Νέα

Kodi

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
98
Πόντοι
6
παιδιά καλημέρα έχω έναν φίλο που φαγώθηκε να πάρω adroit συσκευή να κάνω την τηλεόραση smart λόγου ότι είναι παλιά .μου είπε πάρε το Χ96 Q λόγου ότι είναι φτηνό .αυτό εντωμεταξύ δεν κάνει ενημερώσεις .αλλά αυτό δεν με χαλάει μου είπε ότι να βάλω το kodi για να βλέπω δωρεάν ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους και + φουλ τσοντες .μου εστειλε εναν οδιγο
αυτον ---> Οδηγός εγκατάστασης ελληνικού build στο Kodi ομος οταν παω νακανω εγγραφη μου βγαζει μια παπαρια για επαληθευση --> Screenshot και δεν μπορω να προχορισω στο επομενο βημα εχω ψαξει ενα σςρο οδιγους γενηκα αλαλ δεν ευγαλα ακρη ,γνοριζει κανενα σαινι να μου δωσει τα φοτα του πωσ στο καλο θα βγαλω ακρη ?δωκιμασα να μπω και με αλλο φιλομετριτη να βαλω και vpn μυπος και φτεει αυτο που μου πεταει αυτην την μαλακια . ειναι αυτο και καλα για ελαλιθευση ομος σε αλλα site τουλαχιστον βγαζει φωτο και καλα σκαλες λεοφορια ποδηλατα κλπ εδω δεν βγαζει κατι να προχορσω σε επομενο βημα , δωστε τα φοτα σας βρε παιδια . ευχαριστω. προκαταβοληκα .

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.549
Πόντοι
4.636
παιχτη κανε εγραφη στο grecotm και ακολουθησε τον οδηγο εγγαταστασης kodi που εχεις ...
καποια στιγμη θα σου ζητηθει κωδικος θα το παρεις απο το grecotm ...
πραγματικα τα παιδια εχουν κανει απιστευτη δουλεια εχουν τα παντα ...

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
719
Πόντοι
361
Καλημέρα φίλε. Πριν αρκετά χρόνια είχα ασχοληθεί πάρα πολύ με το kodi. Θα συμφωνήσω με τον @anon. Θα βάλεις κάποιο από τα έτοιμα builds που έχουν ανάλογα με τα γούστα σου και τις ανάγκες σου και είσαι έτοιμος.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
98
Πόντοι
6
παιχτη κανε εγραφη στο grecotm και ακολουθησε τον οδηγο εγγαταστασης kodi που εχεις ...
πραγματικα τα παιδια εχουν κανει απιστευτη δουλεια εχουν τα πβ
.. μα δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή δείτε φώτο στο λινκ για να καταλάβετε τι λέω ---> Screenshot

athenscpl

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
316
Πόντοι
21
πραγματικα τα παιδια εχουν κανει απιστευτη δουλεια εχουν τα παντα ...

Το grecotm πώς το βρίσκουμε;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
Απίστευτο αυτό που συμβαίνει :confused:
δεν μπορεί να βρεθεί το grecotm
Στιγμιότυπο οθόνης (825).png

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.549
Πόντοι
4.636
παιχτη μηπως κανεις κατι λαθος ...?
μην μπεις απο vpn μπες με κανονικη ip...
κοιτα την εικονα που ανεβασε ο @rodriguez96 ...
αυτα ειναι τα βηματα δεν υπαρχουν αλλα ...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
Θα πρότεινα επίσης να κλείσει όλες τις καρτέλες να σβήσει ιστορικό-cookies
και να το πάει από την αρχή.
Αν ζητάει captcha το συμπληρώνεις ΣΩΣΤΑ.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
86
παιδιά καλημέρα έχω έναν φίλο που φαγώθηκε να πάρω adroit συσκευή να κάνω την τηλεόραση smart λόγου ότι είναι παλιά .μου είπε πάρε το Χ96 Q λόγου ότι είναι φτηνό .αυτό εντωμεταξύ δεν κάνει ενημερώσεις .αλλά αυτό δεν με χαλάει μου είπε ότι να βάλω το kodi για να βλέπω δωρεάν ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους και + φουλ τσοντες .μου εστειλε εναν οδιγο
αυτον ---> Οδηγός εγκατάστασης ελληνικού build στο Kodi ομος οταν παω νακανω εγγραφη μου βγαζει μια παπαρια για επαληθευση --> Screenshot και δεν μπορω να προχορισω στο επομενο βημα εχω ψαξει ενα σςρο οδιγους γενηκα αλαλ δεν ευγαλα ακρη ,γνοριζει κανενα σαινι να μου δωσει τα φοτα του πωσ στο καλο θα βγαλω ακρη ?δωκιμασα να μπω και με αλλο φιλομετριτη να βαλω και vpn μυπος και φτεει αυτο που μου πεταει αυτην την μαλακια . ειναι αυτο και καλα για ελαλιθευση ομος σε αλλα site τουλαχιστον βγαζει φωτο και καλα σκαλες λεοφορια ποδηλατα κλπ εδω δεν βγαζει κατι να προχορσω σε επομενο βημα , δωστε τα φοτα σας βρε παιδια . ευχαριστω. προκαταβοληκα .
το kodi είναι πολύπλοκο να το στήσεις. Αν δεν μπορεις να γραψεις μια πρόταση και κάνεις ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, σίγουρα δεν θα καταφέρεις να στήσεις kodi. Φώναξε ένα φίλο που ξέρει να στο φτιάξει.
Και να σε βοηθησουμε να ξεπερασεις αυτο το εμποδιο θα συναντησεις αλλο παρακάτω

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
98
Πόντοι
6
Θα πρότεινα επίσης να κλείσει όλες τις καρτέλες να σβήσει ιστορικό-cookies
και να το πάει από την αρχή.
Αν ζητάει captcha το συμπληρώνεις ΣΩΣΤΑ.
παιδιά εννοείτε όταν κλίνω τον φιλλομετριτη αυτόματα σβήνουν και τα cokies .δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό γίνετε έχω εγκαταστήσει όλους τους broswer που υπάρχουν
πάλι μου βγάζει αυτήν την μαλακια δεν με αφήνει να προχωρήσω .στο yahoo e mail px μου το βγαζει αλλα βγαζει καποια εικονιδια να κανω επαλιθευση εδω στο γαμημενο δεν βαζει τιποτα

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
98
Πόντοι
6
το kodi είναι πολύπλοκο να το στήσεις. Αν δεν μπορεις να γραψεις μια πρόταση και κάνεις ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, σίγουρα δεν θα καταφέρεις να στήσεις kodi. Φώναξε ένα φίλο που ξέρει να στο φτιάξει.
Και να σε βοηθησουμε να ξεπερασεις αυτο το εμποδιο θα συναντησεις αλλο παρακάτω
σε χαλάνε πολύ τα ορθογραφικά εσένα τώρα ? τι σχεσει εχει το ενα με το αλλο ?

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
παιδιά εννοείτε όταν κλίνω τον φιλλομετριτη αυτόματα σβήνουν και τα cokies .δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό γίνετε έχω εγκαταστήσει όλους τους broswer που υπάρχουν
πάλι μου βγάζει αυτήν την μαλακια δεν με αφήνει να προχωρήσω .στο yahoo e mail px μου το βγαζει αλλα βγαζει καποια εικονιδια να κανω επαλιθευση εδω στο γαμημενο δεν βαζει τιποτα
Τύπε σε μπουρδελοσάη γράφουμε, σοβαρά τώρα δε ξέρεις να σβήνεις το ιστορικό? :coffee:
το ζήσαμε και αυτό:confused::confused:
Τεσπα στον browser που χρησιμοποιείς chrome, firefox, brave ....
πάνω δεξιά (όπως το βλέπεις) έχει 3 γραμμές- τελίτσες και λέει διαγραφή ιστορικού.
Καλύτερα ξεκίνα σβήστα όλα και μη μπαίνεις με vpn, αν έχεις απενεργοποιήσετε το,
όπως σου είπε ο Ανον.
Τι άλλο να σου πω εμένα μου έβγαλε την εγγραφή κατευθείαν.

Τελευταία τροποποίηση:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
Μη παίζεις με kodi. Βάλε stremio και πάρε μια συνδρομή από εδώ με 3 ευρω το μήνα και τα έχεις όλα.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
98
Πόντοι
6
Τύπε σε μπουρδελοσάη γράφουμε, σοβαρά τώρα δε ξέρεις να σβήνεις το ιστορικό? :coffee:
το ζήσαμε και αυτό:confused::confused:
Τεσπα στον browser που χρησιμοποιείς chrome, firefox, brave ....
πάνω δεξιά (όπως το βλέπεις) έχει 3 γραμμές- τελίτσες και λέει διαγραφή ιστορικού.
Καλύτερα ξεκίνα σβήστα όλα και μη μπαίνεις με vpn, αν έχεις απενεργοποιήσετε το,
όπως σου είπε ο Ανον.
Τι άλλο να σου πω εμένα μου έβγαλε την εγγραφή κατευθείαν. είδες κάπου να αναφέρω ότι δεν ξέρω να σβήνω το ιστορικό ? ίσα ίσα που έχω έτσι ρυθμισμένο να σβήνουν όλα με το που κλίνω τον broswer .

tsoxafa

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
Όλα καλά θα πάνε… :coffee:

IMB_8JS845.gif

Μεταξύ μας τώρα,
από το θέμα του νήματος,
δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα.:confused:

Ο @rodriguez96 είναι μεγάλο τρολ!
Να φωνάξουμε τότε τον @xxx_male που είναι ειδικός σε θέματα τεχνολογίας και πυραύλων :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom