Νέα

Κλάρα θεά του έρωτα! Μαύρη με real sex attitude!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Καταρχάς δηλώνω ότι στο σέξ ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ. Είχα στραβές εμπειρίες.

Η μαυρούλα ΚΛΑΡΑ όμως στην ΦΩΚΑΙΑΣ & ΑΧΑΡΝΩΝ (υπόγειο) είναι ΘΕΑ!
Απίστευτο σώμα! Θεικό μεγαλούτσικο βυζί και σφιχτό! Με το καλαμπούρι της!
Τα επιτρέπει σχεδόν όλα! Λες και γαμάς την κοπέλα σου είναι. Τρομερά φιλική!

ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ! ΜΕ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ! (για τους τολμηρούς.. μην αρχίσουν οι μυγιάγγιχτοι τα σχόλια και ξενερώσω..)

Στο πρόσωπο δεν είναι και τέλεια, αλλά τα θεϊκά τσιμπουκόχειλά της τα διορθώνουν όλα!

Και by far η καλύτερη πίπα της πιάτσας! I am in love... Μόνο που την σκέφτομαι καβλώνω :-)

Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Καταρχάς δηλώνω ότι στο σέξ ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ. Είχα στραβές εμπειρίες.

Η μαυρούλα ΚΛΑΡΑ όμως στην ΦΩΚΑΙΑΣ & ΑΧΑΡΝΩΝ (υπόγειο) είναι ΘΕΑ!
Απίστευτο σώμα! Θεικό μεγαλούτσικο βυζί και σφιχτό! Με το καλαμπούρι της!
Τα επιτρέπει σχεδόν όλα! Λες και γαμάς την κοπέλα σου είναι. Τρομερά φιλική!

ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ! ΜΕ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ! (για τους τολμηρούς.. μην αρχίσουν οι μυγιάγγιχτοι τα σχόλια και ξενερώσω..)

Στο πρόσωπο δεν είναι και τέλεια, αλλά τα θεϊκά τσιμπουκόχειλά της τα διορθώνουν όλα!

Και by far η καλύτερη πίπα της πιάτσας! I am in love... Μόνο που την σκέφτομαι καβλώνω :-)

Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα

Εγώ προσωπικά πιστεύω οι μαύρες στα αισθησιακά παιχνίδια, γλωσσόφιλα, αρχιδοπιπιλίσματα και γλύψιμο αυτί κλπ είναι ΑΠΑΙΧΤΕΣ....Το έχω δοκιμάσει παλιά (τώρα απλά είμαι προσεκτικός σε θέμα υγιεινής) και σε καταλαβαίνω απόλυτα....Τώρα βέβαια υπάρχουν και οι ξένερωτες μαύρες αλλά αν σου κάτσει η καβλιάρα θα τα δεις όλα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι ώρες εργάζεται το κορίτσι;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
για extreme sports έχει άδεια το μαγαζί??
υπογράφεις δήλωση 105 πριν τα κάνεις όλα αυτά?

:think:

Επισκέπτης
Προχθες που έκανα μια βόλτα στην Φυλής (δεν κατέθεσα) γύρω στις 6 το απόγευμα, το συγκεκριμένο μπουρδέλο είχε μια λευκή γκόμενα (καλούλα, όχι κακή, αλλά τίποτα το σπουδαίο) και μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως αυτό το μπουρδέλο φέρνει μαύρες ως επί το πλείστον. Εσύ πότε την πέτυχες αυτή την Κλάρα? Πρωϊνή ή απογευματινή βάρδυα?

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Απόγευμα εργάζεται. Η τσατσά μου είπα κάθε μέρα. Εγ΄ψ στις 18:30 κατέθεσα. 20 ευρώ το κόμιστρο.

Η τύπισσα είναι θεά! Τζαμαϊκανή θεά!

Για τους λάτρεις του καλού σεξ! Είχα καιρό να γαμήσω έτσι.

GIRLFRIEND experience. Αν ήταν κινέζα την παντρεούμουν :-)

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όχι πια φίλοι μόνο μαμήσι!
Πάντος καλό ακούγετε, και έχει δίκιο ο Gushallo, αν γλύψεις είσαι για πολύ extreme sport.

rubberduck

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε δε θέλω να σου χαλάσω τη φαντασίσωση , αλλά χωρίς να θέλω να είμαι ρατσιστής να σου πώ ότι οι γυναίκες αυτές οι μαυρούλες είναι από Χώρες όπου τα ποσοστά διαφόρων ασθενειών που μεταδίδονται από το σεξ είναι παρα μα πάρα πολύ υψηλά , γι αυτό καλή σου η εμπειρία αλλά καλό είναι να προσέχει κάποιος την πολύ επανάληψη γιατί 'ο,τι και να λέμε εμείς τα ποσοστά δεν πέφτουν ποτέ έξω.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οπως στη Λιβερία που βγήκε νόμος κοντά στο 2004 και απαγορεύτικε δια νόμου το σεξ για 2 χρόνια να παιθάνουν μερικοί να φανούν τα συμπτόματα στους άρρωστους για να ζήσουν οι υπόλιποι. Κι αν νομίζετε ότι είμαι κακός στη Λιβερία το επίσημο ποσοστό τον φορέων ήταν 50%. Ναι καλά διαβάσατε ΠΕΝΉΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ.
Αλλά για να ξεχωρίζετε τη μαύρη από "φυλή"(tribe) και τη μαύρη από πιο "δυτικά" το κλου είναι το μέγεθος του κούτελου και της κάτω σιαγόνας.

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πηρα ενα φιλο τυφλο να τον παω να τη γαμησει και την καταλαβε απ τον ιδρωτα οτι ειναι μαυρη...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε αν και ειμαι λατρης στα μαυρακια ποτε δεν εχω τολμησει την κινηση καμικαζι για γλυφομουνι.
Πρεπει παντως να τα εχεις δει ολα για να κανεις μια τετοια κινηση αυτοκτονιας ουσιαστικα με την συγκεκριμενη.
Μαλλον πρεπει να εχεις issues στον τομεα της σχεσης και της επικοινωνιας για να κανεις μια τετοια απερισκεπτη κινηση με πουτανα σε μπουρδελο.
Δεσε κατηγορω για κατι αλλα καλο ειναι να εκτιμαμαι περισσοτερο την ζωη μας σε τετοια θεματα η τους διπλα μας που θα περασουν τα βασανα μαζι σε περιπτωση καποιας ασθενειας(κατι που πραγματικα ευχομαι να μη γινει ποτε.)
Σου προτεινω να βρεις μια κοπελα που να σε γεμιζει σε τετοια θεματα,η αν εχεις ηδη να την αλλαξεις αμεσως!
Ευχομαι να μην εχεις παρει κανα παρασημο και αυτα που λεω να τα δεις με ματι φιλικα και οχι εγωιστικα.
Το λεω γιατι πολλοι απο δω μεσα που ποσταρουν ειναι καμμενοι με τις γυρες στα μπουρδελα απο τη μια και δυστυχισμενοι απο την αλλη και καθετι που γραφεται για την αληθεια αυτη προκαλει αντιδραση.
1=2 φορες το μηνα καλα ειναι,απο κει και περα οταν γινεται συστημα 4-4-2 υπαρχει προβλημα.
Θα επισκευφθω το μερος που λες και σε περιπτωση που διακρινω τετοιο αττιτουντ θα λαβω μερος σαφως με προφυλαξη.
Ευχομαι και παλι αυτα που ειπα να μη σε ξενερωσαν τοσο,αλλα επρεπε να τα πω οπως και θα τα ελεγα και σε ενα κολλητο μου,παντα με την καλη προθεση.

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγω λεω την επομενη φορα να βαλεις καποτα στη γλωσσα και να πας βουρ στο ψητο.
Περα απο τα αστεια, οσο και αν σου λειπουνε αυτα τα παιχνιδια στην κανονικη ζωη εισαι παρα πολυ αφελης να γλυφεις μουνι πουτανας.
Να ξερεις οτι τα δυο πιο βρωμικα πραγματα στο κοσμο ειναι
α)το στομα ενος μικρου παιδιου
β)το γυναικειο οργανο
Διοτι απλουστατα και οι δυο βαζουνε οτι βρουνε μεσα

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Τελικα μετα τον εναλλακτικο τουρισμο στο Λουσιο υπαρχει και το γλειφομουνι στη μαυρουλα.Και τα δυο το ιδιο επικινδυνα.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Oπως ειχα μαθει σε ενα Ολανδικο FKK! Sanitas Wrap παιδια... οπως η πουτανα κανει πιπα με καποτα εμεις γλυφομουνι με wrap ( την διαφανη ζελατινα για τα τροφιμα) και γλυφεις και το πιο επικυνδυνα μουνι η κολο χωρις προβλημα!
Αλλη μια συμβουλη επιτυχιας απο τον κομητα Βρονσκυ

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παντως με το γλειφομουνι μπορεις να κολλησεις πολλες ασθενειες , αλλα οχι AIDS.

Επισκέπτης
αλλο ενα θρετ που γαμησθηκε απο συμβουλες υγειας... δεν βαρεθηκατε να γραφετε τα ιδια αν ο αλλος θελει να κανει γλυφομουνι θα κανει, οπως εγω ξερω τους κινδυνους του φιλιου ξερω οτι δεν πρεπει να το κανω, αλλα φιλε οταν το ρωσακι ειναι σκετη καβλα και γλυκουλι και εχω τρελαθει θα το κανω... ειδικα τωρα που δεν εγω γκομενα και δεν φοβαμαι να την κολησω και αυτην τιποτα.....

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
[size=16pt]ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ! ΜΕ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ! (για τους τολμηρούς.. μην αρχίσουν οι μυγιάγγιχτοι τα σχόλια και ξενερώσω..)[/size]

Παρόλο που το έγραψα αυτό στην αρχη του thread, για άλλη μια φορά πλακώσαν οι υγιειο-μπάτσοι του site, που με τις πατρικές συμβουλές τους μας θυμίσαν για τους κινδύνους του επαγγέλματος...

Ο έρωτας έχει κινδύνους, η κάβλα περισσότερους και στο πουλί αφεντικά δεν βάζουμε ;-)

Όποιος πάει με την ΚΛΑΡΑ, και πάνω στην κάβλα αυτή του πει (όπως μου είπε): "EAT MY PUSSY", και αυτός αρνηθεί, ας πάει και στο ʼγιο Όρος να μονάσει....

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις.Αλωστε αυτος δεν ειναι ολογος που υπαρχει και το site? Τωρα για τους κινδυνους νομιζω οτι ολοι τους γνωριζουν λιγο πολυ. Ο καθενας ενηλικος παιρνει και τα ρισκα που γουσταρει αλλα χωρις να χρειαζεται να τον επικρινουν οι υπολοιποι.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Μπραβο δεν θα πω σε κανεναν που δεν εγλυψε το μουνι της πουτανας η που το εγλυψε, μερικες φορες ειναι και τι φερνει η ωρα και μην μου πει κανεις οτι δεν εχει γαμισει ακαποτος γιατι δεν θα τον πιστεψω. Κανονικα οποιος φοβαται πολυ ουτε και την γυναικα του πρεπει να γλυφει γιατι ποτε δεν ξερει τι εκανε οταν αυτος ελειπε για δουλεια η οταν γαμουσε την πουτανα με καποτα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Oπως ειχα μαθει σε ενα Ολανδικο FKK! Sanitas Wrap παιδια... οπως η πουτανα κανει πιπα με καποτα εμεις γλυφομουνι με wrap ( την διαφανη ζελατινα για τα τροφιμα) και γλυφεις και το πιο επικυνδυνα μουνι η κολο χωρις προβλημα!
Αλλη μια συμβουλη επιτυχιας απο τον κομητα Βρονσκυ

Για δώσε πληροφορίες. Εντάξει την γλώσσα πες την τυλίγω με wrap, τα χείλια πως τα καλύπτω? Και αυτά με wrap?  Ισως μία μάσκα χειρουργείου με τρύπα στο στόμα και την γλωσσα τυλιγμένη. Φαντάσου μόλις μπει η τανα θα τα κανει πάνω της , θα φύγει τρεχοντας και φωναζοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom