Νέα

Κλείδωμα USB μέσω Mainboard?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα up-load-boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα μαγκες θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα να κλειδώνει το usb stik άλλα να μην μπορεί να ανοιξη σε αλλο pc παραμονο με το serial κωδικό του πρώτου pc απο την μαδεμπορκ.Δηλαδή θέλω κάποιο πρόγραμμα για το στικακι μου ώστε τα αρχεία να τα διαβάζει μόνο το δικό μου pc
υπάρχει τρόπος?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δοκίμασε να τα κρυπτογραφήσεις με κάποιο πρόγραμμα όπως το wirar(ουσιαστικά θα τα συμπιέσεις και μαζί με την συμπίεση θα κάνει και κρυπτογράφηση)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
δοκιμασε το truecrypt. κανει κρυπτογραφηση ολο το volumeή καποιο partition. καθε φορα θα βαζεις κωδικο και απο hidden θα το βλεπεις μονο εσυ.
ειναι απο τα καλυτερα freeware με AES 256

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
δοκιμασε το truecrypt. κανει κρυπτογραφηση ολο το volumeή καποιο partition. καθε φορα θα βαζεις κωδικο και απο hidden θα το βλεπεις μονο εσυ.
ειναι απο τα καλυτερα freeware με AES 256

Συμφωνω απολυτως, μπορείς ακομα να κανεις 2 partition στο σκληρο δισκο ενα π.χ. το C που έχει μονο windows και ενα αλλο πχ το D και το D το κανεις encrypt  και ετσι κανεις δεν μπορει να διαβάσει τα data σου

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Καλησπέρα μαγκες θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα να κλειδώνει το usb stik άλλα να μην μπορεί να ανοιξη σε αλλο pc παραμονο με το serial κωδικό του πρώτου pc απο την μαδεμπορκ.Δηλαδή θέλω κάποιο πρόγραμμα για το στικακι μου ώστε τα αρχεία να τα διαβάζει μόνο το δικό μου pc
υπάρχει τρόπος?

μήπως εχεις τη λιστα λαγκαρντ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom