Νέα

Κνίδου 18 (& Λιοσίων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα guaglione
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Κνίδου 18 & Λιοσίων έχει ένα παλιό ρδέλο, όπου τα πρωινά δουλέυει 35άρα ξένη με σώμα και βύζους σαν της Μίνας  :dancing: (Μίνα, Αγκύρας 12, απογεύματα).
Η τύπισσα λέει ότι κάνει ισπανική και αφήνει να εννοηθεί ότι κάνει ξεσκούφωτο και χύνεις ελεύθερα στα βυζιά της, όλα αυτά με 20 Ευρά, αλλά δεν την πολυπίστεψα. Εχει πάει κανείς για να δώσει ακριβή περιγραφή γιά το Service? Για όσους ενδιαφέρονται, η Κνίδου είναι κάθετη στην Λιοσίων στο ύψος της Πλ. Αττικής, απέναντι από την Τροφωνίου (Λάουρα  :dancing: :dancing:)

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Κνίδου 18 & Λιοσίων έχει ένα παλιό ρδέλο, όπου τα πρωινά δουλέυει 35άρα ξένη με σώμα και βύζους σαν της Μίνας  :dancing: (Μίνα, Αγκύρας 12, απογεύματα).
Η τύπισσα λέει ότι κάνει ισπανική και αφήνει να εννοηθεί ότι κάνει ξεσκούφωτο και χύνεις ελεύθερα στα βυζιά της, όλα αυτά με 20 Ευρά, αλλά δεν την πολυπίστεψα. Εχει πάει κανείς για να δώσει ακριβή περιγραφή γιά το Service? Για όσους ενδιαφέρονται, η Κνίδου είναι κάθετη στην Λιοσίων στο ύψος της Πλ. Αττικής, απέναντι από την Τροφωνίου (Λάουρα  :dancing: :dancing:)

και εγω επειδη δουλευω εκει κοντα πηγα ενα πρωι και μου ειπε τα ιδια....αλλα δεν δοκιμασα τετοια πραγματα...απλα τα κλασικα!τιποτε το ιδιαιτερο ομως!!!!!!!!

Επισκέπτης
παιδια ανακαλυψα τελευταια ενα ρεδλο που δεν τοχα παρει χαμπαρι...αλλα δε μπηκα...Ειναι ΚΝΙΔΟΥ 18-καθετα στη λιοσιων...
μπορει καποιος να μου πει τι παιζει εκει?τι -τανες φέρνει?έχει καποιες στανταρ οπως σε πολλα στη λιοσίων?να το επισκευτω ή τσαμπα ο κόπος?
αν παιζει κανα κοντοπουτανο μινιον εχω φυγει ηδη!!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Παλιότερα (πριν από 2 χρόνια) ήταν και καλά studio... με αγγελίες σε εφημερίδες κλπ. αλλά δεν έλεγε τίποτα (κοπέλες, χώρος)...

Εδώ και καιρό το έχω διαγράψει από το «σχέδιο πτήσης» μου...

Επισκέπτης
λοιπον να σας απαντισο στιν απορια σας μεγαλοι καυλιαριδες!!!!στο κνιδου 18 μεταμεσονιχτιες βαρδιες παιζει ενα μελαχρινο πουτανιδιο...πολι ατακτο φενετε εξ αρχις....αλλα ειναι οφθαλμαπατι...!κορινα εν ονοματι απο ροσια!ακομα θελει δουλια.....ειναι για σκλιροπιρινικους καυλιαριδες που μπορουν να χισουν καθε στιγμι κατο απο αντιξοες σινθικες!!!θελει δουλια ακομα το πουτανιδιο!ειδικα πανο στι πιπα...

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
λοιπον να σας απαντισο στιν απορια σας μεγαλοι καυλιαριδες!!!!στο κνιδου 18 μεταμεσονιχτιες βαρδιες παιζει ενα μελαχρινο πουτανιδιο...πολι ατακτο φενετε εξ αρχις....αλλα ειναι οφθαλμαπατι...!κορινα εν ονοματι απο ροσια!ακομα θελει δουλια.....ειναι για σκλιροπιρινικους καυλιαριδες που μπορουν να χισουν καθε στιγμι κατο απο αντιξοες σινθικες!!!θελει δουλια ακομα το πουτανιδιο!ειδικα πανο στι πιπα...

A ρε pitsilisti....Ολα τα μουνάκια έχεις φάει !!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Καλα ρε Πιτση μιλαμε το τελευταιο διμηνο πρεπει να εχεις λιωσει στις τσαρκες. Δικε μου δε σε προλαβαινω....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εγώ πήγα απογευματινή βάρδια, ήταν ένα έκφυλο μελαχρινό με τατού στη μέση, πολύ καυλιάρικο. Δεν πέρασα γαιτί δεν γαμάω πλέον σε ρδέλα, αλλά άξιζε τον κόπο.

EMPIRE

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η βραδινη ρωσιδα Κορινα, ειναι μαπα. δεν ξερει απο πιπα ουτε και απο γαμησι.δεν αξιζει τον κοπο.
το απογευμα εχεω πετυχει μια μιλφ με μεγαλα φυσικα βυζια.δεν την εχω παρει.ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? στειλτε ανταποκριση!!!!

Επισκέπτης
ναι οντως οποιος έχει "εμπειρια" σαυτο το σπιτι ας παραθεσει τι παιζει...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Συγχωνεύτηκε το θέμα με ίδιο λίγο παλιότερο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom