Νέα

Κοπλιμέντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gousgoun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Σήμερα κουβέντιαζα με ένα φίλο για τον αν είναι σωστό να κανείς κοπλιμεντα  σε μια γκόμενα που έχεις γνωρίσει ακόμα και στην κοπέλα σου ?
Καταλήξαμε στον αν λες πολλά καλά λόγια σ μια γυναικά την ανεβάζεις τόσο που την ακούει λίγο μοντέλο και μετά στο παίζει ιστορία..
ʼσε που όλες οι γκόμενες που είχα τους την έπεφταν στον δρόμο όλα καμάκια με τα πιο απίθανα λόγια.. ούτε ο ψαλτής τέτοιες ατάκες .
Και αφού έχουν γίνει θεές μετά σου σπανέ τα αρχιδια    μέχρι που σε παρατάνε.
Μήπως τελικά πρέπει να της έχουμε στην ανασφάλεια για να μένουν τα μυαλά τους στα κεφαλιά τους??? 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ζεστό - κρύο θέλει μάλλον

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε ουστ που θα τους κανουμε και κοπλιμεντα!
ευγενεια ναι, κοπλιμεντα και λοιπες μαλακιες οχι..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παν μετρον αριστον....
κ αλλο ειναι τα κοπλιμαν που θα κανεις στη γκομενα σου ή σε καποια που σ ενδιαφερει
κ αλλο τα σαχλοειδη σχολια που λενε διαφοροι στο δρομο

Επισκέπτης
Φίλε gousgoun οι γυναίκες θέλουν επιβεβαίωση!! Status qvo.. Το καλύτερο είναι να τις έχεις μια στο καρφί και μια στο πέταλο.. με λίγα λόγια κατεβάζουμε τα παντελόνια αλλά δεν καθόμαστε να μας γαμήσουν!

Επισκέπτης
εγω προτιμω να μου κανουν οι γυναικες κοπλιμεντα!!χαχαχαχαχα

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
κ αλλο τα σαχλοειδη σχολια που λενε διαφοροι στο δρομο

προσωπικη μου αποψη βεβαια... πως δεν ειναι απαραιτητως σαχλα...

εχουν τυχει φορες, που ενω ηθελα να παραμεινω σοβαρη... τελικα δεν αντεξα  και χαμογελασα ή γελασα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
προσωπικη μου αποψη βεβαια... πως δεν ειναι απαραιτητως σαχλα...

εχουν τυχει φορες, που ενω ηθελα να παραμεινω σοβαρη... τελικα δεν αντεξα  και χαμογελασα ή γελασα..
συμφωνω υπαρχουν  κ μερικα που δεν ειναι σαχλα
α εγω παντα γελαω η χαμογελαω
δεν καταλαβαινω τις κοπελες που νευριαζουν
σιγα το πραγμα

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο καθε δυναμικος αντρας θελει και μια εξισου δυναμικη γυναικα διπλα του να τον στηριζει και να τον υποστηριζει πιο πολυ στις δυσκολες στιγμες.Μια καλη κουβεντα ,ενα πονηρο υπονοουμενο και οτιδηποτε διαφοροποει την ψυχολογια μας προς το καλυτερο ολοι την χρειαζομαστε.
Φτανει να σεβομαστε καποια πραγματα να υπαρχει εμπιστοσυνη και αλληλοεκτιμηση.Καλο ειναι να εχεις μια μουναρα διπλα σου αλλα αμα σου πεταει συνεχεια τουβλα τι να την κανεις.
Βεβαια προκειμενου καποια στιγμη να κανουμε και μια επισκεψη στα κοριτσακια μας ενα καλο κομπλιμεντο και μια καλη κουβεντα μας δινει ελευθερια χρονου απο τις γυναικες μας η τις κοπελες μας.
Που να παω αραγε σημερα μετα την δουλεια, ποια εχει καλη διαθεση?
Και μετα ξανα πισω στο σπιτι στην γυναικα ......... Ελεος(παλι κομπλιμεντα....)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Nα δω ο mpotofilos αν θα προλάβει να κάνει το σχόλιο του επί των ανωτέρω λεχθέντων  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ανάθεμα σε αυτούς που κάνουν κοπλιμέντα αδιακρίτως. Μας έχουν χαλάσει τις γκόμενες. Πραγματικά δεν υπάρχει γυναίκα που κατα βάθος δε σκέφτεται πως αν βγεί για ποτό θα τις την πέσουν καμιά 10αριά άντρες. ʼντε μετά να την κρατήσεις... Με το πρώτο όχι που θα τις πείς θα σε χαιρετήσει. Φταίει η μουνοδουλεία μας βασικά. Αυτή μας η αδύναμία, μας έχει κάνει μεγάλο κακό (βλέπε βαρθολομαίος!)

Επισκέπτης
Τελικά οι κοπέλες σε αυτό το site είναι πολύ προχωρημένες ρε παιδί μου! Συμφωνούν με αυτά που λέμε εμείς οι άντρες, χαμογελάνε με τα κοπλιμέντα στους δρόμους... χεχεχε εμένα αυτά δεν μου έχουν τύχει ποτέ :) Αλλά θα μου πείτε... Internet είναι εδώ... That's the magic of it!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά οι κοπέλες σε αυτό το site είναι πολύ προχωρημένες ρε παιδί μου! Συμφωνούν με αυτά που λέμε εμείς οι άντρες, χαμογελάνε με τα κοπλιμέντα στους δρόμους... χεχεχε εμένα αυτά δεν μου έχουν τύχει ποτέ :) Αλλά θα μου πείτε... Internet είναι εδώ... That's the magic of it!
;

Η ανωνυμία βλέπεις......

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

αν αναφερεσαι σε μενα.. κι επιμενω στο ΑΝ.. δεν ξερω πώς συμπερανες οτι συμφωνω με οσα λετε...

τωρα σχετικα στο αν σου χαμογελανε ή οχι... ή πεφτεις σε κρυοκωλες.. ή λες κρυαδες....:)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ε... δεν ημαστε κ αντιπροσωπευτικο ποσοστο βλεπεις
2-3 κοπελες ημαστε που γραφουμε...
αμα μπουν καμια 50αρια τοτε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα :P

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
βασικοι κανονες σ'ενα ραντεβου με μια γυναικα:1) ΠΟΤΕ μα ποτε δεν της κανουμε κοπλιμεντα,την κανουμε να νοιωθει οτι μας εχει δεδομενους,με αποτελεσμα να μας βαρεθει γρηγορα....και να εχει καβαλησει και καλαμι... ΑΦΗΣΤΕ την να περιμενει με ανυπομονησια την επιβεβαιωση απο εσας.  2)Οταν δεν εχουμε τι να πουμε...σκεφτομαστε μια λαλακια που θα την κανει να κρεμαστει απο τα χειλια μας και λεγοντας την,την περιχυνουμε με μπολικη σαλτσα απο μικρα και ωραια ψεμματακια...Δεν πρεπει ποτε ομως να γινουμε υπερβολικοι και να μιλαμε μονο για μας...Αντι να την ενθουσιασουμε θα την κανουμε να βαρεθει...                                                                                            Ακουστε και μενα....παντα τα αντιθετα κανω... :uglystupid:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom