ρωτησαν πολλοι φιλοι εδω αν κανουν εξετασεισ η κοπελεσ απο τα μασαζ οπωσ στα στουντιο οχι δεν κανουν ουτε τισ ελενχει αυτοσ που εχει το μαγαζι ειναι ολεσ αδηλωτεσ δεν ειναι πουτανεσ μονο αν θελουν κανουν εξετασεισ απο μονεσ τουσ αλλιωσ μπορει να παθεισ πολλα ειδικα απο αυτεσ που κανουν ελευθερα για να παρουν ποιο πολλα χυσιμο στο στομα και τετοια αρα προσοχη στα μασαζ κανεισ δεν ξερει κανεναν και ουτε θα βρεισ την κοπελα ποθενα αν κολλησεισ κανενα παρασιμο καλη συνεχεια σασ τα λεει καποιοσ που ειναι απο μεσα ειχα δικο μου μασαζ οτι αλλο πουν λενε ψεματα να κρατησουν πελατεσ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κοριτσια απο μασαζ αν κανουν εξετασεισ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dani69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.266
κομμα τελεια κλπ?!!!!
γιατι κανουν οι πελατες εξετασεις????????!!!!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
scooby
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Όχι μόνο κάνουν αρκετοί αλλά οι πιο προχωρημένοι μάγκες τις δείχνουν (αμα λάχει τύπε)κομμα τελεια κλπ?!!!!
με την φώτο τους και τα πραγματικά στοιχεία τους (κάτι που οι κοπέλες αποφεύγουν).
Ασχέτως αν αυτό που λες είναι εντελώς άκυρο σαν επιχείρημα.
(τόμπολα)
psilosmixalhs@in.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παντα να φωρας φιλε καποτα,μην παιζετε με την υγεια σας ουτε ακαποτη πιπα,εγω παντα καποτα βαζω.
scooby
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Φίλε/φίλη όταν πηγαίνεις για "γλυκό" έχεις την ευθύνη σου!ρωτησαν πολλοι φιλοι εδω αν κανουν εξετασεισ η κοπελεσ απο τα μασαζ οπωσ στα στουντιο οχι δεν κανουν ουτε τισ ελενχει αυτοσ που εχει το μαγαζι ειναι ολεσ αδηλωτεσ δεν ειναι πουτανεσ μονο αν θελουν κανουν εξετασεισ απο μονεσ τουσ αλλιωσ μπορει να παθεισ πολλα ειδικα απο αυτεσ που κανουν ελευθερα για να παρουν ποιο πολλα χυσιμο στο στομα και τετοια αρα προσοχη στα μασαζ κανεισ δεν ξερει κανεναν και ουτε θα βρεισ την κοπελα ποθενα αν κολλησεισ κανενα παρασιμο καλη συνεχεια σασ τα λεει καποιοσ που ειναι απο μεσα ειχα δικο μου μασαζ οτι αλλο πουν λενε ψεματα να κρατησουν πελατεσ
Αν είσαι μάγκας ζήτα χαρτιά στα ίσια κι αν δεν τα πάρεις κράξε τους γερά ή φύγε.
Αν περάσεις μέσα έχεις ευθύνη!
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/laughing/belly-laugh.gif[/img[/URL]]
[/quote]Σιγα ρε τυπε, θα "ξεραθεις"... ;D
aristofan1945
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σοστοσΦίλε/φίλη όταν πηγαίνεις για "γλυκό" έχεις την ευθύνη σου!
Αν είσαι μάγκας ζήτα χαρτιά στα ίσια κι αν δεν τα πάρεις κράξε τους γερά ή φύγε.
Αν περάσεις μέσα έχεις ευθύνη!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
τύπε όσο κάνουν εξετάσεις στα στούντιο και στα μπουρδέλα , τόσο κάνουν και στα μασάζ....
όλα είναι στο χέρι τις κοπέλας και πόσο νοιάζεται για τον εαυτό της..γιατί είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι κάνει κάποια εξετάσεις επειδή νοιάζεται για τους πελάτες.
να είστε σίγουροι ότι ακόμα και αν κάποια στούντιο ή και μεμονομένες κοπέλες δείχνουν χαρτιά , δεν σημαίνει ότι έχουν κάνει και τις εξετάσεις.
βέβαια το θέμα απ ότι θυμάμαι έχει ξανασυζητηθεί.
όλα είναι στο χέρι τις κοπέλας και πόσο νοιάζεται για τον εαυτό της..γιατί είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι κάνει κάποια εξετάσεις επειδή νοιάζεται για τους πελάτες.
να είστε σίγουροι ότι ακόμα και αν κάποια στούντιο ή και μεμονομένες κοπέλες δείχνουν χαρτιά , δεν σημαίνει ότι έχουν κάνει και τις εξετάσεις.
βέβαια το θέμα απ ότι θυμάμαι έχει ξανασυζητηθεί.
psilosmixalhs@in.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια οτι κανετε παντα με καποτα,ακομα και στην πιπα,εγω παντα βαζω καποτα.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Σωστος! Ο μονος (σχεδον) σιγουρος τροπος για να μην κολλησεις κατι.παιδια οτι κανετε παντα με καποτα,ακομα και στην πιπα,εγω παντα βαζω καποτα.
Επισκέπτης
η μονη εξεταση που θα εκαναν τα μασαζοκοριτσα θα ηταν για συνδρομο καρπαίου..
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Φυλής και Μεταξουργείο ειδικά,τρεις φορές την ημέρα.ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ [size=20pt]ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ [/size]
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
μονο οι κοπέλες που είναι νομίμος δηλωμένες ως ιερόδουλες είναι υποχρεωμένες να κάνουν εξέτασης ανά κάποιο χρονικό διάστημα μου φαίνεται γενικές κάθε 3 μήνες και κάποιες άλλες ανά μηνα
δεν είσαι σίγουρο αυτό αλλα έτσι νομίζω πως μου έχει πει κάποια κοπέλα
όλες οι άλλες τις κάνουν για την δικια τους υγεία και όχι για την δικια μας
δεν είσαι σίγουρο αυτό αλλα έτσι νομίζω πως μου έχει πει κάποια κοπέλα
όλες οι άλλες τις κάνουν για την δικια τους υγεία και όχι για την δικια μας
White Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Από τότε που προχώρησε η ιατρική, ο φόβος και το άγχος σκοτώνουν ετησίως τριπλάσιο κόσμο από τις ίδιες τις ασθένειες. Εκτός του ότι το βρώμικο είναι και πιο νόστιμο, αφήστε ρε παιδιά να αποκτήσουμε και λίγα αντισώματα ή φυσική ανοσία!
παιδια οτι κανετε παντα με καποτα,ακομα και στην πιπα,εγω παντα βαζω καποτα.
Που τη βαζεις ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 1K