Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikos00072

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
η σοφια δεν λεει βρε παιδια, κατεβαζει τα ποτα σαν νεροφιδα, εάν είναι να μου κοστισει ο κουκος αηδονι καλητερα να παω διπλα που είναι και ποιο σιγουρα τα πραγματα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.421
Πόντοι
7.885
Μεγάλη καλτίλα η παμπ 65  :rockon: :rockon: :wanker: :wanker:.Κι εγώ απ'ότι θυμάμαι υπάρχει η διάθεση να σου ρουφήξουν τα πορνο-ευρώ και να σε αφήσουν με την ψωλή στο χέρι  :S :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:,αλλά για ένα πετρελαιάκι πριν από μεταμεσονύκτια τσάρκα αξίζει  ;) :hi:

gregkoo7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλη καλτίλα η παμπ 65  :rockon: :rockon: :wanker: :wanker:.Κι εγώ απ'ότι θυμάμαι υπάρχει η διάθεση να σου ρουφήξουν τα πορνο-ευρώ και να σε αφήσουν με την ψωλή στο χέρι  :S :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:,αλλά για ένα πετρελαιάκι πριν από μεταμεσονύκτια τσάρκα αξίζει  ;) :hi:
Σε όλα τα κωλομπαρα γαμας  και εκτος μαγαζιου αρκει να εχεις τροπο και χρημα

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
....αλλά για ένα πετρελαιάκι πριν από μεταμεσονύκτια τσάρκα αξίζει  ;) :hi:

Διαφωνώ. Μετά τις 4 πας(αν δεν έχεις δουλειά πρωϊ) για να είναι μπουκωμένες από κεράσματα και τα ρέστα.

Το έχω δοκιμάσει 3-4 φορές (πάντα με τις ίδιες κοπέλες προφανώς) και είδα τεράστια διαφορά!

Τόσο σε χρόνο που καθόταν μαζί σου, όσο και σ'αυτά που ήταν διατεθειμένες να σε αφήσουν να κάνεις(δαχτυλιάσματα κτλ)

gregkoo7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΣτΟ LA LUNA γνωρισα τη πιο μεγαλη πουτανα΄,καλα τα ελεγε καποιος το να μπλέξεις με καποια από εκει είναι αυτοκτονια

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.704
Πόντοι
8.445
που είναι το La Luna?

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
ΣτΟ LA LUNA γνωρισα τη πιο μεγαλη πουτανα΄,καλα τα ελεγε καποιος το να μπλέξεις με καποια από εκει είναι αυτοκτονια
Φίλε  gregk kalos καταλαβαίνω από τα λόγια σου ότι κάτι  παίχτηκε με τη γκόμενα. Μήπως είναι η Χαλίνα?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σε ποια αναφερεσαι;προχωρησατε;

gregkoo7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε  gregk kalos καταλαβαίνω από τα λόγια σου ότι κάτι  παίχτηκε με τη γκόμενα. Μήπως είναι η Χαλίνα?
[Φιλε mlw δεν προκειται για τη Χαλινα άλλα ονομα δεν μπορω να πω εσυ την ξερεις παντως καλα τι σημασια εχει εξαλλου δυστυχως το pretty woman είναι ταινια η πραγματικοτητα είναι σκληρη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε φιλε σου εστειλα πμ ελα και μιλα τι παικτηκε.περιμενω...

gregkoo7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πηρα pm δεν ξερω από αυτά σου ζηταω παλι συγγνωμη για οτι ειπα .εψαχνα στα σκατα διαμαντια η αγαπη στη ζωη ερχεται μια φορα αλλα  πρεπει να εχεις θαρρος και να μην εισαι δειλος όπως εγω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σου εστειλα ελα με πμ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για το οιστρος με τη μελαχρινη που ειναι μεσα στη μπαρα παιζει τιποτα;γνωριζουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom