Νέα

Κουλτουριάρες γκόμενες: Εμπειρίες/Απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Έτυχε τις προάλλες, να παρακολουθήσω έναν θεατρικό μονόλογο (με κερδισμένη πρόσκληση από φίλη). Στη μικρή αίθουσα βρισκόταν (εκτός από εμένα) κι άλλος ένας άνδρας, και οι υπόλοιπες ήταν γυναίκες. Όλες τίγκα στην κουλτούρα, και καθώς φαίνεται (από τα βλέμματα) αγάμητες ή κακογαμημένες......

Σας έχει τύχει τέτοια περίπτωση γυναίκας στη ζωή σας? Ακολουθήθηκε  η πεπατημένη οδός ( :fuck1:) ή σας έπρηξε τα συκώτια? Ήταν μακροχρόνια σχέση και πως την ξεφορτωθήκατε στο τέλος?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.446
Πόντοι
736
Επειδή οι συγκεκριμένες γκόμενες την έχουν δει να είναι σε όλα τέλειες ... κουλτούρα να φύγουμε, δεν μπορούν να δεχθούν ότι οι κομμώτριες και οι κορδελιάστρες θεωρούνται πιο καλές στο γαμήσι. Αυτό τις ωθεί να ξεσκίζονται πολύ άσχημα δίνοντάς τα όλα !!!
Κυρίες με επίπεδο στην κοινωνία ... Τελείως μα τελείως πουτάνες στο κρεββάτι, θέλοντας να δοκιμάσουν τα πάντα ...  Εκτίμηση με βάση την φτωχή εμπειρία μου  :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
...Αν πας με τα νερά τους, και ανεχτείς το ψώνιο τους, είναι βέβαιο ότι θα φας, καθότι λειτουργούν εγκεφαλικά...Το ζήτημα είναι πώς απαλάσσεσαι...

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.936
Πόντοι
7.815
...Αν πας με τα νερά τους, και ανεχτείς το ψώνιο τους, είναι βέβαιο ότι θα φας, καθότι λειτουργούν εγκεφαλικά...Το ζήτημα είναι πώς απαλάσσεσαι...

+1000

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ πιστεύω ότι είναι 2 κατηγορίες ...

1η. Η ψευτο-κουλτουρίαρες, οι οποίες μάλλον είναι κάτι από αυτό που περιγράφει πιο πάνω ο φίλος κ οι οποίες είναι "μακριά από μας" ... δλδ καλύτερα μην μπλέξεις γιατί θα σου τα κάνουν τσουρέκια κ
2η. Η αυθεντικά - κουλτουριάρες, οι οποίες είναι πραγματικά ψαγμένα άτομα κ τα οποία είναι πραματικός δυναμίτης στο κρεββάτι κ δεν έχουν φραγμούς κ κωλύματα σε ότι κάνουν ... Το απολαμβάνουν κ σε παρασέρνουν σε απίστευτους ρυθμούς κ γούστα... Όντως τελείως πουτάνες στο κρεββάτι κ θέλουν να δοκιμάσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς αναστολές ...

Προσωπικά έχω πετύχει κ τις 2 περιπτώσεις, θα έλεγα όμως ότι η πρώτη είναι το 80% του συνόλου κ η 2η (δυστυχώς) μόνο το 20% ....

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
+1000

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ πιστεύω ότι είναι 2 κατηγορίες ...

1η. Η ψευτο-κουλτουρίαρες, οι οποίες μάλλον είναι κάτι από αυτό που περιγράφει πιο πάνω ο φίλος κ οι οποίες είναι "μακριά από μας" ... δλδ καλύτερα μην μπλέξεις γιατί θα σου τα κάνουν τσουρέκια κ
2η. Η αυθεντικά - κουλτουριάρες, οι οποίες είναι πραγματικά ψαγμένα άτομα κ τα οποία είναι πραματικός δυναμίτης στο κρεββάτι κ δεν έχουν φραγμούς κ κωλύματα σε ότι κάνουν ... Το απολαμβάνουν κ σε παρασέρνουν σε απίστευτους ρυθμούς κ γούστα... Όντως τελείως πουτάνες στο κρεββάτι κ θέλουν να δοκιμάσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς αναστολές ...

Προσωπικά έχω πετύχει κ τις 2 περιπτώσεις, θα έλεγα όμως ότι η πρώτη είναι το 80% του συνόλου κ η 2η (δυστυχώς) μόνο το 20% ....

συμφωνώ απόλυτα. Στην 1η κατηγορία αν τις πείσεις ότι είσαι και εσύ κουλτουριάρης θα πέσουν εύκολα, για την 2η κατα την άποψη μου ο τέλειος άντρας είναι αυτός που καταλαβαίνει από κουλτούρα αλλά δεν φοβάται να γίνει και λίγο "λαϊκός". Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση και όντως ήταν φωτιά στο κρεβάτι.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Η 1η κατηγορία είναι συνήθως γκόμενες παντελώς άσχετες που απλά αραιά και που πάνε σε καμιά έκθεση, ψαγμένο θεατρικό κτλ, για να δείξουν ότι και καλά έχουν επίπεδο. Αν το παίξεις και εσύ κουλτουριάρης, πουλήσεις λίγο ιστορία τις ρίχνεις όντως εύκολα.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Έτυχε τις προάλλες, να παρακολουθήσω έναν θεατρικό μονόλογο (με κερδισμένη πρόσκληση από φίλη). Στη μικρή αίθουσα βρισκόταν (εκτός από εμένα) κι άλλος ένας άνδρας, και οι υπόλοιπες ήταν γυναίκες. Όλες τίγκα στην κουλτούρα, και καθώς φαίνεται (από τα βλέμματα) αγάμητες ή κακογαμημένες......

Σας έχει τύχει τέτοια περίπτωση γυναίκας στη ζωή σας? Ακολουθήθηκε  η πεπατημένη οδός ( :fuck1:) ή σας έπρηξε τα συκώτια? Ήταν μακροχρόνια σχέση και πως την ξεφορτωθήκατε στο τέλος?

Αυτη η ιστορια με τα θεατρα που ειναι γεματα ελληνιδες μονες τους,ειναι παλια  τουλαχιστον εικοσι χρομια.Το ξερω απο διηγησεις αλλων,εγω προσωπικα δεν παω θεατρο τα τελευταια τριαντα χρονια.
Απλα ειναι μαλακοφαντασμενες ελεεινιδες,που η τρελάρα τους τις εφερε  στο σημειο αυτο...Οσο για κουλτουριαρες,ενα θα πω,ακομα και τα τυπικα πτυχια που παιρνουν απο τα πανεπιστημια του κώλου,ειναι κουρελοχαρτα,ειναι αγραμματες  σε ποσοστο 90 0/0,κουλτουριαρες υπαρχουν αλλου ,οχι στην ελλαδα.Οταν βρουνε το ματσωμενο που ψαχνουν,δηλαδη το μαλακα της  ζωής τους,παυουν να υποδυονται το ρολο  αυτο,που ετσι κι αλλιως δεν τους παει...

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
το αγαπημένο μου είδος.αλλά είδος υπό εξαφάνιση.....το 99% είναι απλά σοβαροφανείς κρυφοπουτάνες που επειδή διάβασαν ένα δυο "καταραμένους" και είδαν μια δυο "βαριές" παραστάσεις την είδαν σοφές.αλλά είναι 100% στόκοι......
μια πραγματικά ψαγμένη και κουλτουριάρα γκόμενα είναι και φαίνεται πραγματικά ελεύθερο άτομο (όχι σοβαροφανές)και συνήθως σοκάρει τους περισσότερους με τα λόγια και τις πράξεις τις.... δεν προσπαθεί να φανεί σοβαρή και ψαγμένη....είπαμε αυτοί είναι στόκοι 100% που συνήθως το παίζουν βαριά πλοβληματισμένες και δεν πρέπει να πιστεύεις ποτέ λέξη.
το έχω μελετήσει καλά το είδος αυτό!!!!με εξητάρουν όμως οι πουτάνες, ακόμα και όταν τις παίρνω χαμπάρη ότι είναι βλήματα!!! :grin:

πάντως μια πραγματικά κουλτουριάρα ψαγμένη γκόμενα είναι πιο ανοιχτόμυαλη ακόμα και από μια
επαγγελματία και φαίνεται σε όλα όχι μόνο στο κρεβάτι.....το καλύτερο αλλά και το πιο επικίνδυνο είδος αυτό.αλλά σχεδόν δεν υπάρχει...εντώ ελλάντα εξάλλου...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

χωρις λογια...με κλωτσιες!! μονο!!

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Οι περισσοτερες απο αυτες τις τυπισσες τρομοκρατουνται με τους πραγματικα εξυπνους αντρες και προτιμανε το "ασφαλες λιμανι"(το ποσο ειναι συζητισιμο) του "πουλ-μουρ" "δηθεν" εναλλακτικου φελλου ανταξιου του μετριοτατου επιπεδου τους για να αντλουν κυρος απο το οποιο στατους εχει στην κοινωνια η στον κυκλο του (των ψευτοκουλτουριαρηδων που αλληλοπαραμυθιαζονται εννοειται).Προσπεραστε αφοβα.....

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
:rockon: Όντως εινα πολύ (κρυφο)πουτανάκια απλά πρέπει να βρείς το κουμπί τους..  :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Φιλε να το ξερεις, οι κουλτουριαρες γκομενες προσπαθοντας να
φιλοσοφισουν ακομη και το γαμησι το μονο που καταφερνουν ειναι,
να ειναι κακογαμημενες απο τη μαλακια που τις βαραει!

Υπαρχει βεβαια και η φαση που δεν γαμιουνται καθολου διοτι απο την πολυ κουλτουρα,
εχουν καταντησει ανοργασμικιες!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φιλε να το ξερεις, οι κουλτουριαρες γκομενες προσπαθοντας να
φιλοσοφισουν ακομη και το γαμησι το μονο που καταφερνουν ειναι,
να ειναι κακογαμημενες απο τη μαλακια που τις βαραει!

Υπαρχει βεβαια και η φαση που δεν γαμιουνται καθολου διοτι απο την πολυ κουλτουρα,
εχουν καταντησει ανοργασμικιες!

Ετσι  ετσι....Οποια "ακονιζει" το μυαλο......ξεχναει ενα αλλο σημαντικο οργανο

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δυστηχώς έχω πολύ άσχημη εμπειρία σε αυτό το θέμα. Πρίν χρόνια είχα φάει άγριο κόλλημα με κουλτουρέ γκόμενα η οποία συμμετείχε και σε θεατρικά κ.α.  :jerking: Τελώς δήθεν άτομο, με ελάχιστες εως ανύπαρκτες γνώσεις σχετικά με την τέχνη: απλά ήξερε πέντε ονομάτα και τα πιπιλούσε μαζί με όλη την καραμέλλα που πιπιλάνε οι κουλτουρέ.  :jerking: Ακόμα και σαν άτομο ήταν γεμάτη κόμπλεξ τα οποία έβγαζε πάνω μου χωρίς καμία ντροπή θεωρόντας κιόλας οτι ήταν κάτι τελείως φυσικό. Στο τέλος με παράτησε, τα έφτιαξε με έναν φλώρο (που λένε οτι τον ψιλοπαίρνει και εννίοτε) και ησύχασα.

Γενικά παντως να ξέρετε επείδη λόγω εκείνης έιχα πολλά παρε-δώσε με το συνάφι τους είναι κατα ενα μεγάλο ποσοστό για τον πούτσο. Απλά ακολουθούν ένα τυποποιημένο lifestyle που τους επιβάλλεται όπως ακριβώς κάνουν και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες (σκυλούδες, γκοθούδες κ.α.).  :jerking: Δίνουν πολύ μεγαλή προσωχή στην εμφάνιση (πρέπει να έχεις κουλτουροφάτσα) και σπανίως σέβονται (φυσικά ποτέ δεν προσπαθούν να καταλάβουν) την δική σου γνώμη αφού αν δεν είσαι της κάστας τους σε βλέπουν σαν ένα κατώτερο είδος ζώης με το οποίο μπορούν να έχουν επαφές καθαρά και μόνο για εγκυκλοπεδικούς λόγους.  :jerking: Κάτι σαν "κοίταζε αλλα μήν ακουμπάς".  :jerking: Ενώ το αποκορυφομα της μαλακίας είναι οτι μόνοι τους μπάινουν σε τριπάκια δήθεν αυτοκατάθλιψης και αυτομιζέριας προσπαθόντας να δημιουργήσουν προβλήματα απο το πουθενά.  :jerking: Έ-ρε Σάκη υδραυλικό που θέλουνε....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ααχαχαχαχα
που το θυμηθηκες το λαβ σορρυυυυυ :2funny:

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
εγώ πάντως, με υφηγήτρια Βυζαντινών Σπουδών σε Ελληνικό πανεπιστήμιο, 39χρ, την πέρασα ζάχαρη για 1,5 χρόνο....

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι περισσοτερες ειναι δηθεν κουλτουριαρες που στην πραγματικοτητα εχουν πληρη αγνοια και απλα παπαγαλιζουν τα εκαστοτε θεματα που θηγουν.
Εγω μισω τετοιου τυπου γυναικες,αντε να γαμηθουν ρε οι βρωμες ας μαθουν πρωτα να κανουν πιπα και μετα ας μου πουνε και για ιστορια,μουσικη,τεχνη κτλπ...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εμένα μου αρέσουν οι κουλτουριάρες πουτάνες...αυτές που στο λίγο χρόνο που έχεις μαζί τους στο δωμάτιο για δύο κουβέντες αν αφαιρέσεις τον χρόνο του sex.......σου θέτουν ερωτήματα και σου δίνουν λύσεις στα κοινωνικά και προσωπικά σου προβλήματα και γενικά σε προβληματίζουν για θέματα της κοινωνίας.

Εντάξει είναι λίγες...αλλά πραγματικά αξίζουν.....και αν τις βρεις κάνεις μία τίμια και αληθινή συζήτηση ολίγων μόνο λεπτών που αξίζει όσο ώρες με τις υπόλοιπες ψευτοκουλτουριάρες που το παίζουν δήθεν.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εμένα μου αρέσουν οι κουλτουριάρες πουτάνες...αυτές που στο λίγο χρόνο που έχεις μαζί τους στο δωμάτιο για δύο κουβέντες αν αφαιρέσεις τον χρόνο του sex.......σου θέτουν ερωτήματα και σου δίνουν λύσεις στα κοινωνικά και προσωπικά σου προβλήματα και γενικά σε προβληματίζουν για θέματα της κοινωνίας.

Εντάξει είναι λίγες...αλλά πραγματικά αξίζουν.....και αν τις βρεις κάνεις μία τίμια και αληθινή συζήτηση ολίγων μόνο λεπτών που αξίζει όσο ώρες με τις υπόλοιπες ψευτοκουλτουριάρες που το παίζουν δήθεν.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τίμια και αληθινή συζήτηση μπορείς να κάνεις με την οποιαδήποτε, ακόμα και πουτάνα να είναι. Είναι θέμα χαρακτήρα και αντίλιψης και όχι lifestyle.

Επισκέπτης
εγώ πάντως, με υφηγήτρια Βυζαντινών Σπουδών σε Ελληνικό πανεπιστήμιο, 39χρ, την πέρασα ζάχαρη για 1,5 χρόνο....

Αν είναι "υφηγήτρια", θα πρέπει να είναι πολύ (πολύ όμως) παραπάνω από 39. :grin:

Με το νόμο-πλαίσιο 1268 του 1982, οι υφηγητές "μετατράπηκαν" σε Επίκουρους Καθηγητές (παρακαλώ τον παντογνώστη Περσόνα να με διαψεύσει αν κάνω λάθος).

ΥΓ. Αστειεύομαι  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom