Νέα

Κοκκινομάλλα πρώην στη γέφυρα Μεταμόρφωσης τώρα Αργυρούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas20166
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.219
Πόντοι
506
Ποια καντινα ;
Γραφετε κατι ρε μαλακες λες κι ειμαστε ολοι ταξιτζιδες!!!! :-)
Γραψτε καμμια γραμμη παραπανω...
τυπε εχει αναφερθει πολες φορες που ακριβως ειναι το σημεο.μεχρι και χαρτη βαλανε.μηπως θες να σε παρουμε απο το χερακι να σε παμε στην κυρια?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τυπε εχει αναφερθει πολες φορες που ακριβως ειναι το σημεο.μεχρι και χαρτη βαλανε.μηπως θες να σε παρουμε απο το χερακι να σε παμε στην κυρια?

ναι, χε παλακαλώ. επειγή γιεν έχω γαμήχει και χιέλω, πολύ χιέλω.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Χθές γυρνώντας απο το καζίνο την είδα ξανά στο πόστο της. Πολύ ωραίο κορμί, απορώ και με κάποιους που είπαν οτι δεν έχει ωραία φάτσα. Στα τρία μέτρα απόσταση που την είδα μια χαρά μου φάνηκε με το χαμόγελο στα χείλη. Φοράει τώρα τελευταία και ένα μαύρο κολλητό σορτσάκι, τόσο κοντό που λες και είναι πιο πάνω κι απ' το μουνί της  :headbaning1:, πολύ κάβλα η τύπισσα  :coolcondom:.

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Είναι ψωνάρα και αμα έχεις φτωχικό αμάξι απαξιώνει να σου μιλήσει. Μόνο τα τυπικά λέει. Μόνο με τους μπάτσους πιάνει κουβέντα οσες φορές την είδα περνώντας.

arpaxtiko

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
0
Προχθεσινή επίσκεψη στο σημείο η μικρή (20 χρονών)ήταν όντως εκεί , εντυπωσιακή παρουσία με το καυτό της σορτσάκι συνέχειά χαμογελαστή με πήγε στο παρκιγκ του Ιβίσκου , τίποτα το ιδιαίτερο γαμιέται όπως όλες η Αλβανιδες κατά την ταπεινή μου γνώμη πολλά τα 50 ευρώ.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Ειναι εκει σημερα για αυτοψία;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ποια λέτε αυτή που απέλυσε ο Στεργίου στη γέφυρα και το ριξε στις βίζιτες?

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Παμε λιγο να σας πω και τα περι τιμολογιακης προοπτικης...
Εγω μολις ακουσα 150 για 40 λεπτα γελασα....Και γελασα πολυ...Προσπαθησα για 100 μιαμιση ωρα αλλα δεν ηθελε με τιποτα. Τελικα δεχτηκε στα 120 φουλ καραφουλ για μια ωρα...

Φιλε την πηρα ακριβως στις 1030 και την αφησα 1100...

:huh: :rolleyes: :s&m_3:

η 20αρα με σορτσακι που λετε ειναι η 30αρα αλβανιδα των πρωτων σελιδων; μπερδευτηκα :erection:
Είναι ψωνάρα και αμα έχεις φτωχικό αμάξι απαξιώνει να σου μιλήσει. Μόνο τα τυπικά λέει. Μόνο με τους μπάτσους πιάνει κουβέντα οσες φορές την είδα περνώντας.

εχουν καλο αμαξι οι μπατσοι; :afro:

γιατι δεν την συλλαμβανουν; αισχος
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
την εχω πετύχει και εγω κανα 2 φορες μετα απο χασουρα στο Ναο αλλα 50ρικο on the road ..

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
η 20αρα με σορτσακι που λετε ειναι η 30αρα αλβανιδα των πρωτων σελιδων; μπερδευτηκα :erection:

Μάλλον προς το 30 γέρνει η ζυγαριά, παρά προς το 20. Σιγά μην τη ρωτήσουμε και σε ποιά σχολή θέλει να μπει. Αν και από μόρια, έχει πολλά ο ντορβάς.  :tn04:

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
τα λες ξηγημενα και τιμια αδερφε

οχι σαν τον αλλον που συμφωνησε για μια ωρα και την αφησε μιση ωρα μετα ΧΑΧΑΧΑ

12desperado89

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Την έχω πετύχει και εγω. Εντυπωσιακή με κοντό σορτσάκι. 50€, μέτρια Θα την έλεγα στο γαμησι.

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
:2funny: :2funny: Λογικό φίλτατε και δεν είσαι ο μόνος που "έφαγε μπιφτέκι" από ό,τι καταλαβαίνω! Όποτε περάσω από εκεί (δουλεύω κοντά εκεί) έχει ουρά για προσκήνημα από πιστούς με φιμέ τζάμια. Εύγε στους καταθέτες! Κάν'τε και για εμάς τους πτωχούς πλην τίμιους σωστά το καθήκον και δώστε πόνο να καταλάβουν!  :knockinb:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Αυτοψια και σχολια:
Α.Οντως η μικρα ειναι αρκετα εντυπωσιακη:την "βοηθαει" βεβαια και η εποχη καθως τα πεταει ολα εξω ...super μικροσκοπικο τζιν σορτσακι,τοπ που καλυπτε ισα ισα το στηθος σεξυ 12ποντα πεδιλα.Φατσα ανω του μετριου αντικειμενικα οπως και να εχει εμφανισιμη τουλαχιστον εως τοπ (αναλογα και με τις προτιμησεις)
Β.Κωλος πραγματι καλος εχει ομως μερικη κυταρυτιδα (με δυο τ νομιζω αλλα βαριεμαι να το βρω)
Γ.Παμε τωρα στα "καλα":
-Καλημερα δεσποινις
-Καλημερα (δεν πλησιαζει στ αμαξι κοιταει το κινητο)
-Πως σε λενε;
-Γιατι;;(ξινισμενα ,σταματαει να κοιταει το κινητο)
-Κακο ειναι που ρωτησα;(αποφασιζω να της σπασω τα νευρα κ νσ το παιξω bourdeloρεπορτερ)
-Αντζελινα(ξανα ξινισμενα ακομα δεν εχει πλησιασει ξανακοιταει το κινητο)
-Ποσο κοστιζει;
-Τι;
-Ποσο ειναι ;
-Τι; (δεν ακουει γιατι ειναι ενα μετρο απο την πορτα και δεν πλησιαζει)
-Ξενοδοχειο η αμαξι πας;
-Ξενοδοχειο 100
-Μια φορα;
-Φυσικα
Μεταβολη και πουλο...
Για να προλαβω:Φοραγα πουκαμισο γραβατα λογω εκδηλωσης και τ αμαξι μου ειναι 4ετιας..
Οκ καταλαβαινω τις καυλες ολων μας αλλα αν εχει τετοια ξινιλα πριν καν την παρεις ποσο ξινη θα ναι στο κρεβατι...!!!κι αντε βρεθηκες εκει ειναι αργα δεν εχει τιποτα γυρω γυρω κτλ 100€ για να σου αρχισει τα ΜΗ ΜΗ (στανταρακι);
Σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι που θα την εχουν παρει 10-15 φορες και ισως τα χουν βρει- πουτανες ψωνιζουμε δε θελουμε γκομενα
Για μενα καταμαυρο μαγκες (αλλα τι λεω εσεις χαλατε τις πιατσες)
Γ.Ο μαλακας ο Στεργιου τι ωρα ανοιγει;

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Μια ενημερωση για τους συναγωνιστες οι κοπελα εχει ολοκληρη ομαδα πισω της αρα δεν προκειται να την πιασει κανεις γκομενα αυτο για τους αγαπουληδες

Peel p50

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
1
Αυτή δουλεύει ακόμη εκεί ή πήρε μεταγραφή; Γιατί πέρασα δύο φορές από τότε που έγινε η ενημέρωση του nickpie και δεν κυκλοφορούσε ούτε θηλυκή γάτα σε ακτίνα 200 μέτρων από το σημείο.

Βάλε και άλλες τρεις που πέρασα κι εγώ με πιο πρόσφατη την Πέμπτη και δεν υπήρχε τίποτα οπότε...ή πήγε αλλού,σε πιο "καλοκαιρινή" αγορά ή διακοπές ή και τα δυο μαζί!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Βάλε και άλλες τρεις που πέρασα κι εγώ με πιο πρόσφατη την Πέμπτη και δεν υπήρχε τίποτα οπότε...ή πήγε αλλού,σε πιο "καλοκαιρινή" αγορά ή διακοπές ή και τα δυο μαζί!!!
Παραλια δεν ειναι παιδες..

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Με αυτήν την περιγραφή πάντως (χωρίς να ξέρω αν είναι η ίδια), είδα χθες βράδυ μια "εργαζόμενη" στην παραλιακή στο ύψος του γκολφ, κάτω από το Φένιξ. Και πάλι λέω δεν ξερω αν είναι αυτή , αλλά η περιγραφή σε σώμα μαλλιά και ντύσιμο είναι όπως αυτή που είδα χθες.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Η κοπελα ειναι ενεργη στο ιδιο σημειο.

Stories

Νέο!

Stories