Προσφατη εππισκεψη στο Kiss στο περιστερι 12 κ μιση το βραδυ αδειο το μαγαζι ειχε 6 κορασιδες οπου σε γενικες γραμμες το roster ηταν του μετριου και κατω καταγωγης ολες απο Ρωσσια και Ουκρανια πλυν την Υνας της μπαργουμαν απο Αλβανια μερια με τα τεραστια τα κεμασταρια η οποια δυστυχως περα απο ποτα δεν κανει κατι παραπανω.Στην αρχη ηρθε μια gilf ονοματι Αγγελικη την εστειλα κατευθειαν στην πορεια μια παχουλουλα την οποια την εστειλα κι αυτην στην πορεια κερασμα την Υνα την μπαργουμαν λιγη κουβεντα μαζι της σχετικα με το τι παιζει στο μαγαζι και αλλα ασχετα και λιγη παρλα επισης με την αφεντικινα του Kiss η οποια μου εξηγησε τι παιζει σχετικα με καβατζες και τα λοιπα,στην συνεχεια μου ερχεται μια με ξανθια με κοντο μαλι(ονομα δεν συγκρατησα)την οποια την κερασα ενα ποτο για κακη μου τυχη και μου μπαστακωθηκε πολυ ωρα λεγωντας μου τον πονο της αντι να της πω εγω τον δικο μου τι το θελα
Αφου τελικα με ευγενικο τροπο την εδιωξα μου ηρθε μια ψιλη ξανθια Milf απο Ουκρανια ονοματι Svetla με την οποια κατεληξα και στην καβατζα.Αν και αβολη η καβατζα τελικα εγινε δουλεια και φυγανε τα φλοκια εντος 20λεπτου.Μου αρεσε το γεγονος οτι υπαρχει ευελιξια χρονου μαλιστα μου ειπε η αφεντικινα οτι με 50 ευρω μπορω να κατσω ακομη και μεχρι μια ωρα στην καβατζα με την κοπελα χωρις να υπαρχει βιασυνη χρονου και χωρις εξτρα ποτα κι ετσι με 50 ευρω εγινε δουλεια στην καβατζα!Ωστοσο η βραδυα συμολικα μου κοστισε 100 ευρω 50 τα 3 σπεσιαλ ποτα που κερασα συν 2 δικα μου και αλλα 50 στην καβατζα οπου πεχτηκε φραπες,κλαρινο και δακτυλιασμα