Γεία σας παίδες! Είναι η 1η μου δημοσίευση και αφορά κατι κοπέλες που βλέπω εδώ και μήνες στη Παραλιακή 1 ξανθιά ψηλή και μια μαυρομάλλα εχω προσέξει αξιογαμητες και οι 2 Από τα λίγα που μπόρεσα να δω καθώς πάντα ημουν καθοδόν στο αμαξι και δεν το Διερευνησα περεταιρω….Στο υψος του Max Perry (ζαχαροπλαστειο) αλιμος αν δεν κανω λαθος… είναι οι εν λόγο Κυριες… τις έχει τιμήσει κανείς? Περιμένω ενημέρωση!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κορίτσια στην παραλιακή...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alexpg13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gfe_lover
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15
- Πόντοι
- 2.163
Τα εχουμε πει και αλλου..
Και δεν ειναι μονο αυτες..Παρασκευη και Σαββατο γινετε της πουτανας κυριολεκτικα με πανω απο 10 γκομενες στην γυρω γυρω περιοχη και στα στενα!Οσοι ειναι απο Καλαμακι ξερουν..
Απο αυτα που ρωτησα καποιες..20αρικο τσιμπουκι στο συτοκινηο,40αρι+Hotel το γαμησι!
Και δεν ειναι μονο αυτες..Παρασκευη και Σαββατο γινετε της πουτανας κυριολεκτικα με πανω απο 10 γκομενες στην γυρω γυρω περιοχη και στα στενα!Οσοι ειναι απο Καλαμακι ξερουν..
Απο αυτα που ρωτησα καποιες..20αρικο τσιμπουκι στο συτοκινηο,40αρι+Hotel το γαμησι!
Remy_Lebeau
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τα εχουμε πει και αλλου..
γινεται της πουτανας??? χα χα χα χα σωστος ο παιχτης!
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
ρε σεις.. ισχύει το 20αρικο για τσιμπουκάρα? (εχω γράψει κ στο άλλο τόπικ για το θέμα) τα λέμε..
kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ισχυει με αρκετο παζαρι!
εγω παντως που ειχα ρωτηση μια ξανθια , στο υψος του μαρμαριδη , μου ειχε πει
για 70 + ξενοδοχειο η' 50 στο αμαξι
εφυγα τρεχοντας
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Γλυφάδα στο Κρεολή απέξω πάνω στην παραλιακή, και Ελληνικό στη Shell. ΠΟΛΥ Καλά κορμιά , φάτσα ρωσίδας !
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Στη Γλυφάδα έξω από το Κρεολή, ρώτησα το ξανθό και είπε 50 στο αμάξι το μίνιμουμ για πίπα και ανέβαινε η ταρίφα. Δεν προχώρησα γιατί δε γούσταρα πολύ.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Παραλιακή μεσημέρι, από τις 15:00 μέχρι και τις 16:30 που έτυχε να περάσω δύο φορές, είναι ένα ξανθό,καλό κορμί και εντυπωσιακό από μακριά.Απο κοντά η φάτσα δείχνει αλβανία η βουλγαρία. 70 + ξενοδοχείο. Αυτοκίνητο δεν κάνει γιατί είναι μέρα όπως καταλαβαίνετε. Λόγω της ώρας ζήτησα κινητό για να κανόνιζα κανά βραδάκι....αλλά δεν το δίνει. Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι μετά τον Μαρμαρίδη με ρεύμα προς Αθήνα.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.239
- Πόντοι
- 2.546
Σημερινη εποχη?