tdm900blue2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαλλον θα πρεπει να γινει μια επισκεψη εκ νεου στην ξενια να παρω παλι εμπνευση για γραφηΝα έχεις πίστη για το μέλλον και χαρά στην προσπάθεια που έκανες ;)
μαλλον θα πρεπει να γινει μια επισκεψη εκ νεου στην ξενια να παρω παλι εμπνευση για γραφηΝα έχεις πίστη για το μέλλον και χαρά στην προσπάθεια που έκανες ;)
χαχαχαχαχα.ναι οπωςκαιδηποτεΕπανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως για να αποκτήσεις μεγαλοφυΐα !!!
μα καλα ποσο καιρο κανει να ανεβει μια κριτικη? εχθες το βραδυ την ποσταρα για ξενια κωνσταντινουπολεως 59 κ μεχρι σημερα δεν εχω δει να εχει ανεβει.
Το κλασσικο "μπερδεμα"Και αυτό,τι είναι ρε τύπε...?
to post ανεβηκε αμεσως μετα την ερωτηση που εκανα στο φορουμ.παρα ταυτα την υποβολη την ειχα κανει μια νυχτα πριν.αυταΚαι αυτό,τι είναι ρε τύπε...?
αυτο τωρα το προσεξα.γιατι συμβαινει? πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις στο προφιλ?Το κλασσικο "μπερδεμα"
καποιες κριτικες ανεβενουν με αλλο ονομα, απο αυτο που φαινεται στο forum............
to post ανεβηκε αμεσως μετα την ερωτηση που εκανα στο φορουμ.παρα ταυτα την υποβολη την ειχα κανει μια νυχτα πριν.αυτα
Το κλασσικο "μπερδεμα"
καποιες κριτικες ανεβενουν με αλλο ονομα, απο αυτο που φαινεται στο forum............
Moνo o antisthenis μπορει να στο διορθωσει.τελικα δεν αλλαζει, προσπαθησα. βγαζει αλλο ονομα κ αλλο προφιλ ονομα
Moνo o antisthenis μπορει να στο διορθωσει.
Στειλε του pm
Την εχω τιμησει 4 φορες.Αγαπητέ...ποιες οι εντυπώσεις σου,για sexy xenia?
Την είδα τις προάλλες....τρελό μωρό...
Θέλω να περάσω μαζί της και θέλω την γνώμη σου...με 69... :-*
Την εχω τιμησει 4 φορες.
Υπαρχουν οι κριτικες στο Κηφισου 30.
Προσωπικα περναωι παρα πολυ καλα μαζι της΄.
Πλεον γνωριζομαστε καλά, εχουμε πολυ καλή χημεία και οι συναντησεις μας κυμαίνονται σε ψηλά επιπεδα.
zoi σε μας ;) ;) ;) ;) ;)I zoi.. :-*