Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια ποσο χρονων ειναι?πολυ φοβαμαι οτι θα ειμαι στην ηλικια του γιου της.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt].... η μαλλον καλυτερα μονο σε στουντιο παω γιατι ειμαι μυγιαγγιχτος στο θεμα τις καθαριοτητας .... [/size]

Καλά ρε μεγάλε, το γεγονός ότι στα περισσότερα "στούντιο" δεν υπάρχει νιπτήρας στο δωμάτιο να πλυθείς, δε σε ενοχλεί?

Εμένα μου τη σπάει που οι αρπακολατζήδες αυτοί (των "στούντιο") χρεώνεουν 300% πάνω απ τα κλασικά "σπίτια" (50 αντί για 20), για τις ίδιες υπηρεσίες, και έναν υδραυλικό να περάσουν μια σωλήνα, μια αποχέτευση και ένα νιπτήρα δε τον πληρώνουν!...

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σταυρο στα 2-3 στουντιο που πηγαινω υπαρχουν νιπτηρες.επεισης δεν εχεις και την τσατσα να σου λεει τελιωνε να περασει ο επομενος και υπαρχει ελεγχος των γυναικων τουλαχιστον καθε 15ημερες εν αντιθεσει με τα μπουρδελα που δεν ξερεις τιποτα(οταν οι περισσοτεροι μιλανε ειδικα για ακαποτα και γλυφομουνια η γκομενα ειναι φορητος κινδυνο) και περιμενεις με αλλους 500 πακιστανους σε ενα αθλιο χωρο που βρωμαει για να γαμισεις.σαφως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βλεπε κατερινα.υ.γ οταν μιλαω οτι ειμαι μυγιαγκικτος εννοω κυριως το οσο δυνατον ασφαλεστερο sex.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως και σε στούντιο τα "ελεύθερα στοματικά" δίνουν και πέρνουν  :(

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τελικά απο το στοματικο θα την φαμε οχι απο το κλασσικό.
αντε να δουμε θα τη βγαλουμε την δεκαετια.

Επισκέπτης
Σταυρο στα 2-3 στουντιο που πηγαινω υπαρχουν νιπτηρες.επεισης δεν εχεις και την τσατσα να σου λεει τελιωνε να περασει ο επομενος και υπαρχει ελεγχος των γυναικων τουλαχιστον καθε 15ημερες εν αντιθεσει με τα μπουρδελα που δεν ξερεις τιποτα(οταν οι περισσοτεροι μιλανε ειδικα για ακαποτα και γλυφομουνια η γκομενα ειναι φορητος κινδυνο) και περιμενεις με αλλους 500 πακιστανους σε ενα αθλιο χωρο που βρωμαει για να γαμισεις.σαφως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βλεπε κατερινα.υ.γ οταν μιλαω οτι ειμαι μυγιαγκικτος εννοω κυριως το οσο δυνατον ασφαλεστερο sex.

Αγαπητέ συναγωνιστή, που μιλάς για καθαριότητα...θέλω να μου πεις ένα στούντιο που έχει άδεια λειτουργίας...και βάζει κοπέλες δηλωμένες που περάνανε από γιατρούς... ότι έχει κάνει ένα μπάνιο πριν έρθει μαζί  σου δεν σημαίνει ότι κοπέλα είναι καθαρή... μάλλον εδώ έχουμε μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα... Το μαγαζί της Κατερίνας είναι εξαίρεση, από τα πιο καθαρά μαγαζιά, γιατί όλες οι κοπέλες περνάνε από γιατρούς και συγκεκριμένα για την Κατερίνα γνωρίζω ότι πάει μόνο με έλληνες.

Επισκέπτης
Αν είναι κανένας πακιστανός ή κανένας βρομιάρης δεν παιρνάει μέσα. Εσύ Giorgo_32 πώς γνωρίζεις οτι παει μονο με Ελληνες; Γιατί λες οτι τα στούντιο δεν έχουν αδειες; Επειδη κάνουν ακάποτη πιπα τα κορίτσια;

Επισκέπτης
τα μοναδικα στουντιο που ειναι νομιμα ειναι αυτα που ειναι στην βριλλησου!!τα υπολοιπα λειτπυγουν με την ανεχεια της αστυνομιας που τα ΄΄παιρνει΄΄!!γι αυτο μια φορα το μηνα τα κλεινουν και πανε αυτοφωρο τις κοπελλες!!η κατερινα ειναι γνωστο οτι δεν παιρνει ξενους και αυτο το ξερω γιατι εχω παει στο μαγαζι της!!ξενους παιρνουν οι υπολοιπες κοπελλες που δουλευουν στο μαγαζι της

Επισκέπτης
τα μοναδικα στουντιο που ειναι νομιμα ειναι αυτα που ειναι στην βριλλησου
----
σωστότατος θείε γουώρ ! και νομίζω αυτό συμβαίνει διότι είχαν φροντίσει όταν στηνόντουσαν  αυτά τα μαγαζιά να βγάλουνε άδειες το 2004 για τους  Ολυμπιακούς αγώνες - με τους πελάτες - θεατες που περίμεναν  ---και τελικά .. μάλλον δεν ήρθαν ποτέ

Επισκέπτης
Αν είναι κανένας πακιστανός ή κανένας βρομιάρης δεν παιρνάει μέσα. Εσύ Giorgo_32 πώς γνωρίζεις οτι παει μονο με Ελληνες; Γιατί λες οτι τα στούντιο δεν έχουν αδειες; Επειδη κάνουν ακάποτη πιπα τα κορίτσια;

Για την Κατερίνα άσεμνε να έχω άποψη... και να σε διαβεβαιώσω ότι πάει μόνο με έλληνες. Άσε που έχει την Μαρία (υπηρεσία) που φωνάζει συνεχεία...Only Greek. Αν κάνουν ακάποτη πίπα όπως λες...δεν σημαίνει ότι την γλιτώνεις απλός δεν είναι τόσο επικίνδυνο για τα κορίτσια, εσύ παίρνεις το παράσημο και γίνεσαι στρατηγός με την μια...

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Για την Κατερίνα άσεμνε να έχω άποψη... και να σε διαβεβαιώσω ότι πάει μόνο με έλληνες. Άσε που έχει την Μαρία (υπηρεσία) που φωνάζει συνεχεία...Only Greek. Αν κάνουν ακάποτη πίπα όπως λες...δεν σημαίνει ότι την γλιτώνεις απλός δεν είναι τόσο επικίνδυνο για τα κορίτσια, εσύ παίρνεις το παράσημο και γίνεσαι στρατηγός με την μια...

Μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ τον φίλο Giorgos 32, ήμουν παρόν όταν η τσατσά έδιωχνε κάτι κινέζους και κάτι πακιστανούς. Όντως η Κατερίνα δεν δέχεται ξένους.

Επισκέπτης
Giorgo_32 και γω εχω παει στην Κατερίνα αλλα τωρα δεν την επισκέπτομαι και πολύ συχνά. Εχω την τύχη να μένω στη φυλής και δεν αλάζω ευκολα, κολονού κατεβηκα πρώτη φορά για την Κατερίνα. Γιατι με είπες ασεμνο; Η ακάποτη πιπα εγω νομίζω οτι είναι πολύ επικίνδυνη για τα κορίτσια και για εμας οχι τόσο. Τα γλωσσόφυλα πρέπει να αποφεύγουμε.

Επισκέπτης
Giorgo_32 και γω εχω παει στην Κατερίνα αλλα τωρα δεν την επισκέπτομαι και πολύ συχνά. Εχω την τύχη να μένω στη φυλής και δεν αλάζω ευκολα, κολονού κατεβηκα πρώτη φορά για την Κατερίνα. Γιατι με είπες ασεμνο; Η ακάποτη πιπα εγω νομίζω οτι είναι πολύ επικίνδυνη για τα κορίτσια και για εμας οχι τόσο. Τα γλωσσόφυλα πρέπει να αποφεύγουμε.

Alexmam_13 δεν σε είπα «άσεμνο» ήταν τυπογραφικό λάθος «άσεμνε» είναι το σωστό. Με την πίπα χωρίς προφυλακτικό είναι γενικός επικίνδυνο. Για τον άνδρα  γίνεται πιο επικίνδυνο όταν η κοπέλα έχει ουλίτιδα η κάποια άλλη ασθένεια στοματική με αποτέλεσμα να υπάρχει αίμα μέσα στο σάλιο της. Αντίστροφα για μια κοπέλα γίνεται πιο επικίνδυνο όταν βρεθούν στο στόμα της σπέρματα υγρά. Σε κάποιες ασθένειες είναι το ίδιο επικίνδυνο σε όλες της φάσης, όπως η σύφιλη.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Στην Κατερίνα, όλο έναν κύριο γύρω στα 45-50
ευγενικό πετυχαίνω!! Πολύ σωστός!!

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια για τη βριλησου αποκλειστικα μιλουσα.

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μολις τωρα γυρισα απο το 57 το συστεινω ανεπιφυλακτα.

Επισκέπτης
μολις τωρα γυρισα απο το 57 το συστεινω ανεπιφυλακτα.

Συναγωνιστή και εγώ σου συνιστώ Κολωνού 30Α  Κατερίνα ? Κλαούντια ? Χριστίνα. Δεν είναι καθόλου ευγενικό και πρέπον  ως ανάγωγο μπορώ να ο πω, να υποδεικνύεις αλλά μαγαζιά ,ενώ φιλοξένησε και γράφεις σε έναν χορό που λέγετε  «ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΚΟΛΩΝΟΥ 30Α». Νομίζω ότι υπάρχουν τόσοι άλλοι χώροι μέσα στο site που μπορείς να αναφερθείς σε αυτό. Ελπίζω αυτό να έγινε από αμέλεια σου...

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Γιατι τοση διαφημηση για την ΚΑΤΕΡΙΝΑ?Την εχω παρει και με αριστα 10 τησ δινω 6,5,απλα ο μονοφθαλμος βασιλευει στους τυφλους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom