αφιερωμενο σε ολα τα κραχτονια by nikos278
καλα δεν ειμαι και ο φοιβος αλλα το προσπαθω
Φοιβος δεν εισαι ....Καρβελας ισως?? ;)
και που να με δεις στα κεφια μου τραγουδαρες που βγαζω
αφιερωμενο σε ολα τα κραχτονια by nikos278
καλα δεν ειμαι και ο φοιβος αλλα το προσπαθω
Φοιβος δεν εισαι ....Καρβελας ισως?? ;)
Πάντως είναι αντικειμενικά αποδεκτό πως στις συγκεκριμένες περιπτώσεις σπρωξίματος σπιτιών,studios,γυναικών οι περισσότερες είναι πραγματικά ψιλοαπαράδεκτες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.το να γράφει κάποιος ένα μπουρδέλο η μια cg συνέχεια μόνο γι'αυτό δεν έχω πρόβλημα ειλικρινά.Μπορεί ο άνθρωπος να γουστάρει, να είναι καψούρης η τέλος πάντων να την βρίσκει με την τάδε πουτάνα που ασχέτως αν είναι μπάζο στα μάτια του είναι θεά.Αλλά όταν όμως γίνεται μια αρνητική κριτική σε κόσμια πάντα επίπεδα και μπαινει μέσα να βρίσει και να κράξει γιατί του θίξαν την πουτάνα δεν θέλει και σπουδές στις μυστικές υπηρεσίες να καταλάβεις τι ρόλο βαράει το ανθρωπάκι.
ο καθένας είναι αυτά που γράφει εδώ μέσα.Δεν μπορώ να κατηγορήσω χωρίς στοιχεία κόσμο ούτε να δημιουργώ θεωρίες συνομωσίες και προπαγάνδας.Και για να είμαι και ξεκάθαρος και ωραίος στο θρεντ για την Αντριάνα το μέλος since1976 έγραψε την εξής φράση Βεβηλοι και βλασφημοι οσοι κατακρινουν την "ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ"..... διαβάστε το καλύτερα αν θέλετε.Εγώ μιλάω με στοιχεία και όχι με αερολογίες.Αν έχεις για κάποιον στοιχεία να έχει τέτοιο λεξιλόγιο και υβριολόγιο βγάλτον στην φόρα.Εξάλλου γι'αυτό μιλάει το θρέντ.Πάντως mod η παλιό δεν έχω διαβάσει να γράφει έτσι για να είμαι δίκαιος.Κράτα μια πισινή...
στοιχεία έχεις? αποδείξεις? παρέθεσε ποιά θρέντ και που? Εγώ είχα την μαγκιά να παραθέσω στοιχεία και να μην γράφω παπαριές για εντυπώσεις.Μάλιστα ο katara παρ'όλο που ο ίδιος ο since1976 παραδέχτηκε ότι είναι promoter άρχισε να γράφει ότι δεν ήταν 'αντικειμενική' η κρίση μου γιατί 'τσακωθήκαμε'.Εδώ ο ίδιος ο since1976 παραδέχεται ότι είναι αυτό που είναι και μερικοί βλέπουν 'κοντόφθαλμα' η επιλεκτικά.Πάντως εμένα προσωπικά αλλά και σε άλλους που παρατηρώ κανένας μόντ δεν μου επέβαλε να γαμήσω την τάδε πουτάνα.Ούτε κανένας μόντ με εξύβρισε άν έγραψα κάποια αρνητική για πουτάνα.Η εκτός αν θέλουνε κάποιοι με αυτό το θρέντ να ρίξουν στάχτυ στα μάτια και έχουν προσωπικές εμπάθειες με τους moderators.Αυτό μου μυρίζει τελικά.Μα τι λέμε τώρα?
Εδώ το ίδιο το σάιτ είναι ο μεγαλύτερος κράχτης με του μοντερετορ.
εχουμε περασει πλεον σε μια νεα εποχη που ονομαζεται ¨ηλεκτρονικο νταβατζιλικι¨!αυτο συνεπαγεται με διαφημιση
απο site, με εμμεσο εκβιασμο ιεροδουλων που μπαινουν εδω(να σας φτιαξουμε εμεις τη σελιδα? γιατι δεν ειναι
επαγγελματικη!!)κτλπ κτλπ ! οι κραχτες ειναι μπροστα μας και δε το βλεπουμε..........
βλέπεις κάποιον στα city tour,που τις περιγράφει όλες ΤΕΛΕΙΕΣ,ΘΕΕΣ,ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ,ΦΟΒΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ, αλλά και ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ,ΦΙΛΙΚΕΣ,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΛΠ παπαριές...τουλάχιστον για μία που την έχω πάρει κι εγώ ήταν χάλια εντελώς και περιγράφεται ως ΘΕΑ κλπ....
ΥΓ έγραψα μια αρνητική για Νικίτα από slovak beuties,βασικά δηλαδή μόλις ήρθε και την είδα την ακύρωσα αλλά και αυτό κριτική είναι....και φυσικά ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ
βλέπεις κάποιον στα city tour,που τις περιγράφει όλες ΤΕΛΕΙΕΣ,ΘΕΕΣ,ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ,ΦΟΒΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ, αλλά και ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ,ΦΙΛΙΚΕΣ,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΛΠ παπαριές...τουλάχιστον για μία που την έχω πάρει κι εγώ ήταν χάλια εντελώς και περιγράφεται ως ΘΕΑ κλπ....
ΥΓ έγραψα μια αρνητική για Νικίτα από slovak beuties,βασικά δηλαδή μόλις ήρθε και την είδα την ακύρωσα αλλά και αυτό κριτική είναι....και φυσικά ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ
palermo90 ξέρεις τι λάθος κάνεις; Δεν έγραψες κριτική για Nikita (Slovak Beauties), αλλά για Christinne (Europe Butterflies). Η ίδια είναι βέβαια, αλλά έρχεται με δύο πρακτορεία και με διαφορετικό όνομα. Την έψαχνες αλλού προφανώς την κριτική σου.ΥΓ έγραψα μια αρνητική για Νικίτα από slovak beuties,βασικά δηλαδή μόλις ήρθε και την είδα την ακύρωσα αλλά και αυτό κριτική είναι....και φυσικά ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ
palermo90 ξέρεις τι λάθος κάνεις; Δεν έγραψες κριτική για Nikita (Slovak Beauties), αλλά για Christinne (Europe Butterflies). Η ίδια είναι βέβαια, αλλά έρχεται με δύο πρακτορεία και με διαφορετικό όνομα. Την έψαχνες αλλού προφανώς την κριτική σου.