centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 658
- Πόντοι
- 146
Πέρα από την αντιγραφή, στην πρώτη περίοδο γραφόντουσαν εξαιρετικά πράγματα από πένες όπως Μαλβίνα Κάραλη, Μανίνα Ζουμπουλάκη κλπ. Είχε άποψη και δεν κόλωνε να πει ότι στις εκλογές ψηφίζω και μαυρίζω το Γιαννόπουλο γιατί υβρίζει πχ. Αυτό από άλλο περιοδικό ποικίλης ύλης της εποχής όπως Ταχυδρόμος, ΕΝΑ κλπδεν υπήρχε περίπτωση να το ακούσεις.
Ξαναλέω ότι ελάχιστοι θυμούνται μια και ουσιαστικά έχουν συνδέσει το άτομο με το τι άκουσαν, τι είπε ο τάδε μαλάκας στη σχολή κλπ.![]()
Η Μαλβίνα έγραφε και στο πέντχάουζ, αυτό το έκανε περιοδικό έντυπο "άποψης"?
Πιτσιρικάς διάβαζα κλικ μανιωδώς - για λόγους διαστροφής κρατούσα αρχείο μέχρι και την τελευταία μου μετακόμιση πρίν 3 χρόνια μάλιστα - με τα σημερινά μέτρα το 99% των όσων δημοσιεύονταν ήταν σκουπίδια. Έτσι η αλλιώς πάντως αυτά ανήκουν στην ιστορία ... Ο Κωστόπουλος ώς πρόσωπο όμως όχι ... Πές μου ρε φίλε όταν βλέπεις αυτή την μούρη στο γυαλί σήμερα και κρίνεις ύφος, φαινόμενη οξυδέρκεια, γλωσσική επάρκεια, τηλεοπτικό επαγγελματισμό κτλ κτλ κόβεις αυτόν τον τύπο για σημαντική περσόνα? Ή μήπως σου χει μείνει έστω και ένα του editorial στην μνήμη?
Θέλω να πώ ότι ΟΚ μήπως θεωρητικοποιούμε τό όλο φαινόμενο υπερβολικά ? ... Η περίπτωση "κλικ" ήταν ένα "ατύχημα που περίμενε να συμβεί" απλά ο Κωστόπουλος βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και λόγω καπατσοσύνης θριάμβευσε ...