Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συνεχιζω....απο παραλιες ειναι γαμισετα στην αβανα!!!μπατσοι με τις αρβυλες μπροστα στην θαλασσα να υπενθυμιχουν στουσ τουριστες να προσεχουν τα πραματα υους!!!γενικα κολοφαρα,αλλα οταν τους βλεπεις να χορευουν τρελαινεσαι!!!!!αυτο το ταπεραμεντο που εχει αυτος ο λαος δε περιγραφεται!!!!ολη μερα καθε μερα...casa de la mousika sto miramar το προτεινω ανεπιφυλακτα...απο εκει περνανε τα μεγαλυτερα ονοματα της σαλσα με τις μπαντες τπυς...πολυ καλη φαση!!!ααα επισης μια βολτα την ημερα απο πιναρ ντελ ριο δε θα σας χαλαγε....

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπαινω στο κυριως πιατο τα μωρα...μετα την 1 κατοσταρα κομβερτιμπλες χωρια τα ξυδια στο μαγαζι μου κοπηκε ο βηχας...αντε να πεις πρωτη φορα που να ξερω ο ερημος!!λαι μηλαμε για 1 χερι...με το που τελειωσες μπανιο και πραφ....το καλυτερο καμακι γινεται την ημερα στο καπιτολιο και την παλια πολη!!!μωρα που θελουν να περασουν καλα με ενα μικρο τιμημα!!!εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα,μου εφυγε ο κολος στο περπατημα αλλα αξιζε...ασε που τετοια  :knockinb: δεν ειχα ριξει ποτε στη ζωη μου..ειλικρινα!!!απο μπαροκλαμπα στο σεντρο αβανα γινεται της πουτανας....

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
μπαινω στο κυριως πιατο τα μωρα...μετα την 1 κατοσταρα κομβερτιμπλες χωρια τα ξυδια στο μαγαζι μου κοπηκε ο βηχας...αντε να πεις πρωτη φορα που να ξερω ο ερημος!!λαι μηλαμε για 1 χερι...με το που τελειωσες μπανιο και πραφ....το καλυτερο καμακι γινεται την ημερα στο καπιτολιο και την παλια πολη!!!μωρα που θελουν να περασουν καλα με ενα μικρο τιμημα!!!εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα,μου εφυγε ο κολος στο περπατημα αλλα αξιζε...ασε που τετοια  :knockinb: δεν ειχα ριξει ποτε στη ζωη μου..ειλικρινα!!!απο μπαροκλαμπα στο σεντρο αβανα γινεται της πουτανας....

Για πες και αλλα...πολυ ενδιαφέρων αυτο με ρο καπιτολιο...

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η γνωμη μου ειναι οτι οσοι θελουν να ταξιδεψουν κουβα,να μην εγκλωβιστουνε στην αβανα!!!!κουβα θα ζησεις στο ματανζας στο τρινιδαδ στο σαντιγκο γενικα οπουδηποτε εκτος αβανας!!!!

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια σας προτεινω καποιες οικονομικες λυσεις οπως τις βιωσα εγω....μερα παιρνεις κατα μηκος τον μαλεκον,προσεχεισς τα αλανια,δε μπλεκεις στη τσαινα ταουν ουτε με σφαιρες,χτυπας ενα μωρακι και περνας καλα..ασε που θα σου δειξει ολα τα κατατοπια!!!τωρα αν το φυσας αλλαζει το πραμα :rockon:εγω εφαγα κολημα με πολυ μαυρες γκομενες...γιορουμπα,αφρο κουβανες...αλλα οι μουλατες ειναι αυτες που τα σπανε...μαλακες ιταλοι και ισπανοι πληρωνουν καλα και χαλανε την πιατσα,τι να κανουμε. :uglystupid:

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φαραδερο δε λεει η μια!!!μη παραμυθαστειτε...πηγα εγω με τον φιλο μου και σαλταραμε..ολγη μερα μεσα στο ξενοδοχειο...ειναι θερετρο για νιοπαντρους και ηλικιωμενους...ουτε μπανιο στην θαλασσα δεν σε αφηνουν να κανεις,απελπισια!!!εξω..εκει να δεις φαση!!!φουλ σοτυσ μαυρους που γουσταρουν να σκισουν ευρωπαιες!!δε γινονται αυτα!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φουλ σοτυσ μαυρους που γουσταρουν να σκισουν ευρωπαιες!!

ε ακουγετια οτι ειναι σεξοτουρισμος για ευρωπαιες κυριως μιλφιδια που ψαχνουν αραπικη πουτσα.βεβαια δεν εξαιρουντια και πολλεσ νεες ευρωπαιες που εχουν γουστα τετοια.συνυθως παντως τους τουριστες ειδικα τα ζευγαρια τα κρατανε βαραδερο οπως μου ειπε ο σπυρος.παντως απο εμενα ακυρο για κουβα απο οτι μου εχουν πει οπως και η νοτια βραζιλια

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το παραδειγμα του Τασου ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει το κανονα.Η αληθεια ειναι οτι μετα λεφτα γαμας εκει και την μαμα του ΦΙΝΤΕΛ :2funny: :2funny:. Παω εκει απο 2004 καθε χρονο για 1 μηνα αραγμα +  :fuck2: :2on1:.και εχω γνωστο ελληνο- αμερικανο  που παει εκει,  εδω και 14 χρονια. Ετσι ηταν ,ετσι ειναι και ετσι θα ναι φιλε για ΠΑΝΤΑ
1 τεραστιο μπουρδελο
Που Αμερικανοι και ευροπαιοι  περναμε τις διακοπες μας, ζαχαρη :2on1: :fuck1: ολα τα αλλα ειναι απλως για να χαμε να λεγαμε.Revolution-CHE Q VARA και μαλακιες ειναι για τα φοιτητακια, μην ωραιοποιουμε καταστασεις ,η αληθεια ειναι σκληρη και παντα ποναει
Και οσο για το κραξιμο αστο ,αραξε, πες τα σε καναν αλλο αυτα
Δε λεω υπαρχουν και σωστοι κουβανοι εχω γνωρισει αρκετους αλλα οι περισσοτεροι θελουν παντα "κατι" απο σενα,δεν κανουν τιποτα χωρις σκοπο .εξαλου δεν κανουν τιποτα κακο,αυτο που για σενα ειναι ανηθικο για αυτους ειναι ηθικο
Και ποιος μπορει να ξεχωρισει και να ορισει αυτες τις 2 εννοιες?
οποτε αστο παει αλλου η κουβεντα πολυ μακρυα,σημασια εχει να χυνουμε  :2on1: να φευγει η ενεργεια.
γιατι σε λιγα χρονια μαγκα που θα μαστε 2 μετρα κατω απο τη γη κανενας καριολης δεν θα μας θυμαται.
αν και δεν εχω παει οπως εγραψα κουβα αυτο το ποστ απο μονο του δειχνει μια μεγαλη αληθεια.ισως καποιους η καποιες που εντυπωσιαζονται ευκολα απο τα λικνισματα της μεσης, των κωλων κ.λ. και νομιζουν οτι εκει αποκτουν τον ψευτορομαντισμο και το ψευτοπαθος επειδη επηρεαζονται απο τυπου che guevara συνδρομα να τους ενοχλει και να ειναι κατι πολυ πικρο αλλα ειναι μια μεγαλη αληθεια.η αληθεια ειναι σαν το ιωδιο.τσουζει αλλα θεραπευει.οποτε συμφωνω με τον τσομιδη.μαγκας ο τυπος.

Επισκέπτης
απο ολα εχει ο μπαχτσες φιλαρακι... :)
Παντως ενδεικτικα κατα τη γνωμη μου παντα,καιεπειδη Κουβα εχω παει 2φορες-97,2004,Βραζιλια καμια 10ρια:
Οι κουβανεζες ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες και οι πιο εκφυλες που εχω πηδηξει ,μετα οι βραζιλιανες και πολυ πολυ πιο κατω ταυλανδες κλπ.παραδειγμα ας πουμε,κουβανες παρτουζονονται χωρις καμια αντιρηση και οι Βραζιλιανες επισης... ταυλανδες με δυσκολια.
Βεβαια η κουβα μετα το -08 εχει αλλαξει και πλεον ενδυκνειται μονο για γυναικες που ψαχνουν για αραπηδες!!!!
Οπως και η Βεαζιλια εχει τελειωσει σαν sexοτουρισμος!!!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια νοσταλγησα το ΜΟΡΟΝ

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ετσι καθομουνα στο βεαραντακι και κατεβαζαμε κρυσταλ

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
τι γινεται με το αγαπημενο μας νησι???
κανα νεο??? κανα βιντεακι ???
σπυρο??

η προπαγανδα του συστηματος (κομμουνιστικου γαρ) ξαναχτυπησε .....η κρατικη τηλεοραση μεταδωσε πως η ραδιενεργεια απο την ιαπωνια εφτασε μεχρι το παρισι!!!!!!!!
και ολα αυτα για να τους κανουν να νοιωθουν ασφαλεις και χαρουμενους που ζουν εκει και να μην γκρινιαζουν που δεν εχουν να φανε....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
εγω ρε φιλε ειχα ανακαινισει το σπιτικο της δικιας μου
καινουρια υδραυλικα και πλακακια στη κουζινα
αν ενδιαφερετε κανεις το πουλαμε μαζι με την φαμιλια μεσα

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εγω ρε φιλε ειχα ανακαινισει το σπιτικο της δικιας μου
καινουρια υδραυλικα και πλακακια στη κουζινα
αν ενδιαφερετε κανεις το πουλαμε μαζι με την φαμιλια μεσα
σπυρο παμε να παρουμε μια casa μιση-μιση, και δε γαμιουντε ολα,το μεγαλυτερο κοστος στο νησι ειναι η διαμονη

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
tasso και καθε διμηνο που θα ληγει η βιζα πρπει να πεταγομαστε στα καυμαν μια ωρα απο κει για να ξαναμπαινουμε την επομενη στη χωρα
κοστος που μεταφραζεται σε 200 δολλαρια τουλαχιστον αεροπορικο συν κανα 100 δολλλαρο διαμονη και φαγητο μια νυχτα στα καυμαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom