Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τυχαία βόλτα από Pink Panther στη Λαγκαδά Δευτέρα βράδυ, η κατάσταση τραγική. Πέντε-έξι κοπέλες τόσο βαριεστημένες και απελπισμένες που ούτε καν σήκωσαν το κεφάλι να δουν ότι μπήκε πελάτης - άλλος δεν υπήρχε. Κουβεντούλα με την κοπέλα που δουλεύει στο bar (είναι και η μοναδική που ψιλοβλέπεται), προσπάθησε φιλότιμα να με πείσει να μείνω, αλλά όταν την ρώτησα αν δουλεύει καθόλου έξω πήρε το ύφος του "μα για ποια με πέρασες?". Λογικό είναι βέβαια εκεί μέσα να την έχει δει τοπ μοντελ. 10 χαμένα λεπτά απ'την ζωή μου.

omar...

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τυχαία βόλτα από Pink Panther στη Λαγκαδά Δευτέρα βράδυ, η κατάσταση τραγική. Πέντε-έξι κοπέλες τόσο βαριεστημένες και απελπισμένες που ούτε καν σήκωσαν το κεφάλι να δουν ότι μπήκε πελάτης - άλλος δεν υπήρχε. Κουβεντούλα με την κοπέλα που δουλεύει στο bar (είναι και η μοναδική που ψιλοβλέπεται), προσπάθησε φιλότιμα να με πείσει να μείνω, αλλά όταν την ρώτησα αν δουλεύει καθόλου έξω πήρε το ύφος του "μα για ποια με πέρασες?". Λογικό είναι βέβαια εκεί μέσα να την έχει δει τοπ μοντελ. 10 χαμένα λεπτά απ'την ζωή μου.
φιλε αν εχεισ ξαναπαει απο εκει κανε μια ενημερωση γιατι δεν το εχω επισκεφτει ποτε

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έχω πάει άλλες 2 φορές μέσα στο καλοκαίρι. Την πρώτη γνώρισα την Χριστίνα (αν θυμάμαι καλά το όνομα) τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά, αλλά σχετικά ευχάριστη στη παρέα και καυλωτική στη συμπεριφορά. Στα 5 πρώτα λεπτά μου είχε χώσει το χέρι στο μουνί της και φώναζε για πιο βαθιά. Πίεζε ασφυκτικά για ποτό βέβαια, και εκμεταλλεύεται ότι τα χέρια σου είναι απασχολημένα και παραγγέλνει μόνη της - είναι ικανή να πιεί 5 ποτά σε χρόνο dt. Θυμάμαι επίσης ότι αφού είχα πληρώσει τον λογαριασμό και ήμουν έτοιμος να φύγω επέμενε να της αφήσω φιλοδώρημα. Ούτε για αστείο.

Την δεύτερη πήγα λίγο σουρωμένος και πριν καταλάβω καλά καλά τι γίνεται μου την πέφτει μια θείτσα που κανονικά πρέπει να δουλευε τσατσα σε μπουρδέλο και μάλλον έψαχνε κανα έξτρα. Τα λίγα που θυμάμαι είναι ότι ήταν πιο σουρωμένη από μένα και όπως με τραβολογούσε κόντεψε να μου σπάσει το σβέρκο με κεφαλοκλειδώματα. Την κέρασα και ένα ποτό και μέχρι να πάει στο bar και να το πάρει και να γυρίσει πίσω, πήρε σβάρνα ότι τραπέζι βρέθηκε μπροστά της. Πολύ γέλιο. Καμιά φορά για άλλη φάση πας σε τέτοια μαγαζιά και άλλη σου τυχαίνει...

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο sol Τρίτη βράδυ αργά, κόσμος σχετικά λίγος, αλλά την ώρα που έμπαινα έβγαιναν αρκετοί. Στο μπαρ ο Ζοζέ που κατά δήλωση του το πρωί δουλεύει κομμώτρια και το βράδυ barman, φιλικός και άνετος τύπος που σου φτιάχνει τη διάθεση.

Από κοπέλες, είδα μια ξανθιά ψηλή που δεν την είχα ξαναδεί και ούτε πρόλαβα να την γνωρίσω, και από κει και πέρα λίγο πολύ οι γνωστές. Για ποτό κάθισαν η Αναστασία που με εκνεύρισε λίγο γιατί ενώ είχαμε πει για απλό ποτό έκανε ότι δεν καταλάβαινε και ζητούσε διπλό, μια μαυρούλα που δεν συγκράτησα όνομα αλλά την κέρασα ένα απλό και το σκυλομετάνιωσα γιατί μετά με έλιωσε κυριολεκτικά στο πρήξιμο για δεύτερο, και η Σόνια που με 3 απλά κάθησε πάνω από ώρα. Μεσολάβησε βέβαια και ένα δεκάλεπτο πρήξιμο από Λία για το πόσο της έλειψα, αλλά αν κρίνω από την αντιδρασή της όταν της είπα ότι δεν θα της πάρω ποτό, μάλλον θα με ξεπεράσει. Είδα επίσης ότι δούλευαν Κορίνα και Αλίκη.

Στα αρνητικά, οι φήμες ότι η Χριστίνα σταμάτησε οριστικά, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.
Στα θετικά, το γεγονός ότι ανεξαρτήτως πίεσης από τις κοπέλες, σε αυτό το μαγαζί δεν πρόκειται ποτέ να χρεωθείς κάτι στο οποίο δεν συμφώνησες ρητά (έστω και κάτω από πίεση).

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η Χριστίνα (Ρουμάνα) ή η Κριστυ (Πολωνέζα) μάλλον έφυγε; Όποια και αν είναι είναι μεγάλη απώλεια βέβαια.

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΡΙΝΑ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ 51 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ!! :tits:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
ΚΑΡΙΝΑ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ 51 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ!! :tits:
Δευτερο χτυπημα του Bakster!! Ειχε ανακαλυψει και αλλο βιντεο σε διπλανο theard που συζητηθηκε πολυ.
Να σου ζητησω να βρεις πληροφοριες για δυο τρεις που τις ψαχνουνε πολλοι???

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΛΑΔΗ?!!  :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Τι υποψηφιότητα και χαζά... Επίσημα έγινες ο επίσημος ντετέκτιβ του σάιτ! Ηρακλής Πουαρές!

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΥΡΕΣ?!! ΟΚ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Σοβαρά πηγε στο La Famme; Τρέχω. Δε ειχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω στο ΣΟΛ γιατί την είχε πάντα άλλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom