζωη, διασκεδαση ροδος.

Και εγω δινω ενα προβαδισμα για Ροδο / Φαληρακι και Ορφανιδου ειναι τα hot σημεια της Ροδου / επισης εχει και το στριπ Infinity ( δεν ξερω αν υπαρχει ακομα ???? )

Επισης οι παραλιες της Ροδου φημιζονται !!!!!

Για πειτε γνωμες ρε μαλακες μην σας γαμησω τιποτα μαλακισμενα ......

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

κι αν θες, πήγαινε κι εδώ.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μονο 2 ποστ για ροδο και κρητη...λες και σας ζηταμε να μας πειτε για διακοπες στο θιβετ και το νεπαλ..αντε γαμηθειτε!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
DIKY απλως θα ακολουθησουμε το ενστικτο μας και οπως ξερεις για αλλη μια φορα ...... θα γαμησουμε τα καλυτερα μουνια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αν περιμενω απο το bourdela.com να μου πουνε που θα παω την γαμησαμε / εδω οι ανθρωποι δεν μιλανε για τα στριπ στην Αθηνα θα μας πουνε για Ροδο και Κρητη / το σαϊτ εχει καταντησει

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Και εγω δινω ενα προβαδισμα για Ροδο / Φαληρακι και Ορφανιδου ειναι τα hot σημεια της Ροδου / επισης εχει και το στριπ Infinity ( δεν ξερω αν υπαρχει ακομα ???? )

Επισης οι παραλιες της Ροδου φημιζονται !!!!!

Για πειτε γνωμες ρε μαλακες μην σας γαμησω τιποτα μαλακισμενα ......
...τι ειπες τωρα ρε Υπουργε  :o  Infinity!!!Ιστορικο μαγαζι,διπλα στην αμμο!

Φαληρακι for ever  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Infinity φιλε μου ναι / πολυ ωραιο στριπ και ωραια μουνια / ειχα παρει χορο με μια ωραια μουναρα κοντοπουτανο αλλα εχουν περασει τοσα χρονια απο τοτε που η μνημη μου με προδιδει .... / θα το επισκεφτω και θα το τιμησω

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Υποθετω πως το κοντοπουτανο δεν θα ειναι εκει ακομη αλλα το μαγαζι νομιζω πως υπαρχει!Αν και το καλυτερο strip κατα την γνωμη μου ηταν στο κεντρο της Ροδου,στα 100 μαγαζια!Αυτο ηταν μαγαζι!Τα καλυτερα γινονταν εκει μεσα!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Ρόδο χωρίς συζήτηση.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Υποθετω πως το κοντοπουτανο δεν θα ειναι εκει ακομη αλλα το μαγαζι νομιζω πως υπαρχει!Αν και το καλυτερο strip κατα την γνωμη μου ηταν στο κεντρο της Ροδου,στα 100 μαγαζια!Αυτο ηταν μαγαζι!Τα καλυτερα γινονταν εκει μεσα!

Ποιο λες στα 100 μαγαζια γιατι εκει κατι κωλομπαρα θυμαμαι μονο τελειωμενα με μαυρες μεσα !!!!!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Μηπως θυμαται κανενας τη babylon μεσα στην πολη?
Με πεντακοσαρικο εισοδο επαιρνες οσα ποτα ηθελες,
και παιζανε φιλανδεζες, σουηδεζες καργα.

Επισης Highway,JPS, και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ποιο λες στα 100 μαγαζια γιατι εκει κατι κωλομπαρα θυμαμαι μονο τελειωμενα με μαυρες μεσα !!!!!!
Οχι οχι....καμια σχεση με κωλομπαρο.....στριπ ηταν και ειχε απιστευτα "θεματα",με πριβε χωρο με κουρτινες.....και μολις εκλεινε η κουρτινα....παρτυ!!!Γαματο  αλλα ονομα δεν θυμαμαι με τιποτα.Πανε πολλα χρονια βλεπεις,μαλλον πρεπει να βαλουμε τις μνημες μας να κανουνε παρεα. :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ασε ασε δεν θελω να θυμαμαι γιατι οι αναμνησεις μου ειναι μονο πικρα .....

Λοιπον παιδια επι του θεματος : Ροδο ή Κρητη.

Εγω ειμαι υπερ Ροδου ( χαχαχαχαχα ) αλλα να ρωτησω : ερχονται γκρουπ τουριστριων και αν ναι ποια περιοδο ?????

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μηπως θυμαται κανενας τη babylon μεσα στην πολη?
Με πεντακοσαρικο εισοδο επαιρνες οσα ποτα ηθελες,
και παιζανε φιλανδεζες, σουηδεζες καργα.

Επισης Highway,JPS, και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
Ενα μαγαζι θυμαμαι μεσα στην παλια πολη κι αυτο ηταν το Angel's!Και με Ελληνικες αλλα κα με λοιπες σκανδιναβικες παρουσιες να δινουν ρεσιταλ τις οποιες μονο που τις εβλεπες....δακρυζες!Απιστευτη η Ροδος......ρε τι μου θυμησατε τωρα! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom