modeljunkie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει τετοιος κινδυνος ;;;
Αν δεν πινεις φαντα φυσικα
Υπάρχει τετοιος κινδυνος ;;;
Αν δεν πινεις φαντα φυσικα
Ρεεε ανευθυνοι μην διασπειρετε ψευδεις ειδησεις και ανακριβειες και την πατησει κανεις που δεν ξερει!!!
ΦΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ πρεπει, μην πιεις καμμια γαλαζια και τρεχεις με αντιρετροϊκα μετα!
Γι αυτο φωναζουμε ρε φιλαρακο τοσα χρονια εδω μεσα να παραγγελνετε φαντα στο κωλομπαρο.Υπάρχει τετοιος κινδυνος ;;;
Θέλω να ρωτήσω πόσο μας προστατεύει το προφυλακτικό. Δηλαδή από το προφυλακτικό δεν περνάει τίποτα; Είμαστε πλήρως καλυμμένοι;
Οχι.Θέλω να ρωτήσω πόσο μας προστατεύει το προφυλακτικό. Δηλαδή από το προφυλακτικό δεν περνάει τίποτα; Είμαστε πλήρως καλυμμένοι;
Όχι να φοράς καθόλη την διάρκεια εννοώ.αν δεν σπασει ναι
αν τωρα γλυφεις ή σου παρουν ακαποτη πιπα ή επαφη ανοιχτων πληγων μπορει να αρπαξεις κατι
Θέλω να ρωτήσω πόσο μας προστατεύει το προφυλακτικό. Δηλαδή από το προφυλακτικό δεν περνάει τίποτα; Είμαστε πλήρως καλυμμένοι;
Δεν πάω με οροθετικές. Έκανες εξετάσεις;Ναι, αν δεν σπάσει και το βγάλεις προσεκτικά χωρίς να ακουμπήσει το πουλί σου κάτι γυμνό. Πλύνε και τα χέρια σου με μπεταντιν, και μην φοβάσαι Πήδηξα έξι οροθετικές και δεν έπαθα τίποτα
Δεν πάω με οροθετικές. Έκανες εξετάσεις;
Γιάννη συγγνώμη για την αδιακρισία, τις είχες πάρει με ελεύθερο στοματικό;Ούτε εγώ το ήξερα ότι ήταν οροθετικές, πριν δω τις φάτσες τους τότε που αποκαλύφθηκαν, το 2012, ναι, έκανα εξετάσεις και γι αυτό με βλέπεις εδώ μετά από 8 χρόνια που τις φυστίκωσα
τυπε μου, αν γαμαγες αυτές που είχε βγάλει στα μανταλάκι ο Λοβέρδος, είσαι άρρωστοςΟύτε εγώ το ήξερα ότι ήταν οροθετικές, πριν δω τις φάτσες τους τότε που αποκαλύφθηκαν, το 2012, ναι, έκανα εξετάσεις και γι αυτό με βλέπεις εδώ μετά από 8 χρόνια που τις φυστίκωσα
τυπε μου, αν γαμαγες αυτές που είχε βγάλει στα μανταλάκι ο Λοβέρδος, είσαι άρρωστος
Εγω τυπε δεν ειμαι πινω Fanda δε με πιανει τιποταΟλοι ειμαστε αρρωστοι εδω