Νέα

Κρατούσαν «φυλακισμένες» χορεύτριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Snakebite_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Snakebite_1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
www.bourdela.com/content/view/994/1/lang,el/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

σε ποιό "ίδρυμα" να αναφέρεται άραγες? στην ευρύτερη περιοχή αλίμου εγώ ξέρω δύο , ποιο να λέει άραγες?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ααααααααααααα για αυτο τα κοριτσια δεν μπορουν να βγουν για καφε μαζι μου / ρε αλητες αφηστε τις στριπερ ελευθερες να βρουν τον ερωτα τους .....

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
αξιοτιμε Υπουργε της καβλας...αυτο συνεβαινε παλια αν και παλια ητανε νομιζω τρεις ωρες ελευθερες...τωρα κυριε Υπουργε ειναι ολες ελευθερες... ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
shakebite_1 στο Athens Number One εγινε το σκηνικο ???? Εχεις βασιμες πληροφοριες ????

Επισκέπτης
θα ήθελα να υποβάλω μια ερώτηση αυτά τα άτομα που γυρνούν στης πρώην ανατολικές χώρες και ψαρεύουν κοπέλες της φέρνουν εδώ και γίνοντε όλα αυτά όπως στην περίπτωση εδώ ποιά κατά την γνώμη σας πρέπει να είναι η αντιμετώπιση τους από τον νόμο και γενικά την κοινωνία?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παλουκωμα / η λυση ειναι ελευθερο "traffiking" και ελευθερες υπηρεσιες απο τις κοπελες χωρις καμερες στα μαγαζια και νταβαδες / αυτα ομως γινονται εξωτερικο και οχι στην ψωροκωσταινα ....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
κατά την γνώμη σας πρέπει να είναι η αντιμετώπιση τους από τον νόμο και γενικά την κοινωνία?
Εδώ τους τιμούμε βάζοντας τις υπηρεσίες τους στο ΑΕΠ(καθώς και το εμπόριο ναρκωτικών). Ο κήπος της Εδέμ και τους τον προσφέρουμε στο πιάτο.
Και όσο για το ερώτημά φίλε Αρίωνα, είναι άτοπο, μιας και ο νόμος όσο και η κοινωνία είναι μέτοχοι και χρήστες των υπηρεσιών αυτών.

OP
OP
S

Snakebite_1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
shakebite_1 στο Athens Number One εγινε το σκηνικο ???? Εχεις βασιμες πληροφοριες ????

όχι ρε παιδιά εγώ απλά είπα το ... δεύτερο μαγαζί της περιοχής. Δεν έχω ιδέα που έγειν το σκήνικο , όποιος ξέρει ας το αναφέρει.

λόγω αποχής τον τελευταίο καιρό έχω χάσει επεισόδια.

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
θα ήθελα να υποβάλω μια ερώτηση αυτά τα άτομα που γυρνούν στης πρώην ανατολικές χώρες και ψαρεύουν κοπέλες της φέρνουν εδώ και γίνοντε όλα αυτά όπως στην περίπτωση εδώ ποιά κατά την γνώμη σας πρέπει να είναι η αντιμετώπιση τους από τον νόμο και γενικά την κοινωνία?
Κρέμασμα απ’τα παπάρια!!!

OP
OP
S

Snakebite_1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
όχι ρε παιδιά εγώ απλά είπα το ... δεύτερο μαγαζί της περιοχής. Δεν έχω ιδέα που έγειν το σκήνικο , όποιος ξέρει ας το αναφέρει.

λόγω αποχής τον τελευταίο καιρό έχω χάσει επεισόδια.
μάλλον όποιος ξέρει ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ... για ευνόητους λόγους ;)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Από ότι ξέρω μια χαρά περνάνε οι "φυλακισμένες" το 2007.
Το εξανάγκασαν σε γάμο, είναι απλά για γέλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom