Νέα

Κοπέλα για sex με bi φίλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aunanas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλώς σας βρήκα!

Είμαστε 2 φίλοι bisexual (παίζουμε μεταξύ μας αλλά όχι σεξ) και ψάχνουμε μια όμορφη γκόμενα επί πληρωμής να κάνουμε ένα όμορφο τρίο. Έχετε κάτι να προτείνετε;

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
παιζετε ?δλδ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τον παιζουν....τι ψαχνεις ρε anal?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ελα βρε αναλ τωρα,ζητας και λεπτομερειες!!!!!!  μπαινει κ με το καλημερα σας ζηταει τετοια πραματα!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΤ ΟΕΟ?????

κατσε ρε silva.εχω λυση για τον φιλο.απλα θελω να δω αν χωραει στο παιχνιδι τους το project ΛΙΛΑ.

OP
OP
aunanas

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που να μην τον κόφτει τι κάνει κάποιος άγνωστος στο κρεβάτι του; Ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα. Μουνί να πηδήξουμε θέλουμε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που να μην τον κόφτει τι κάνει κάποιος άγνωστος στο κρεβάτι του; Ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα. Μουνί να πηδήξουμε θέλουμε.
κοψ τον ρε τον μ..........α

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

ασε φιλε μην περιμενεις να βγαλεις ακρη με τον ντεκερ.ελα πμ εχω λυση για σενα φιλε μου....το ονομα της λυσης ειναι ΛΙΛΑ

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ρε aunana, μόλις 2 post έκανες, είσαι καινούριος και μας την λές????? Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα λέει ο κόσμος!!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ασε φιλε μην περιμενεις να βγαλεις ακρη με τον ντεκερ.ελα πμ εχω λυση για σενα φιλε μου....το ονομα της λυσης ειναι ΛΙΛΑ
στειλ του κανενα καλο βιντεακι να γουσταρει...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλώς σας βρήκα!

Είμαστε 2 φίλοι bisexual (παίζουμε μεταξύ μας αλλά όχι σεξ) και ψάχνουμε μια όμορφη γκόμενα επί πληρωμής να κάνουμε ένα όμορφο τρίο. Έχετε κάτι να προτείνετε;
Kατι σκουπες που χρειαζονται aunana  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
aunanas

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε aunana, μόλις 2 post έκανες, είσαι καινούριος και μας την λές????? Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα λέει ο κόσμος!!!!!!!!!

Το καλώς σας βρήκα ήταν η πρώτη μου κουβέντα αλλά εσύ έμεινες στα υπόλοιπα, ούτε καν το είδες. Κανείς όμως δεν είπε καλώς όρισες και δεν κατάλαβα προς τι η αγένεια. Φυσικά και θα την πω σε κάποιος που κάνει επίθεση χωρίς απολύτως κανέναν λόγο. Παραβίασα κανέναν κανόνα; Αν ναι δώσε μου το link και το βουλώνω.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Το καλώς σας βρήκα ήταν η πρώτη μου κουβέντα αλλά εσύ έμεινες στα υπόλοιπα, ούτε καν το είδες. Κανείς όμως δεν είπε καλώς όρισες και δεν κατάλαβα προς τι η αγένεια. Φυσικά και θα την πω σε κάποιος που κάνει επίθεση χωρίς απολύτως κανέναν λόγο. Παραβίασα κανέναν κανόνα; Αν ναι δώσε μου το link και το βουλώνω.
εσύ μάλλον έγινες μέλος για να βρεις "γκομενα" για τριο και μόνο. οπότε...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν ειναι δικη μας δουλεια να σου δινουμε λινκ.ψαξε μονος....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Η silva έχει σκληραγωγηθεί πολύ. :rockon: :rockon: :rockon:
Μαντρόσκυλο λέμμμμεεεεε :uzi: :hammer: :ak: :knuppel: >:cheesy:

Stories

Νέο!