Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Για κωλοτριχες καλύτερη μάρκα πακιστανος
Τύπε πιο ακριβά σου βγήκαν οι μπαταρίες.Εγώ έχω αγοράσει μία μηχανή ΚΕΜΕΙ (σαν και αυτή εδώ ) που δουλεύει με μπαταρία ΑΑ και κάνει την δουλειά της μία χαρά!
(Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που είχε μέσα το κουτί της μηχανής - είναι όλα Κινεζικά - ήταν μάπα οπότε αγόρασα δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες eneloop panasonic aa με πέντε ευρώπουλα και όλα τέλεια!)
Προσοχή,η εν λόγω μηχανή έχει "ψιλό" ξυράφι στην κεφαλή και παίρνει τα μαλλιά σύριζα εάν χρησιμοποιηθεί χωρίς κάποιο χτενάκι.Εγώ την χρησιμοποιώ και για ξύρισμα.Αφήνει γένια δύο ημερών...
Εγώ έχω αγοράσει μία μηχανή ΚΕΜΕΙ (σαν και αυτή εδώ ) που δουλεύει με μπαταρία ΑΑ και κάνει την δουλειά της μία χαρά!
(Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που είχε μέσα το κουτί της μηχανής - είναι όλα Κινεζικά - ήταν μάπα οπότε αγόρασα δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες eneloop panasonic aa με πέντε ευρώπουλα και όλα τέλεια!)
Προσοχή,η εν λόγω μηχανή έχει "ψιλό" ξυράφι στην κεφαλή και παίρνει τα μαλλιά σύριζα εάν χρησιμοποιηθεί χωρίς κάποιο χτενάκι.Εγώ την χρησιμοποιώ και για ξύρισμα.Αφήνει γένια δύο ημερών...
Μονο για αυτην τι περιοδο ειναι χρησιμη η κουρευτικη μηχανη..
θα σου ειναι αχρηστη μετα,οποτε παιρνεις οτι πιο φτηνο βρεις.
Μονο για αυτην τι περιοδο ειναι χρησιμη η κουρευτικη μηχανη..
για να ξυρισουμε @@ με αυτη τυπε κανουμε πρωτα την προσευχη μας :S :S
Τα μπαλλάκια τα ξυρίζω...δεν τα κουρεύω με κουρευτική μηχανή...
Έχεις κόμμωση Γκουλάγκ για 15++ χρόνια;Μπα εγω 15 χρονια ++ την δουλευω!!
Μπορεις αργότερα να την χρησιμοποιείς μόνο για ξύρισμα αν βαριέσαι να κουρευτείς μόνος η δεν τα παιρνεις και τόσο καλά.Μονο για αυτην τι περιοδο ειναι χρησιμη η κουρευτικη μηχανη..
βαζεις και αφτερ σειβ?Τα μπαλλάκια τα ξυρίζω...δεν τα κουρεύω με κουρευτική μηχανή...
Έχεις κόμμωση Γκουλάγκ για 15++ χρόνια;
Αν θέλετε να με θυμηθείτε..
Μια είναι η κουρευτικη μηχανή.
Αν και λίγο τσιμπημένη 125-130€
Αξίζει τα λεφτά και την παίρνεις μια φορά. Είχα δώσει λεφτά αρκετες φορές σε μούφα επιλογές. Φιλος κουρέας μου πρότεινε αυτή. Και έχω μείνει άναυδος. Κουρευτικη και για τριμαρισμα τα γενιά
Panasonic er1611