Νέα

Κοπέλες μέχρι 24 χρονών (κατά προσέγγιση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα funkyshark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές, εχοντας περάσει από διαφορα κοκκινα σπιτακια, πολυ ικανοποιημενος απο το συνολο των κοριτσιων, ψαχνω να βρώ το λεγόμενο κοντοπουτανο... πιπινι look γιατι το εχω βρε παιδι μου μαράζι  :dancing:.

Εχει κανεις να προτεινει κάτι κάλο έστω και κάποιο νουμερο/ονομα call girl στην τελική με pm?

Επίσης ψάχνω για την Olivia την Τσέχα η οποια μου είπε οτι 25 Φεβρουαρίου αναχωρεί από ελλάδα
και δεν ξέρουμε ποτε θα ξαναέχουμε κοντα μας αυτό τον απόλυτο GFE κοριτσαρο, εαν ξέρει κανεις σε ποιο σπιτακι θα είναι?  εγω την είχα βρεί βουλιαγμένης 83 στο γοργόνες την παρασκευή 20/02.

Ευχαριστώ

OP
OP
F

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
34 αλλα παντα οι γυναικες που με περιτρυγιρυζαν ηταν μονο 2-3 χρονια μικροτερες μια 10ετια κατω ειναι μια ανανεωση...

Αν και πρεπει να πω την μαυρη αλήθεια... οσο πιο μεγάλη η γυναίκα έχει ποιότητα.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Σε studio υπάσχει κάποια κοπέλα που είναι το κλασικό πιπίνι..?ηλικία 18-22?

OP
OP
F

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Σε studio υπάσχει κάποια κοπέλα που είναι το κλασικό πιπίνι..?ηλικία 18-22?

Αγαπητε το θεμα ειναι οτι στα Studio οι κοπελες δεν ειναι σε μονιμη βαση και επισης δεν υπαρχουν εστω 1 φωτο για να δεις απο την βαρδια εαν σου αρεσει η οχι, τις περισοτερες φορες πας στα τυφλά. Μονο απο τις κριτικες εχουμε κανει καποια αντιπαραθεση με τα ονοματα αλλα και παλι ο καθενας εχει το δικο του μέτρο.

Εγω ειμαι φαν του κοντου αλλα πολυ λεπτου πιπινιου οχι απαραιτητα και μικρου σε ηλικια απλα μικροκαμωμενου σε σωμα. Εαν καποιος ξέρει και έχει εμπιερια απο καποια συγκεκριμενη κοπελα ας την προτεινει.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Kαρεα 30!!!
Μαρινα,Λαρα,Μαρια!!!
Βριλησσου!!!
Αλισα!!!
Σ.Πατση 40!!!
Ερρικα!!!
Κων/λεως 94!!
Νικολ!!!Αν και δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει!
Βουλιαγμενης 68!!!
Καρλα...πιπινι με πιασηματα!!!
Κασανδρας 3 πανω!!!
Μαιρη...με σωμα τουμπανο!!!
Axαρνων 85!!!
Σαμανθα!!!Απιστευτο μωρο!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Επίσης ψάχνω για την Olivia την Τσέχα η οποια μου είπε οτι 25 Φεβρουαρίου αναχωρεί από ελλάδα
και δεν ξέρουμε ποτε θα ξαναέχουμε κοντα μας αυτό τον απόλυτο GFE κοριτσαρο, εαν ξέρει κανεις σε ποιο σπιτακι θα είναι? 
Η Olivia η Τσέχα θα γυρίσει πιθανόν τέλη Απριλίου (γύρω στις 28 με 30)! Από ότι ξέρω θα γυρίσει σίγουρα...τώρα που θα δουλέψει? είδωμεν, αλλά μάλλον στα γνωστά!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές, εχοντας περάσει από διαφορα κοκκινα σπιτακια, πολυ ικανοποιημενος απο το συνολο των κοριτσιων, ψαχνω να βρώ το λεγόμενο κοντοπουτανο... πιπινι look γιατι το εχω βρε παιδι μου μαράζι  :dancing:.
Κοντοπούτανο θες ή πιπίνι? ή και τα δύο σε ένα για να καταλάβω που κολλαει το όνομα του thread! :think: :think:

OP
OP
F

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Κοντοπούτανο θες ή πιπίνι? ή και τα δύο σε ένα για να καταλάβω που κολλαει το όνομα του thread! :think: :think:

Συναγωνιστη pitsirikos1 προτιμώ πιπινια αλλα λόγω του οτι υπαρχουν κοπέλες των 20-21-22 ετων που πραγματικα ειναι γυναικάρες (υψος-πλατος-μηκος) με τα όλα τους, θα προτιμίσω και καποια ίσως μεγαλύτερη αλλα κοντή. Τωρα εαν βρεθεί το 2σε1 θα είναι το ιδανικο.

Επίσης

Η Olivia η Τσέχα θα γυρίσει πιθανόν τέλη Απριλίου (γύρω στις 28 με 30)! Από ότι ξέρω θα γυρίσει σίγουρα...τώρα που θα δουλέψει? είδωμεν, αλλά μάλλον στα γνωστά!

Σχετικά με την παραπάνω κοπέλα την οποια είχα πετυχει στην βουλιαγμενης 83 τον φεβρουάριο, εαν έρθει και την πετυχει καποιος που δουλέυει, με ενδιαφέρει γιατι κατα τη γνώμη μου αδελφε  :rockon:Κάνει και γαμώ τα γαμήσια! :rockon:
Μιλάμε πάντα για την καστανόξανθη τυπισα που δεν ξέρει γρι αγγλικά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom