dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 769
- Πόντοι
- 4.535
ερχομαι κ εγω οποτε θελετε...
Γιατί όχι?
οποτε με συμφερει τον πιστευω
Από βδομάδα πάμε ρε... να ξεκουραστούμε και λίγο!
ερχομαι κ εγω οποτε θελετε...
οποτε με συμφερει τον πιστευω
καλαΑπό βδομάδα πάμε ρε... να ξεκουραστούμε και λίγο!
φιλε αν εχεισ ξαναπαει απο εκει κανε μια ενημερωση γιατι δεν το εχω επισκεφτει ποτεΤυχαία βόλτα από Pink Panther στη Λαγκαδά Δευτέρα βράδυ, η κατάσταση τραγική. Πέντε-έξι κοπέλες τόσο βαριεστημένες και απελπισμένες που ούτε καν σήκωσαν το κεφάλι να δουν ότι μπήκε πελάτης - άλλος δεν υπήρχε. Κουβεντούλα με την κοπέλα που δουλεύει στο bar (είναι και η μοναδική που ψιλοβλέπεται), προσπάθησε φιλότιμα να με πείσει να μείνω, αλλά όταν την ρώτησα αν δουλεύει καθόλου έξω πήρε το ύφος του "μα για ποια με πέρασες?". Λογικό είναι βέβαια εκεί μέσα να την έχει δει τοπ μοντελ. 10 χαμένα λεπτά απ'την ζωή μου.
ΚΑΡΙΝΑ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ 51 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ!!
Δευτερο χτυπημα του Bakster!! Ειχε ανακαλυψει και αλλο βιντεο σε διπλανο theard που συζητηθηκε πολυ.ΚΑΡΙΝΑ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ 51 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΥΡΕΣ?!! ΟΚ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ!!
Η υποψηφιοτητα σου εγκρινεται παμψηφει!! Αναμενουμε νεοτερα αποτελεσματα !!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΥΡΕΣ?!! ΟΚ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ!!
αντε ακομα να παμε????
αντε ακομα να παμε????
αυτη δεν δουλευει τωρα στο στουντιο λα φαμ?Η Χριστίνα (Ρουμάνα) ή η Κριστυ (Πολωνέζα) μάλλον έφυγε; Όποια και αν είναι είναι μεγάλη απώλεια βέβαια.