Νέα

Κλεμμένα αντικείμενα, μπορεί κανείς να τα βρεί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stratos66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
μου έκλεψαν ενα φορητό υπολογιστή από την Λ.Συγγρού μέρα-μεσημέρι. Ξέρετε μέρη που μαζεύονται κλεμένα για σκότωμα, ώστε να ψάξω να τα αγοράσω?Το λέω ωρμώμενος από μια εκπομπή που είχα δει, Αποδειξεις με τον Ευαγγελάτο, όπου στην περιοχή της πλατείας Ομονοιας, υπήρχαν κάτι "μαγαζάκια", όπυ μπορουσες να βρεις διαφορα κλεμμένα μικρής αξίας, ταυτότητες κινητά διαβατήρια laptop κλπ
Ευχαριστώ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Να το βρεις επειδή ήταν πολύ ακριβό ή για το περιεχόμενο? :rolleyes:

Πιο εύκολο να το βουλώσει ο Ψωμιάδης, παρά αυτό νομίζω...

OP
OP
S

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Να το βρεις επειδή ήταν πολύ ακριβό ή για το περιεχόμενο? :rolleyes:

Πιο εύκολο να το βουλώσει ο Ψωμιάδης, παρά αυτό νομίζω...
πιστευω οτι σε πώληση αυτού του ειδους  θα επαινε 200€. Για το περιεχόμενο ο λόγος

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξεχνα το φιλε.Εχω παθει το ιδιο.Υπαρχουν 500 σημεια που πουλανε τα κλεμμενα και βαλε...
Ασε που μπορει να εχει φυγει ηδη.
Εγω χωθηκα στα κυκλωματα απο ενα γνωστο και παλι δεν τα βρηκα τα κλεμμενα.Πολυ βρωμια,παλι καλα που δεν με φαγανε...
Αστο για να μην χασεις και την ψυχικη σου ηρεμια.Μονο απο τυχη αν.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μου έκλεψαν ενα φορητό υπολογιστή από την Λ.Συγγρού μέρα-μεσημέρι. Ξέρετε μέρη που μαζεύονται κλεμένα για σκότωμα, ώστε να ψάξω να τα αγοράσω?

Να το βρεις έτσι τυχαία σε κάποιες από τις "πιάτσες" (π.χ. περιξ Ομόνοιας, ή Κυριακή στα παζάρια... Μοναστηράκι, Θησείο, Σχιστό, Πειραιά κλπ)... ΔΥΣΚΟΛΟ (+ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ) !!!

Ρίχνε μια ματιά στις αγγελίες των εφημερίδων, μήπως δοκιμάσουν αν το δώσουν έτσι...

Επίσης, υπάρχουν ειδικά προγράμματα που μπορεί να τα έχεις προ-εγκαταστήσει κ σε περίπτωση κλοπής του φορητού (ή ακόμα κ usb memory stick), ν' ανοίγουν με κωδικό... οπότε εφ' όσον κάποιος δώσει π.χ. 3 φορές λάθος, να διαγράφονται αυτόματα τα δεδομένα ή να σου στέλνει μήνυμα (μολις συνδεθεί στο νετ) με την i.p. !!!
Παρόμοια εφαρμογή υπάρχει κ για κινητά... κ σε περίπτωση που κλαπεί κ αλλαχτεί η SIM, στέλνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ με το καινούργιο αριθμό ;)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ποια ειναι αυτα τα προγραμματα ? δωσε κανα ονομα να το ψαξουμε...

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου duracell  :P :P :P :P :P (ποσο να γλυψω ακομη? ) πρεπει να μας πεις αυτα τα προγραμματα !!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Συναγωνιστές, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ προγράμματα, αναλόγως για τι εφαρμογή πρόκειται (ανεύρεση φορητού, κρυπτογράφηση δεδομένων, διαγραφή από απόσταση) κλπ...

π.χ.

αλλά και ΕΤΟΙΜΑ συστήματα, όπως π.χ.

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σε ευχαριστω.... :P :P :P :P :P :P  πολυ !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom