Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σαν φανατικος αναγνωστης του κλικ μεχρι το τευχος με τις πουτσες, θα ηθελα να πω οτι η αναγνωση του περιοδικου δεν με χαλασε! Μεσω του μαλακα αυτου, μπηκα στον κοσμο του νουαρ και τις τζαζ (τα εσπρωχνε πολυ), ειδα ενα σωρο μουναρους στις σελιδες του, εμαθα τα armani, τα rolex και τα omega, τα ουαου αυτοκινητα και αλλα σε αυτο το στυλ (οχι σαν επιδειξη νεοπλουτισμου αλλα σαν αντικειμενα υψηλης τεχνης και αισθητικης), εμαθα πως πρεπει να ντυνεται ενας αντρας για να εχει στυλ κλπ. Αρχισα να χαλιεμαι οταν απο τα 10 θεματα που ειχε τα 9 αφορουσαν το σεξ, γιατι ειχα περασει την εφηβεια και ειχα και αλλα ενδιαφεροντα.

Το θεμα δεν ειναι τι διαβαζεις, αλλα πως το φιλτραρει ο εγκεφαλος. Αν το αποδεχτεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Το λεω αυτο για να μην νομιζετε οτι δεν θεωρω οτι εγραφε και χοντρομαλακιες. Οπως πχ που ελεγε θυμαμαι το 89, οτι ενα χι καταστημα στο λονδινο ειχε εκπτωσεις, ευκαιρια για διημερο :jerking: Εγω τοτε ειχα 150 δρχ και εψαχνα αλλες 25 να παρω τσιγαρα...

Σαν αναγνωστης της χρυσης εποχης του ΠΚ το μονο που εχω να προσαψω ειναι οτι τοτε ελεγε οτι στα 50 θα ειναι καραφλας και δεν προκειται να κανει εμφυτευση γιατι αυτα ειναι για τους ανασφαλεις :grin:

ΥΓ Αν θυμαμαι καλα οταν αρχισε το οραμα του λαιφσταιλ να παιρνει σαρκα και οστα με τα δανεια, το ευρω και τα ρεστα, ο μαλακας αυτος ειχε κλεισει το κλικ και ηταν στο ΝΙΤΡΟ

+1
(και + 10.000.000 για το τονισμένο)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
+1
(και + 10.000.000 για το τονισμένο)

σωστός αλλά προυποθέτει την υπαρξη εγκεφάλου.. δυστυχώς ο εγκέφαλος των περισσοτέρων ελλήνων συρικνώθηκε (μέχρις εξαφανίσεως) την χρυσή δεκαετία του 80....

Επισκέπτης
Ο πκ ίσως και να μπορούσε να πάρει ελικ΄πτερο...
Δεκάδες χιλιάδες άλλοι πάλι όχι και δεν μπορούσαν να δουν τη μάνα τους/ πάνε σπίτι τους/ κάνουν τη δουλειά τους...
Και ο ΠΚ τους εκπροσωπησε παριστανοντας τον αποκλεισμενο στην Αθηνα επαρχιωτη που εχει τη μανα στο χωριο,στο νεκροκρεβατο...

Αλλα ειπαμε,διαταξικη η φαση του"φραγκα-κωλοι".

Οποτε και ο ΠΚ δικαιου να παριστανει κατι που ΔΕΝ ειναι,αν και δεν πιανοταν κοροιδο στο συγκεκριμενο σκηνικο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σαν φανατικος αναγνωστης του κλικ μεχρι το τευχος με τις πουτσες, θα ηθελα να πω οτι η αναγνωση του περιοδικου δεν με χαλασε! Μεσω του μαλακα αυτου, μπηκα στον κοσμο του νουαρ και τις τζαζ (τα εσπρωχνε πολυ), ειδα ενα σωρο μουναρους στις σελιδες του, εμαθα τα armani, τα rolex και τα omega, τα ουαου αυτοκινητα και αλλα σε αυτο το στυλ (οχι σαν επιδειξη νεοπλουτισμου αλλα σαν αντικειμενα υψηλης τεχνης και αισθητικης), εμαθα πως πρεπει να ντυνεται ενας αντρας για να εχει στυλ κλπ. Αρχισα να χαλιεμαι οταν απο τα 10 θεματα που ειχε τα 9 αφορουσαν το σεξ, γιατι ειχα περασει την εφηβεια και ειχα και αλλα ενδιαφεροντα.

Το θεμα δεν ειναι τι διαβαζεις, αλλα πως το φιλτραρει ο εγκεφαλος. Αν το αποδεχτεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Το λεω αυτο για να μην νομιζετε οτι δεν θεωρω οτι εγραφε και χοντρομαλακιες. Οπως πχ που ελεγε θυμαμαι το 89, οτι ενα χι καταστημα στο λονδινο ειχε εκπτωσεις, ευκαιρια για διημερο :jerking: Εγω τοτε ειχα 150 δρχ και εψαχνα αλλες 25 να παρω τσιγαρα...

Σαν αναγνωστης της χρυσης εποχης του ΠΚ το μονο που εχω να προσαψω ειναι οτι τοτε ελεγε οτι στα 50 θα ειναι καραφλας και δεν προκειται να κανει εμφυτευση γιατι αυτα ειναι για τους ανασφαλεις :grin:

ΥΓ Αν θυμαμαι καλα οταν αρχισε το οραμα του λαιφσταιλ να παιρνει σαρκα και οστα με τα δανεια, το ευρω και τα ρεστα, ο μαλακας αυτος ειχε κλεισει το κλικ και ηταν στο ΝΙΤΡΟ

Είχαμε Playboy, αλλά χωρίς editorial του φίλου του Αντρέα :cheesy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και ο ΠΚ τους εκπροσωπησε παριστανοντας τον αποκλεισμενο στην Αθηνα επαρχιωτη που εχει τη μανα στο χωριο,στο νεκροκρεβατο...

Οποτε και ο ΠΚ δικαιου να παριστανει κατι που ΔΕΝ ειναι,αν και δεν πιανοταν κοροιδο στο συγκεκριμενο σκηνικο.

ο ΠΚ τους εκπροσώπησε γιατί κανένα από το ΜΜΕ δεν φρόντισε να βγάλει στο γυαλί κανέναν από αυτούς που είχαν πραγματικό πρόβλημα.. και αυτό γιατί υπήρχε και υπάρχει η λογική του 0/1 ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ποστ φίλε

αυτή ειναι η αλήθεια,χωρίς κόμπλεξ....

βέβαια ελάχιστοι έχουν το σθένος να την παραδεχτούν

για την συντριπτική πλειοψηφία των χαιρέκακων,κομπλεξικών και φθονερών ελλήνων ο επιτυχημένος πήδηξε/πηδήχτηκε,πλήρωσε,εγλυψε,τον προώθησε ο Τσοβόλας/Ποτάκης/Πέτσος,έκανε πίπες στον Λαμπράκη κλπ κλπ....

η επιτυχία ειναι ποινικό αδίκημα....

είναι έμφυτη η τάση του έλληνα να απαξιώνει αυτόν που ξεπέρασε τη δική του μιζέρια,που πραγματοποίησε ΟΛΑ ΟΣΑ ο ίδιος δεν κατάφερε και ονειρευόταν....

ΥΓ το ότι έκλεισε ΜΑΞ,ΚΛΙΚ,ΟΥΤ,FREE,ΚΑΙ,ΕΝΑ,ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ,ΓΥΝΑΙΚΑ κλπ που σίγουρα ξεχνάω δεν λέει τίποτα?

τό ότι μόλις άφησε τον Τερζόπουλο,ένας εκδότης 100 χρόνων κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος πάλι δνε λέει τίποτα?

το ότι δεκάδες τσουτσέκια πήγαν να τον μιμηθούν και έγιναν περίγελος,ούτε αυτό?(Αναγνωστάκης,Τσαγκαρουσιάνος,Σοφιανός,Γεωργελές κλπ κουλτούρα να φύγουμε....με έντυπα δήθεν ψαγμένα...)

εσύ δηλαδή τώρα θαυμάζεις τον ΠΚ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Στο γιουνανιστάν αρκετοί παριστάνουν κάτι που ΔΕΝ είναι (διότι όπως θα έλεγες και εσύ, σημασία δεν έχει μόνο τί είσαι αλλά και τι ΔΕΝ είσαι)...
Έχουμε δει φτωχομπινέδες να το παίζουν χλιδάτοι με δανεικά...
Έχουμε δει second assistant to souvlaki wrapping coordinator να κόπτονται για το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας και την ανάγκη προσήλωσης στο στόχο...
Έχουμε δει πραγματικά καβατζωμένους να το παίζουν επαναστατική πρωτοπορεία...
Έχουμε δει τεμπέληδες να μιλάνε για την ηθική της εργασίας...
Έχουμε δει σκληρά εργαζόμενους και έντιμους ανθρώπους να αποθεώνουν ενίοτε και δια της ψήφου λαμόγια...

Στην τελική, ο κωστόπουλος πράγματι είχε μάνα στο χωριό...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Aν θελετε το πιστευετε,δεν αγορασα ποτε μου ΚΛΙΚ ή Νιτρο,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων
 που ειχαν εξωφυλλα και εντιτοριαλ τις γκομενες που γουσταρα,τοτε...

Δεν τον χωνεψα ποτε μου τον μαλακα,ημουν της σχολης Καββαθα-4Τ και Πτηση απο το '81
 ανελλιπως,ζητημα να εχω χασει 1 ή δυο τευχη ολα αυτα τα χρονια-και φυσικα δεν ακολουθησα
 ποτε μου εκεινο το στυλακι το τρεντυ,και την διασκεδαση την αναλογη στα κλαμπ της εποχης....

Αλλιως διασκεδαζα τοτε,αλλα πραματα διαβαζα,τα ιδια χομπι ειχα...και δουλεια....μιλαμε για
 πολυ δουλεια(χορτασε το τομαρι μου δουλεια,τα τελευταια χρονια ψιλοαραξα καπως...),δεν
 προλαβαινα να ασχοληθω με τις μαλακιες του ΠΚ και το στυλ ζωης που
 προμοταρε,δεν το πιστεψα ποτε μου..

Επισκέπτης
ο ΠΚ τους εκπροσώπησε γιατί κανένα από το ΜΜΕ δεν φρόντισε να βγάλει στο γυαλί κανέναν από αυτούς που είχαν πραγματικό πρόβλημα.. και αυτό γιατί υπήρχε και υπάρχει η λογική του 0/1 ...
Ας καλουσε καποιον που ειχε προβλημα τοτε ο Ευαγγελατος,αντι να συναινει και συμμετεχει στην κοροιδια...
όπως θα έλεγες και εσύ, σημασία δεν έχει μόνο τί είσαι αλλά και τι ΔΕΝ είσαι
Δεν εχω πει ποτε τετοιο πραμα αλλα το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Οτι σημασια εχει τι ΕΙΝΑΙ κανεις και οχι τι νομιζει οτι ειναι,η παριστανει(οπως ο ΠΚ στον Ευαγγελατο ας πουμε).
Στ'αρχιδια μας.
Και ναι,ας επαιρνε ελικοπτερο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άλλη φάση του playboy, άλλη του ΚΛΙΚ...
Το πρωτο απευθυνόταν σε ειδκότερο και πιο μεγάλο σε ηλίκία κοινό...

Στο Γυμνάσιο δεν διαβάζατε Playboy? Editorial του Κωστόπουλου διαβάζατε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στο γιουνανιστάν αρκετοί παριστάνουν κάτι που ΔΕΝ είναι (διότι όπως θα έλεγες και εσύ, σημασία δεν έχει μόνο τί είσαι αλλά και τι ΔΕΝ είσαι)...
Έχουμε δει φτωχομπινέδες να το παίζουν χλιδάτοι με δανεικά...
Έχουμε δει second assistant to souvlaki wrapping coordinator να κόπτονται για το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας και την ανάγκη προσήλωσης στο στόχο...
Έχουμε δει πραγματικά καβατζωμένους να το παίζουν επαναστατική πρωτοπορεία...
Έχουμε δει τεμπέληδες να μιλάνε για την ηθική της εργασίας...
Έχουμε δει σκληρά εργαζόμενους και έντιμους ανθρώπους να αποθεώνουν ενίοτε και δια της ψήφου λαμόγια...

και για να συμπληρώσω

έχουμε δεί καβατζωμένους από πατέρα να το παίζουν αυτοδημιούργητοι
έχουμε δει αγανακτισμένους που έχουν πάρει πίπες για να διοριστούν στο δημόσιο αυτοί και τα έτερα τους ήμισυ
έχουμε δεί επαναστάτες που κράζουν την δεκσά που οι γονείς τους ήταν ρουφιάνοι και είχαν μονοπωλιακές άδειες από την κακή δεκσά

και άλλα πολλά...

αυλή των θαυμάτων η ΕΛΛΑΣ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765

Σαν φανατικος αναγνωστης του κλικ μεχρι το τευχος με τις πουτσες, θα ηθελα να πω οτι η αναγνωση του περιοδικου δεν με χαλασε! Μεσω του μαλακα αυτου, μπηκα στον κοσμο του νουαρ και τις τζαζ (τα εσπρωχνε πολυ), ειδα ενα σωρο μουναρους στις σελιδες του, εμαθα τα armani, τα rolex και τα omega, τα ουαου αυτοκινητα και αλλα σε αυτο το στυλ (οχι σαν επιδειξη νεοπλουτισμου αλλα σαν αντικειμενα υψηλης τεχνης και αισθητικης), εμαθα πως πρεπει να ντυνεται ενας αντρας για να εχει στυλ κλπ.
Γιατι ρε τύπε, η πατροπαράδοτη μέχρι τότε αυθεντικότητα της άσπρης κάλτσα με σκαρπίνι,του άνοιχτου υποκάμισου μέχρι τον αφαλό συνοδεύομενου ενίοτε μετά τσιγκελωτου μυστάκιου σε χαλάγανε? 
Ειμασταν ωραία ρε πριν έρθει αυτός ο τρισκατάρατος Πετράν και μας μαγαρίσει :humpleg:
Ντάκσι μωρέ ας μην υπερβάλουμε,αν δεν ηταν ο Κωστοπουλος κάποιος άλλος θα ηταν στη θέση του αφου η κοινωνία αυτό ζητούσε εκείνη τη περίοδο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
 Aν θελετε το πιστευετε,δεν αγορασα ποτε μου ΚΛΙΚ ή Νιτρο,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων
 που ειχαν εξωφυλλα και εντιτοριαλ τις γκομενες που γουσταρα,τοτε...

Δεν τον χωνεψα ποτε μου τον μαλακα,ημουν της σχολης Καββαθα-4Τ και Πτηση απο το '81
 ανελλιπως,ζητημα να εχω χασει 1 ή δυο τευχη ολα αυτα τα χρονια-και φυσικα δεν ακολουθησα
 ποτε μου εκεινο το στυλακι το τρεντυ,και την διασκεδαση την αναλογη στα κλαμπ της εποχης....

Αλλιως διασκεδαζα τοτε,αλλα πραματα διαβαζα,τα ιδια χομπι ειχα...και δουλεια....μιλαμε για
 πολυ δουλεια(χορτασε το τομαρι μου δουλεια,τα τελευταια χρονια ψιλοαραξα καπως...),δεν
 προλαβαινα να ασχοληθω με τις μαλακιες του ΠΚ και το στυλ ζωης που
 προμοταρε,δεν το πιστεψα ποτε μου..

Εγώ πάλι πώς στο διάολο συνδυάζα Καβαθα (και πτήση και 4 τροχοί) και ΚΛΙΚ για 10 σχεδόν χρόνια ένας γιαχβέ το ξέρει !  :grin:
Άσε που αμφότεροι έθαβαν δημοσιοϋπαλληλίκια και αποτυχημένους και γούσταρα!
Στο τέλος τους έκοψα και τους δύο και ησύχασα!

Στο Γυμνάσιο δεν διαβάζατε Playboy? Editorial του Κωστόπουλου διαβάζατε;

Βασικά στα 15 παρακαλούσαμε τη βιντεοκλαμπατζού να μας αφήσει να πάρουμε καμια τσόντα!
Καλές οι γκόμενες του playboy αλλά επίπεδες!  :2funny: :2funny: :2funny: (κοπραητ αρκας)

Επισκέπτης
εσύ δηλαδή τώρα θαυμάζεις τον ΠΚ;
Την πραματεια του ΠΚ,για την ακριβεια.
και για να συμπληρώσω

έχουμε δεί καβατζωμένους από πατέρα να το παίζουν αυτοδημιούργητοι
έχουμε δει αγανακτισμένους που έχουν πάρει πίπες για να διοριστούν στο δημόσιο αυτοί και τα έτερα τους ήμισυ
έχουμε δεί επαναστάτες που κράζουν την δεκσά που οι γονείς τους ήταν ρουφιάνοι και είχαν μονοπωλιακές άδειες από την κακή δεκσά

και άλλα πολλά...

αυλή των θαυμάτων η ΕΛΛΑΣ
Τωρα θα δεις και γιδα με στραπον,
να μαρκαλευει,
για 5 ελιες καλαμων.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Γιατι ρε τύπε, η πατροπαράδοτη μέχρι τότε αυθεντικότητα της άσπρης κάλτσα με σκαρπίνι,του άνοιχτου υποκάμισου μέχρι τον αφαλό συνοδεύομενου ενίοτε μετά τσιγκελωτου μυστάκιου σε χαλάγανε?  
Ειμασταν ωραία ρε πριν έρθει αυτός ο τρισκατάρατος Πετράν και μας μαγαρίσει :humpleg:
Ντάκσι μωρέ ας μην υπερβάλουμε,αν δεν ηταν ο Κωστοπουλος κάποιος άλλος θα ηταν στη θέση του αφου η κοινωνία αυτό ζητούσε εκείνη τη περίοδο.

Ρε τυπε αυτο σκεφτομουνα οταν ελεγα για στυλ :cheesy:

Πολυ μαστ στα 80ς

Επαιζε και σε συνδυασμο με παντελονι ψαραδικο :o

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Εγω περιμενω να δω κινημα αγανακτισμενων μετανιωμενων, για να πω οτι κατι γινεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom