Νέα

Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Σήμερα πήρα μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα αυτοκινήτου από Δημοτική Αστυνομία.
Υπάρχει ένα θολό τοπίο για το αν τελικά τα ποσά από τα πρόστιμα στέλνονται στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. ή αν διώκονται οι παραβάτες που δεν πληρώνουν ποινικά.
Προσωπικά στο παρελθόν δημοτικά πρόστιμα έχω πληρώσει μόνο ένα και έχω αφήσει απλήρωτα 2-3. Ουδέποτε μου ήρθε κάποιο χαρτί και πλέον έχει περάσει 5ετία και έχουν μάλλον παραγραφεί.
Γνωρίζετε κάτι για τα γραφόμενα μου?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σήμερα πήρα μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα αυτοκινήτου από Δημοτική Αστυνομία.
Υπάρχει ένα θολό τοπίο για το αν τελικά τα ποσά από τα πρόστιμα στέλνονται στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. ή αν διώκονται οι παραβάτες που δεν πληρώνουν ποινικά.

Θα σε συμβούλευα να την πληρώσεις κ μάλιστα ΣΥΝΤΟΜΑ για να έχεις την μείωση του 50% κ το κεφάλι σου ήσυχο!
Αλλωστε σ' αυτήν την χώρα... ΠΟΤΕ δεν ξέρεις πως μπορεί να μπλέξεις κ πότε μπορεί να σε θυμηθούν κ να σε βρούνε... :headbang:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Προσωπικά στο παρελθόν δημοτικά πρόστιμα έχω πληρώσει μόνο ένα και έχω αφήσει απλήρωτα 2-3. Ουδέποτε μου ήρθε κάποιο χαρτί και πλέον έχει περάσει 5ετία και έχουν μάλλον παραγραφεί.
Εχεις πμ. ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Θα σε συμβούλευα να την πληρώσεις κ μάλιστα ΣΥΝΤΟΜΑ για να έχεις την μείωση του 50% κ το κεφάλι σου ήσυχο!
Αλλωστε σ' αυτήν την χώρα... ΠΟΤΕ δεν ξέρεις πως μπορεί να μπλέξεις κ πότε μπορεί να σε θυμηθούν κ να σε βρούνε... :headbang:
Φιλε duracell 50% μειωση μονο στις κλησεις της αστυνομιας εχεις. Οχι της δημοτικης. ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φιλε duracell 50% μειωση μονο στις κλησεις της αστυνομιας εχεις. Οχι της δημοτικης. ;)

Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ? Νομίζω ότι ισχύει εξίσου η μείωση του 50% εφ' όσον η κλήση πληρωθεί εντός 10ημέρου από την ημερομηνία της παράβασης...

Δυστηχώς δεν διευκρινίζεται εδώ...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε συναγωνιστή πλήρωσε την... άντρες είμαστε όλοκαι κάποια μαλακία κανουμε και την πληρώνουμε.. :)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ισχύει όντως...δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί στην Αθήνα εδώ στα Γιάννενα πάντως όσες δεν πληρώνονται πετάγονται στα σκουπίδια...
Ενα ροζ κωλόχαρτο έχουν εδώ ουτε καρμπονιζέ ούτε τίποτα και δεν πάνε σε καμία ΔΟΥ,το τονίζω αυτό ισχύει για την πόλη μου...έχω πετάξει τουλάχιστον 15 εδώ και 7 χρόνια και δεν μου έχει έρθει τίποτα...(φυσικά πρώτα πήρα πληροφόρηση μέσα από το Δημαρχείο... :sunglasses:)
Ελεος δεν έχουν αφήσει δρομάκι και δρομάκι που να μην έχουν ελεγχόμενη στάθμευση... :tickedoff:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αν θελησης να βγαλεις αδεια για καταστημα ( μεσω δημου ) τοτε θα ψαξουν τα PC τους και δεν θα σου δωσουν μεχρι να εξοφλησεις τα "χρεη" σου .

OP
OP
free

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
ρε συναγωνιστή πλήρωσε την... άντρες είμαστε όλοκαι κάποια μαλακία κανουμε και την πληρώνουμε.. :)

Φίλε να πληρώσω την μαλακία - γιατί παρανόμησα - αλλά με τρώει πάντα το γιατί. Γιατί η κάθε αρχή - δημοτική δημόσια κρατική - δεν μου πληρώνει τις μαλακίες της ?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ? Νομίζω ότι ισχύει εξίσου η μείωση του 50% εφ' όσον η κλήση πληρωθεί εντός 10ημέρου από την ημερομηνία της παράβασης...

Δυστηχώς δεν διευκρινίζεται εδώ...
Οχι σε ολους τους δημους για να ειμαι πιο σαφης. :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φίλε να πληρώσω την μαλακία - γιατί παρανόμησα - αλλά με τρώει πάντα το γιατί. Γιατί η κάθε αρχή - δημοτική δημόσια κρατική - δεν μου πληρώνει τις μαλακίες της ?

κυνήγα τους με τα ίδια μέσα

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ενα θα σας πω μονο και οσοι καταλαβατε καταλαβατε γιατι δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες απο δω. Ειναι ελαχιστοι οι δημοι σε ολη την χωρα που μπορουν να περασουν την εισπραξη των κλισεων στην εφορια. Το λογο δεν μπορω να τον πω εδω επαναλαμβανω. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
αν θελησης να βγαλεις αδεια για καταστημα ( μεσω δημου ) τοτε θα ψαξουν τα PC τους και δεν θα σου δωσουν μεχρι να εξοφλησεις τα "χρεη" σου .
Δεν είμαι Δημότης Ιωαννιτών φίλτατε ούτε έχω σκοπό να ανοίξω κάποιο κατάστημα...οπότε στα πελέ μου!!!
Αλλά και πάλι επισημαίνω ότι τουλάχιστον στην πόλη μου,ότι δεν πληρώνεται πάει στον κάλαθο τον αχρήστων :sunglasses:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ΑΥΤΑ τα κωλο-παιδα, οι δημο-μπατσοι ειναι ρουσφετια του καθε δημαρχου-μαφιοζου.
Ολη μερα πινουν φραπεδες κι ριχνουν και μερικες κλησεις στα 5'λεπτο που σηκωνονται απο την καρεκλα.Οι κρατικοι μπατσοι ριχνουν κλησεις σε ακραιες μονο περιπτωσεις.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ΑΥΤΑ τα κωλο-παιδα, οι δημο-μπατσοι ειναι ρουσφετια του καθε δημαρχου-μαφιοζου.
Ολη μερα πινουν φραπεδες κι ριχνουν και μερικες κλησεις στα 5'λεπτο που σηκωνονται απο την καρεκλα.Οι κρατικοι μπατσοι ριχνουν κλησεις σε ακραιες μονο περιπτωσεις.
Ρε συ εδώ ο δικός μας έβγαλε οδηγούς σκουπιδιάρας με πουκαμισάκι,τζηνάκι και φωσφοριζέ γιλεκάκι του δήμου να κόβουν κλήσεις αβέρτα...πουλώντας μάλιστα υφάκι και εξουσία...
μόλις όμως άρπαξαν μερικοί από αυτούς κλωτσομπουνίδια τους μάζεψε κακήν κακώς :jerking:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Για να έχει νομική ισχύ η κλήση απο δημοτική αστυνομία πρέπει να έχει διενεργηθεί μια διαδικασία (αποφαση δημοτικου΄συμβουλίου?? νομοθετική πράξη??? δεν ξερω ακριβώς) την οποία έχουν διεκπεραιώσει λίγοι δήμοι με πρώτο τον Δήμο Αθηναίων. Εαν  υπάρχει δικηγόρος στο forum ίσως μπορεί να μας φωτίσει περισσότερο.
Είναι γεγονός πως οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι κωλόπαιδα που θέλουν ξύλο στην πλειοψηφία τους

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γαμα τον Δημαρχο , μπορει να σου καθισει ?
εχει και κατι ωραια κοριτσακια στην αστυνομια του δημου , αυτα ειναι για την φυλης , χαραμιζωνται

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Γαμα τον Δημαρχο , μπορει να σου καθισει ?
εχει και κατι ωραια κοριτσακια στην αστυνομια του δημου , αυτα ειναι για την φυλης , χαραμιζωνται

Ακριβώς.
Νιάτα κλεμένα απ'τη πορνεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom