Νέα

Κορίτσι σε πιάτσα ή έχει γεμίσει το κεφάλι μου σπέρμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelakia

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα,

Έχει κανεις υποψην εαν υπάρχει μια κοπέλλα που κάνει πιάτσα πρωινά στην οδο Τατοΐου στην μεταμόρφωση πάνω στην γέφυρα στο ρεύμα προς Ηράκλειο??? Πείτε μου αν είναι ιδέα μου. Πάντος είναι ύποπτη γιατί την έχω πετύχει 5 με 6 φορές και πάντα γυρνάει και κοιτάει γύρο γύρο. Είναι μελαχρινή και έχει λίγα παραπάνω κιλά. Αν ξέρει κανείς ας ρίξει φως στην υπόθεση.  :huh: :huh: :huh: :huh:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
φως στο τουνελ..  :2funny:  :2funny:
μια υπόθεση που ζητάει λύση..!  :rockon:  :2funny: 

OP
OP
B

bordelakia

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είναι κοντά και ένα ξενοδοχείο γιαυτό τα συνδίασα. Μάλλον όμως δεξέρει κανείς. >:( >:( >:(

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
εγω εκει εχω πετυχει τρελο γκομενακι αλλα εμοιαζε με πρεζακι.. μελαχρινη. πολυ καλη ομως

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Παίδες καλησπέρα,

Έχει κανεις υποψην εαν υπάρχει μια κοπέλλα που κάνει πιάτσα πρωινά στην οδο Τατοΐου στην μεταμόρφωση πάνω στην γέφυρα στο ρεύμα προς Ηράκλειο??? Πείτε μου αν είναι ιδέα μου. Πάντος είναι ύποπτη γιατί την έχω πετύχει 5 με 6 φορές και πάντα γυρνάει και κοιτάει γύρο γύρο. Είναι μελαχρινή και έχει λίγα παραπάνω κιλά. Αν ξέρει κανείς ας ρίξει φως στην υπόθεση.  :huh: :huh: :huh: :huh:

Νομίζω ότι σε κάποιο άλλο thread έχει αναφερθεί και πάλι κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι ούτε ποιο είναι το thread, ούτε αν έλεγε για το ίδιο σημείο. Αν το ψάξεις, ίσως βρεις κάτι. Θυμάμαι όμως ότι κάποιος (μάλλον από τους mods ήταν) είχε επισυνάψει και χάρτη της περιοχής για να διευκρινιστεί το σημείο με μεγαλύτερη ακρίβεια!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ωχ... σόρυ τότε. Τι φυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν?

zigzig

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
για πες που ακριβως λες γιατι περναω συνεχεια απο εκει να το ψαξω λιγο το θεμα :think:

σε ποια γεφυρα λες? της εθνικης οδου ?της αττικης οδου? τιποτα απο τα παραπανω?
δωσε λεπτομερειες να ξεχυθω στους δρομους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom