Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
νομος ειναι μια εννοια γενικη αοριστη και σε καθε δικαστικη αιθουσα ερμηνευτε διαφορετικα!!!!! γαιυτο για καθε νομο υπαρχι ενας αλλος νομος που να τον αναιρει πχ αν εχεις διαβασει το βιβλιο νομοι παραθυρα!!!!!!!!
Καλα νταξ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
εδω ολοκληρο κομμα τιγκα στους δικηγορους εβγαλε και www.iefimerida.gr/news/111000/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CF%84]ανακοινωση νενικηκαμεν[/url] ...

ευτυχως βρεθηκαν μερικοι νηφαλιοι να εξηγησουν την αποφαση στους συντροφους τους

παλι καλα , τελικα εστω και ενας Συριζαιος το επιασε το νοημα της αποφασης , κατσε να μπουν τα μορφωμενα παιδια και τα γιδια εδω μεσα να δουν το βιντεο να μας πουν παλι τα τρελα τους ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχω αδυναμια στο βαρυ στηθος τύπε  :grin:

BM_BOOBS_682_3_1036360a.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παλι καλα , τελικα εστω και ενας Συριζαιος το επιασε το νοημα της αποφασης , κατσε να μπουν τα μορφωμενα παιδια και τα γιδια εδω μεσα να δουν το βιντεο να μας πουν παλι τα τρελα τους ...

η ερμηνεια σε απλα ελληνικα...

καλα τα κανατε τα μουνοπανα.. κανονιστε σε καμμια βδομαδα να στησετε το νεο μαγαζι για να το βουλωσουν.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755

καλα τα κανατε τα μουνοπανα.. κανονιστε σε καμμια βδομαδα να στησετε το νεο μαγαζι για να το βουλωσουν.
Δηλαδή συμφωνούν,ενω διαφωνούν ε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η ερμηνεία της απόφασης. Το Στε δεν κρίνει ιδιωτικού δικαίου διαφορές αλλά δημοσίου και συνεπώς δεν μπορεί να υπησέλθει σε εργατικά δικαιώματα που θα κριθούν αν είναι νόμιμα η όχι απο αρμόδια καθύλη Δικαστήρια.

Το στε δεν κρίνει το πδ γιατι δεν είναι καθύλη αρμόδιο γιατί δεν είναι συνταγματικό δικαστήριο. Ο προεδρος της Δημοκρατίας θα μπορούσε αλλα κοιμάται όρθιος και πληρώνεται καλά για να μην κάνει την δουλειά του και να το βουλώνει ο δεκαπεντάχρονος επαναστατης που ζει εις βάρος μας χωρίς να κάνει ούτε αυτό που πρέπει (για να μην λεμε μονο για την ερτ...)

Συνεπώς έκρινε άμεση δηάδη τωρα εκμπομπη ΟΛΩΝ των ραδιοσυχνοτητων. Εξυπνη απόφαση και διαβασμένος ο αρεοπαγίτης ο προεδρος στε σορρυ  :2funny:. νομικά εγω βγάζω το καπελακι μου πολιτικά θεωρώ ότι δεν πήρε θέση. Θα ήθελα πολιτική βούληση σε αποφάσεις που αφορούν το Σύνταγμα και έχουν προεκτάσεις κοινωνικοπολιτικές και επιδρούν έμμεσα ακόμα και στο πολίτευμα. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε τέτοιες ψυχάρες δικαστές δυστυχώς....αν και υπάρχουν λίγοι.

Μένει να δούμε την πολιτική εφαρμογή. Προς το παρόν φαίνεται ότι δεν εφαρμόζεται η απόφαση.Οπότε αυτόφωρα.γιαυτούς που ζητούνε νομιμότητες. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η ερμηνεία της απόφασης. Το Στε δεν κρίνει ιδιωτικού δικαίου διαφορές αλλά δημοσίου και συνεπώς δεν μπορεί να υπησέλθει σε εργατικά δικαιώματα που θα κριθούν αν είναι νόμιμα η όχι απο αρμόδια καθύλη Δικαστήρια.

Το στε δεν κρίνει το πδ γιατι δεν είναι καθύλη αρμόδιο γιατί δεν είναι συνταγματικό δικαστήριο. Ο προεδρος της Δημοκρατίας θα μπορούσε αλλα κοιμάται όρθιος και πληρώνεται καλά για να μην κάνει την δουλειά του και να το βουλώνει ο δεκαπεντάχρονος επαναστατης που ζει εις βάρος μας χωρίς να κάνει ούτε αυτό που πρέπει (για να μην λεμε μονο για την ερτ...)

Συνεπώς έκρινε άμεση δηάδη τωρα εκμπομπη ΟΛΩΝ των ραδιοσυχνοτητων. Εξυπνη απόφαση και διαβασμένος ο αρειοπαγίτης. νομικά εγω βγάζω το καπελακι μου πολιτικά θεωρώ ότι δεν πήρε θέση. Θα ήθελα πολιτική βούληση σε αποφάσεις που αφορούν το Σύνταγμα και έχουν προεκτάσεις κοινωνικοπολιτικές και επιδρούν έμμεσα ακόμα και στο πολίτευμα. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε τέτοιες ψυχάρες δικαστές δυστυχώς....αν και υπάρχουν λίγοι.

Μένει να δούμε την πολιτική εφαρμογή. Προς το παρόν φαίνεται ότι δεν εφαρμόζεται η απόφαση.Οπότε αυτόφωρα.γιαυτούς που ζητούνε νομιμότητες. :grin:
Ποιος αρε(ι)οπαγιτης καλο μου?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

στο λεξικό στην λέξη μουνόπανο είσαι μονο εσυ εχεις αποκλειστικότητα μην ανησυχεις  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α επίσης νομιζω σε θέμετα ουσίας δεν μπαίνει με την προσωρινή διαταγή. :think: ρύθμιση είναι. Γιαυτούς που σπεύδουν να βγάλουν αποφάσεις με δικές τους ερμηνείες.

Επισκέπτης
Οι δημοσιοι δεν επαναλειτουργησαν ακομη την ερτ  :grin: παλι μαυρο δειχνει  :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α επίσης νομιζω σε θέμετα ουσίας δεν μπαίνει με την προσωρινή διαταγή. :think: ρύθμιση είναι. Γιαυτούς που σπεύδουν να βγάλουν αποφάσεις με δικές τους ερμηνείες.
Εχμ, νομιζω οτι η υποχρεωση "να ληφθουν ολα τα απαραιτητα οργανωτικα μετρα" για να επαναλειτουργησει το σημα, ειναι απολυτως θεμα ουσιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom