Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ πάλι πώς στο διάολο συνδυάζα Καβαθα (και πτήση και 4 τροχοί) και ΚΛΙΚ για 10 σχεδόν χρόνια ένας γιαχβέ το ξέρει !  :grin:

Αφου ο Καββαθας εβριζε τα λαιφσταιλ περιοδικα,πως το καταφερες αυτο,μονος ενα ΔΑΠιτης θα
 τα συνδυαζε..αχχαχαχαχχαχ

Επισης διαβαζα τοτε Κυνηγεσια και Κυνοφιλια,και Ψαρεμα καθε μηνα...Λογικο αφου τοτε πηγαινα
 40 Σ/Κ το χρονο ειτε για το ενα ειτε για το αλλο...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Εγω περιμενω να δω κινημα αγανακτισμενων μετανιωμενων, για να πω οτι κατι γινεται...
Και πολύ απο τους αγανακτισμένους μετανιωμένοι είναι -και καλά- άλλα αμα βρουν λεφτά πάλι τις ιδιες μαλακίες θα κάνουνε :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
 Αφου ο Καββαθας εβριζε τα λαιφσταιλ περιοδικα,πως το καταφερες αυτο,μονος ενα ΔΑΠιτης θα
 τα συνδυαζε..αχχαχαχαχχαχ

Επισης διαβαζα τοτε Κυνηγεσια και Κυνοφιλια,και Ψαρεμα καθε μηνα...Λογικο αφου τοτε πηγαινα
 40 Σ/Κ το χρονο ειτε για το ενα ειτε για το αλλο...

Ε, σκεφτόμουν, αφού θέλω να πάρω φεράρι να πηγαίνω στην αυτοκίνηση, να μην ξέρω και το αμάξι μου μηχανολογικά; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Όπως είπε σωστά ο χαρτμπρέηκερ, σημασία έχει τί φιλτράρεις από κάθε τι που διαβάζεις.

Η πλάκα είναι ότι που και που αγοράζω ακόμη πτήση, ενώ 4Τ και νίτρο σπανίως...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πάντα μου έκαναν εντύπωση οι άνθρωποι που αγοράζουν περιοδικά γεννικά :o. Εγώ μόνο σε κανά κωμμοτήριο διαβάζω κανένα , για να δείχνω και απασχολημένη , μη με πιάσει στο μπουρουμπουρου η κωμμότρια και αυτά που δίνουν τζαμπέ με τις εφημερίδες. :grin:
Είχα δοκιμάσει και παλιά να κάνω μια συλλογή της Ντεαγκοστίνι βέβαια , αλλά αρχίδια , βαρέθηκα στο δεύτερο τεύχος.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παρέλυσες το θρέντ ρςε τύπε. Μας κρεμάσαν τα σαγόνια μ'αυτές τις αποκαλύψεις... :o

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πάντα μου έκαναν εντύπωση οι άνθρωποι που αγοράζουν περιοδικά γεννικά :o. Εγώ μόνο σε κανά κωμμοτήριο διαβάζω κανένα , για να δείχνω και απασχολημένη , μη με πιάσει στο μπουρουμπουρου η κωμμότρια και αυτά που δίνουν τζαμπέ με τις εφημερίδες. :grin:
Είχα δοκιμάσει και παλιά να κάνω μια συλλογή της Ντεαγκοστίνι βέβαια , αλλά αρχίδια , βαρέθηκα στο δεύτερο τεύχος.

χέσιμο χωρίς περιοδικό δεν υφίσταται,οπότε το περιοδικό είναι είδος πρώτης-βιολογικής ανάγκης

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Ο Κωστόπουλος έκανε μια χοντροειδέστατη ξεπατικωσούρα λαιφστάιλ περιοδικων του εξωτερικού και τη πλάσαρε σα κάτι καινούριο στην Ελλάδα σε μια εποχη που δεν υπήρχε ιντερνετ και η διακίνηση της πληροφορίας ήταν πολύ πιο δύσκολή.
Ολοι τσιμπησαν.
Απο τους λίγους  που τα ξεραν αυτά απο άλλου και τον έκανε ρόμπα στη τηλεόραση για πρώτη φορά ηταν ο Νικός-γουάου- Μαστοράκης που τον είχε πάρει στο δούλεμα αυτόν και τα περιοδικά του στο "Οχι τα νέα του Αντέννα"

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Κωστόπουλος έκανε μια χοντροειδέστατη ξεπατικωσούρα λαιφστάιλ περιοδικων του εξωτερικού και τη πλάσαρε σα κάτι καινούριο στην Ελλάδα σε μια εποχη που δεν υπήρχε ιντερνετ και η διακίνηση της πληροφορίας ήταν πολύ πιο δύσκολή.
Ολοι τσιμπησαν.
Απο τους λίγους  που τα ξεραν αυτά απο άλλου και τον έκανε ρόμπα στη τηλεόραση για πρώτη φορά ηταν ο Νικός-γουάου- Μαστοράκης που τον είχε πάρει στο δούλεμα αυτόν και τα περιοδικά του στο "Οχι τα νέα του Αντέννα"

στο πρώτο,σωστός

επειδή παίρνω ξένα περιοδικά,πολλά θέματα του ΚΛΙΚ κλπ ήταν αντιγραφή από GQ,ESQUIRE κλπ....(και μάλιστα χωρίς να αναφέρεται η πηγή!!!)

για Μαστοράκη,κάνεις λάθος....

μιλάς για έναν τελειωμένο σαλτιμπάγκο,γεροξεκούτη που βρίσκεται πλέον στο τηλεοπτικό νεκροταφείο και μόνο οίκτο προκαλεί(αυτός κι αν αντέγραψε αμερικάνικες σειρές και πρακτικές!!!!!....candid camera, κλπ...ό,τι έφερε στον ΑΝΤ1 ήταν από Αμερική κατευθείαν)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Απο τους λίγους  που τα ξεραν αυτά απο άλλου και τον έκανε ρόμπα στη τηλεόραση για πρώτη φορά ηταν ο Νικός-γουάου- Μαστοράκης που τον είχε πάρει στο δούλεμα αυτόν και τα περιοδικά του στο "Οχι τα νέα του Αντέννα"
Χα. Ο άνθρωπος ορχήστρα. :jerking: Αν υπάρχει ένας μαλάκας αντιγραφέας US trash (TV+radio) είναι το άτομο της infamous συνέντευξης. Ότι γάμησε ότι μουνί κυκλοφορούσε, αδιάφορο. Σαν προϊόν υπο-κουλτούρας το ΚΛΙΚ ήταν εξαιρετικό - ο κόσμος απλά θυμάται ότι του έλεγαν οι άλλοι για τον Πέτρο και τον Λύκο. :uglystupid:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σαν φανατικος αναγνωστης του κλικ μεχρι το τευχος με τις πουτσες, θα ηθελα να πω οτι η αναγνωση του περιοδικου δεν με χαλασε! Μεσω του μαλακα αυτου, μπηκα στον κοσμο του νουαρ και τις τζαζ (τα εσπρωχνε πολυ), ειδα ενα σωρο μουναρους στις σελιδες του, εμαθα τα armani, τα rolex και τα omega, τα ουαου αυτοκινητα και αλλα σε αυτο το στυλ (οχι σαν επιδειξη νεοπλουτισμου αλλα σαν αντικειμενα υψηλης τεχνης και αισθητικης), εμαθα πως πρεπει να ντυνεται ενας αντρας για να εχει στυλ κλπ. Αρχισα να χαλιεμαι οταν απο τα 10 θεματα που ειχε τα 9 αφορουσαν το σεξ, γιατι ειχα περασει την εφηβεια και ειχα και αλλα ενδιαφεροντα.

Το θεμα δεν ειναι τι διαβαζεις, αλλα πως το φιλτραρει ο εγκεφαλος. Αν το αποδεχτεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Το λεω αυτο για να μην νομιζετε οτι δεν θεωρω οτι εγραφε και χοντρομαλακιες. Οπως πχ που ελεγε θυμαμαι το 89, οτι ενα χι καταστημα στο λονδινο ειχε εκπτωσεις, ευκαιρια για διημερο :jerking: Εγω τοτε ειχα 150 δρχ και εψαχνα αλλες 25 να παρω τσιγαρα...

Σαν αναγνωστης της χρυσης εποχης του ΠΚ το μονο που εχω να προσαψω ειναι οτι τοτε ελεγε οτι στα 50 θα ειναι καραφλας και δεν προκειται να κανει εμφυτευση γιατι αυτα ειναι για τους ανασφαλεις :grin:

ΥΓ Αν θυμαμαι καλα οταν αρχισε το οραμα του λαιφσταιλ να παιρνει σαρκα και οστα με τα δανεια, το ευρω και τα ρεστα, ο μαλακας αυτος ειχε κλεισει το κλικ και ηταν στο ΝΙΤΡΟ

κι εγώ τα ίδια

χωρίς νιτρο κλπ δεν θα ήξερα τί είναι τα BRIONI,τα Jaeger le coultre,τα παπούτσια Santoni,Four Seasons στη Νέα Υόρκη κλπ

αυτές τις αρχές μας έδωσε να πορευτούμε....

ΥΓ δυστυχώς λίγοι τις υιοθέτησαν και βλέπεις με θλίψη έξω άντρες να φοράνε μαύρη ζώνη και καφέ ταμπά παπούτσι!!!!!αηδία.....

ή κοστούμι με τα μανίκια να καλύπτουν σχεδόν ολόκληρα τα δάχτυλα,σαν εκείνα του Σημίτη....

βλέπεις να ανακοινώνεται η συγχώνευση ΑΛΦΑ-ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ και οι διοικητές τους(δισεκατομμυριούχοι) να φοράνε πουκάμισα και σακκάκια από το πανέρι....

Επισκέπτης
Ο Μαστοράκης επίσης νομίζω ότι είχε σεξουαλικές επαφές ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Για κάτι άλλους δεν ισχύει το ίδιο ...

γαμούσαν και κάτι τριχωτά κωλαράκια ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Μαστοράκης επίσης νομίζω ότι είχε σεξουαλικές επαφές ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Για κάτι άλλους δεν ισχύει το ίδιο ...

γαμούσαν και κάτι τριχωτά κωλαράκια ...
Ονόματα,θέλουμε ονόματα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Ρε μάγκες, χαίρω πολύ.
Ο Νικ και αν ηταν αντιγραφάκιας  και μάλιστα χωρις κρίση γιατι πέρα απο  candid,bloopers και κάποια άλλα έφερε και ένα κάρο χαζοαμερικανιές που ήταν φως φανάρι ότι δε θα πιάναν εδώ.Ειχε καταντησει σα το Τζέφρυ :grin: είχε χάσει επαφή με την ελληνικότητα.
Απλά αυτά που έκανε ο Κωστοπουλος ,ο Μαστοράκης τα είχε δει πολυ πριν στην Αμερική,μια χώρα που οταν  η Ελλάδα μάθαινε τι εστι λάιφστάιλ περιοδικό εκει είχαν ηδη ξεκινησει  το δούλεμα του λάιφστάιλ τύπου.
Οπότε πονηρός ο Κωστόπουλος αλλά πιο πονηρός ο Νικ με το μπαλάκι που τα είχε δει πιο πριν απο αυτόν . ;)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Το '80 και το '90 οι ιδέες εκτελωνίζονταν στην ψωροκώσταινα με καθυστέρηση ετών και η πλειοψηφία των 20+/40- καταναλωτών δεν γνώριζε αγγλικά, έτσι δινόταν η δυνατότητα στον κάθε παπαρολόγο να κάνει καριέρα αντιγράφοντας ... τώρα πιά ελέω ιντερνέτι και αγγλομάθειας το συντριπτικό μέρος του target group των life style μέσων ενημερώνεται από την "πηγή" με ελάχιστη χρονική καθυστέρηση ... έτσι τα νιτρο-στατους κτλ έχουν συρρικνωθεί μέχρι εξαφανίσεως περιοριζόμενα στα τραπεζάκια των κομμωτηρίων και των καφετεριών ή μεταλλαχθεί σε κιτρινο-ροζ φυλλάδες τύπου Εσπρέσσο κτλ ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Εγώ πάλι πώς στο διάολο συνδυάζα Καβαθα (και πτήση και 4 τροχοί) και ΚΛΙΚ για 10 σχεδόν χρόνια ένας γιαχβέ το ξέρει !  :grin:

Δεν είσαι ο μόνος παλιοσειρά ... Θυμάμαι ακόμα, τόσο χρόνια μετά, ολόκληρα αποσπάσματα από δύο άρθρα του "pilot" με τις "ταξιδιωτικές εντυπώσεις" από τα F-104 και F-4 της Ε.Α. ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ε, σκεφτόμουν, αφού θέλω να πάρω φεράρι να πηγαίνω στην αυτοκίνηση, να μην ξέρω και το αμάξι μου μηχανολογικά; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Όπως είπε σωστά ο χαρτμπρέηκερ, σημασία έχει τί φιλτράρεις από κάθε τι που διαβάζεις.

Η πλάκα είναι ότι που και που αγοράζω ακόμη πτήση, ενώ 4Τ και νίτρο σπανίως...

Mπααα,δεν ειχα την ιδια φιλοσοφια με σενα...Ποτε δεν "γυαλιστηκα" με τα φερραρικα και
  τα πορσικα,δεν τα λαχταρησα ποτε μου να τα αποκτησω...Τα θαυμαζα ως μηχανολικες κατασκευες
  και εκεινο που με σαγηνευε (και ακομα το κανει δηλαδη) ειναι η ανιχνευση της φιλοσοφιας
  του κατασκευαστη,η ψυχη του που λεμε,και οχι το αυτοκινητο αυτο καθάυτο....

Στο μονο που ξεραινομουνα ηταν στα αγωνιαρικα και στα αγωνιστικα νεα απο τα οποια
  παντα ξεκιναγα να διαβαζω...Μετα πηγαινα στις κεντρικες σελιδες να διαβασω τα κεντρικα
  αρθρα του Καββαθα,του Νικου Δημου,του Μαργαρη και των αλλων..Μετα στα αρθρα τεχνολογιας
  και στα σχετικα...τελευταια στα τεστς αυτοκινητων....

Με αρκετους συντακτες καναμε παρεα,βρισκομασταν στην Μιχαλακοπουλου στο μπαρακι που
  ειχε ανοιξει ο Ιαβερης τοτε το '90 και εβαζε βιντεο απο ξενους αγωνες,διπλα ειχε ενα
  μαγαζι με συναγερμους Spyball ,οπου ειχε στην βιτρινα το Κουατρο που ειχε παρει ο "χοντρος"
  απο τον Τζιγγερ....Αξεχαστα βραδια,και αςτους αλλους να τρεχανε στο Χαρντ Ροκ καφε
  και στην Μερσεντες..

Τις Κυριακες,οποτε ειχε αγωνα,ειδικα αναβασεις,γινοταν της τρελλης..Αλλα και στα ασφαλτινα
  πηγαινα,κατι Παλλαδια στο Τροκαντερο,με νυχτερινες...μαγεια...Τριημερα Ακροπολις και Ραλλύ του
  Πρωταθληματος..ΕΛΕΤΑ στα Γιαννενα,Χαλκιδικης....μιλαμε για αλλες εποχες...

Στην αερολεσχη Τριπολης φτιαχναμε αερομοντελα απο ξυλο μπαλσα σε σχεδια δικα μας και ενος
  καθηγητη μας απο την σχολη και τα πεταγαμε...Φτιαξαμε απο χρωμιομολυβδαινιο ενα σασι αντιγραφη
  ενος Birell μοτερ 125αρι Παριλλα με ταχυτητες στο χερι,μας βοηθησε τοτε ο Μιχαλοπουλος...

Και φυσικα κυνηγι και ψαρεμα....ετσι περασα εκεινα τα χρονια..δεν ειχα χρονο για λαιφσταιλ
  και Κωστοπουλο και ΚΛΙΚ...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το '80 και το '90 οι ιδέες εκτελωνίζονταν στην ψωροκώσταινα με καθυστέρηση ετών και η πλειοψηφία των 20+/40- καταναλωτών δεν γνώριζε αγγλικά, έτσι δινόταν η δυνατότητα στον κάθε παπαρολόγο να κάνει καριέρα αντιγράφοντας ...
Πέρα από την αντιγραφή, στην πρώτη περίοδο γραφόντουσαν εξαιρετικά πράγματα από πένες όπως Μαλβίνα Κάραλη, Μανίνα Ζουμπουλάκη κλπ. Είχε άποψη και δεν κόλωνε να πει ότι στις εκλογές ψηφίζω και μαυρίζω το Γιαννόπουλο γιατί υβρίζει πχ. Αυτό από άλλο περιοδικό ποικίλης ύλης της εποχής όπως Ταχυδρόμος, ΕΝΑ κλπ :jerking: δεν υπήρχε περίπτωση να το ακούσεις.

Ξαναλέω ότι ελάχιστοι θυμούνται μια και ουσιαστικά έχουν συνδέσει το άτομο με το τι άκουσαν, τι είπε ο τάδε μαλάκας στη σχολή κλπ. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom