Νέα

κοριτσια απο μασαζ αν κανουν εξετασεισ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dani69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
ρωτησαν πολλοι φιλοι εδω αν κανουν εξετασεισ η κοπελεσ απο τα μασαζ οπωσ στα στουντιο οχι δεν κανουν ουτε τισ ελενχει αυτοσ που εχει το μαγαζι ειναι ολεσ αδηλωτεσ δεν ειναι πουτανεσ μονο αν θελουν κανουν εξετασεισ απο μονεσ τουσ αλλιωσ μπορει να παθεισ πολλα ειδικα απο αυτεσ που κανουν ελευθερα για να παρουν ποιο πολλα χυσιμο στο στομα και τετοια αρα προσοχη στα μασαζ κανεισ δεν ξερει κανεναν και ουτε θα βρεισ την κοπελα ποθενα αν κολλησεισ κανενα παρασιμο καλη συνεχεια σασ τα λεει καποιοσ που ειναι απο μεσα ειχα δικο μου μασαζ  οτι αλλο πουν λενε ψεματα να κρατησουν πελατεσ 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
παρε ανασα τωρα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
κομμα τελεια κλπ?!!!!
γιατι κανουν οι πελατες εξετασεις????????!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

OP
OP
D

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
URL]]

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
κομμα τελεια κλπ?!!!!
γιατι κανουν οι πελατες εξετασεις????????!!!!!!! :grin: :grin: :grin:
Όχι μόνο κάνουν αρκετοί αλλά οι πιο προχωρημένοι μάγκες τις δείχνουν (αμα λάχει τύπε)
με την φώτο τους και τα πραγματικά στοιχεία τους (κάτι που οι κοπέλες αποφεύγουν).
Ασχέτως αν αυτό που λες είναι εντελώς άκυρο σαν επιχείρημα.

:grin:

(τόμπολα)

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παντα να φωρας φιλε καποτα,μην παιζετε με την υγεια σας ουτε ακαποτη πιπα,εγω παντα καποτα βαζω.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρωτησαν πολλοι φιλοι εδω αν κανουν εξετασεισ η κοπελεσ απο τα μασαζ οπωσ στα στουντιο οχι δεν κανουν ουτε τισ ελενχει αυτοσ που εχει το μαγαζι ειναι ολεσ αδηλωτεσ δεν ειναι πουτανεσ μονο αν θελουν κανουν εξετασεισ απο μονεσ τουσ αλλιωσ μπορει να παθεισ πολλα ειδικα απο αυτεσ που κανουν ελευθερα για να παρουν ποιο πολλα χυσιμο στο στομα και τετοια αρα προσοχη στα μασαζ κανεισ δεν ξερει κανεναν και ουτε θα βρεισ την κοπελα ποθενα αν κολλησεισ κανενα παρασιμο καλη συνεχεια σασ τα λεει καποιοσ που ειναι απο μεσα ειχα δικο μου μασαζ  οτι αλλο πουν λενε ψεματα να κρατησουν πελατεσ  
Φίλε/φίλη όταν πηγαίνεις για "γλυκό" έχεις την ευθύνη σου!
Αν είσαι μάγκας ζήτα χαρτιά στα ίσια κι αν δεν τα πάρεις κράξε τους γερά ή φύγε.
Αν περάσεις μέσα έχεις ευθύνη!

aristofan1945

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε/φίλη όταν πηγαίνεις για "γλυκό" έχεις την ευθύνη σου!
Αν είσαι μάγκας ζήτα χαρτιά στα ίσια κι αν δεν τα πάρεις κράξε τους γερά ή φύγε.
Αν περάσεις μέσα έχεις ευθύνη!
σοστοσ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τύπε όσο κάνουν εξετάσεις στα στούντιο και στα μπουρδέλα , τόσο κάνουν και στα μασάζ....
όλα είναι στο χέρι τις κοπέλας και πόσο νοιάζεται για τον εαυτό της..γιατί είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι κάνει κάποια εξετάσεις επειδή νοιάζεται για τους πελάτες.
να είστε σίγουροι ότι ακόμα και αν κάποια στούντιο ή και μεμονομένες κοπέλες δείχνουν χαρτιά , δεν σημαίνει ότι έχουν κάνει και τις εξετάσεις.
βέβαια το θέμα απ ότι θυμάμαι έχει ξανασυζητηθεί. 

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια οτι κανετε παντα με καποτα,ακομα και στην πιπα,εγω παντα βαζω καποτα.

Επισκέπτης
η μονη εξεταση που θα εκαναν τα μασαζοκοριτσα θα ηταν για συνδρομο καρπαίου..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
.............Ασε  που και η σεξουαλικη πραξη γινεται σε αποστειρωμενο περιβαλλον, με χρηση ρομποτικων συσκευων  :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
μονο οι κοπέλες που είναι νομίμος δηλωμένες ως ιερόδουλες είναι υποχρεωμένες να κάνουν εξέτασης ανά κάποιο χρονικό διάστημα μου φαίνεται γενικές κάθε 3 μήνες και κάποιες άλλες ανά μηνα

δεν είσαι σίγουρο αυτό αλλα έτσι νομίζω πως μου έχει πει κάποια κοπέλα

όλες οι άλλες τις κάνουν για την δικια τους υγεία και όχι για την δικια μας

Alikakh

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
722
....otan pate se o pio dipote masadziriko kai dialgete mia kopela - prin na kanete kati - zitiste tis eksitaseis tis...sto sigrou pou douleva - etsi eitan...kai o a8endikos dn kratage ta koritsia pioa dn i8elan na kanoun eksitases..;)

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Από τότε που προχώρησε η ιατρική, ο φόβος και το άγχος σκοτώνουν ετησίως τριπλάσιο κόσμο από τις ίδιες τις ασθένειες. Εκτός του ότι το βρώμικο είναι και πιο νόστιμο, αφήστε ρε παιδιά να αποκτήσουμε και λίγα αντισώματα ή φυσική ανοσία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom