Η ερμηνεία της απόφασης. Το Στε δεν κρίνει ιδιωτικού δικαίου διαφορές αλλά δημοσίου και συνεπώς δεν μπορεί να υπησέλθει σε εργατικά δικαιώματα που θα κριθούν αν είναι νόμιμα η όχι απο αρμόδια καθύλη Δικαστήρια.
Το στε δεν κρίνει το πδ γιατι δεν είναι καθύλη αρμόδιο γιατί δεν είναι συνταγματικό δικαστήριο. Ο προεδρος της Δημοκρατίας θα μπορούσε αλλα κοιμάται όρθιος και πληρώνεται καλά για να μην κάνει την δουλειά του και να το βουλώνει ο δεκαπεντάχρονος επαναστατης που ζει εις βάρος μας χωρίς να κάνει ούτε αυτό που πρέπει (για να μην λεμε μονο για την ερτ...)
Συνεπώς έκρινε άμεση δηάδη τωρα εκμπομπη ΟΛΩΝ των ραδιοσυχνοτητων. Εξυπνη απόφαση και διαβασμένος
ο αρειοπαγίτης. νομικά εγω βγάζω το καπελακι μου πολιτικά θεωρώ ότι δεν πήρε θέση. Θα ήθελα πολιτική βούληση σε αποφάσεις που αφορούν το Σύνταγμα και έχουν προεκτάσεις κοινωνικοπολιτικές και επιδρούν έμμεσα ακόμα και στο πολίτευμα. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε τέτοιες ψυχάρες δικαστές δυστυχώς....αν και υπάρχουν λίγοι.
Μένει να δούμε την πολιτική εφαρμογή. Προς το παρόν φαίνεται ότι δεν εφαρμόζεται η απόφαση.Οπότε αυτόφωρα.γιαυτούς που ζητούνε νομιμότητες.