Νέα

KITKAT Club Berlin

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippokratis22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.361
Πόντοι
206
Σκέφτομαι να πάω εδώ . Εχει μπει κανείς στο κλαμπ ; Πήγε μια φίλη μου πρόσφατα ,κομματόσκυλο ,και ιδιαιτέρα ,μιας πολύ γνωστής πρώην υπουργού του Κούλη κ μου είπε ότι γδύθηκε από τη μέση κ πάνω , από κάτω φόραγε ένα υφασμάτινο σορτς κ κάθισε στο μπαρ μόνη της .. στη συνέχεια αντί να γνωρίσει κ να της την πέσει κάποιος άντρας , τη φλέρταρε ένα πανκιό σερβιτόρα , την κέρασε κάνα δυο ποτά κ της έδωσε ένα γλωσσόφιλο το οποίο το δέχθηκε αλλά μετά αποχώρησε διότι δεν της άρεσε η φάση η λεσβιακή
Ή μουσική ήταν RAVE , TECHNO

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.297
Πόντοι
4.696
Δεν ισχύει τύπε. Το "γδύσιμο"...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.557
Πόντοι
441
Σκέφτομαι να πάω εδώ . Εχει μπει κανείς στο κλαμπ ; Πήγε μια φίλη μου πρόσφατα ,κομματόσκυλο ,και ιδιαιτέρα ,μιας πολύ γνωστής πρώην υπουργού του Κούλη κ μου είπε ότι γδύθηκε από τη μέση κ πάνω , από κάτω φόραγε ένα υφασμάτινο σορτς κ κάθισε στο μπαρ μόνη της .. στη συνέχεια αντί να γνωρίσει κ να της την πέσει κάποιος άντρας , τη φλέρταρε ένα πανκιό σερβιτόρα , την κέρασε κάνα δυο ποτά κ της έδωσε ένα γλωσσόφιλο το οποίο το δέχθηκε αλλά μετά αποχώρησε διότι δεν της άρεσε η φάση η λεσβιακή
Καταρχάς στο βίντεο μόνο κάτι τελειωμένες πούστρες βλέπω.
Κατά δεύτερον, είναι αυτή η ''φίλη'' σου στο δωμάτιο μαζί μας αυτήν τη στιγμή;

kseskoufotos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2025
Like
3
Πόντοι
0
για να μπεις σαββατοκύριακο μετα της 12 , θα περιμενεις 1 ωρα εξω. μεσα γινετε τησ τρελης, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΡΕΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν ξερω τι πρεπει να φορέσω. ειχα παει 10/15 φορες πριν αρκετα χρονια. εχει μετακομιση αρκετες φορες.

OP
OP
I

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.361
Πόντοι
206
Καταρχάς στο βίντεο μόνο κάτι τελειωμένες πούστρες βλέπω.
Κατά δεύτερον, είναι αυτή η ''φίλη'' σου στο δωμάτιο μαζί μας αυτήν τη στιγμή;
Εχει όλα τα φιντάνια μέσα … γίνεται της ποπης , έτσι μου είπε η γνωστή μου …

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.559
Πόντοι
506
για να μπεις σαββατοκύριακο μετα της 12 , θα περιμενεις 1 ωρα εξω. μεσα γινετε τησ τρελης, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΡΕΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν ξερω τι πρεπει να φορέσω. ειχα παει 10/15 φορες πριν αρκετα χρονια. εχει μετακομιση αρκετες φορες.
Σάββατο βράδυ εκεί να περιμένεις 1 ώρα για να μπεις το λες και τύχη πάντως

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.773
Πόντοι
446
κάθισε στο μπαρ μόνη της .. στη συνέχεια αντί να γνωρίσει κ να της την πέσει κάποιος άντρας , τη φλέρταρε ένα πανκιό σερβιτόρα , την κέρασε κάνα δυο ποτά κ της έδωσε ένα γλωσσόφιλο το οποίο το δέχθηκε αλλά μετά αποχώρησε διότι δεν της άρεσε η φάση η λεσβιακή

την συγκεκριμένη φάση καρμπόν την έχω ζήσει πιτσιρικάς στο μπερλίν στη Σαλονίκη (με όλα τα ρούχα όμως η τύπισσα)

chris0000

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
108
Πόντοι
0
Πήγαμε πριν κάποια χρόνια με την σύζυγο να δούμε τι παίζει και... φάγαμε πόρτα! Περιμέναμε στην ουρά και βλέπαμε σχεδόν όλοι να είναι με σακίδια, τσάντες κλπ. Φτάνει η σειρά μας και ο τύπος στην πόρτα μας ρωτάει εάν έχουμε φέρει ενδυμασία. Όχι του λέμε, δεν μπορούμε να μπούμε έτσι; Δεν μας άφησε... Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό το περιστατικό με την κοπέλα που αναφέρεται πιο πάνω, εκτός εάν μετά τόσα χρόνια άλλαξε το dress code.

Cyberpunk24

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2023
Like
27
Πόντοι
0
έχω πάει εγώ, προ κόβιντ με τη δικιά μου.. μάλιστα πήγαμε σάββατο, και είμασταν ντυμένοι πολύ συμβατικά, τίποτα περίεργο σε σχέση με τους υπόλοιπους επισκέπτες που ντυνόντουσαν είτε πιο κίνκυ, πιο φρικιά κλπ. πήγαμε γύρω στις 10-11 και δεν είχε πολλή ουρά. στην είσοδο μας πήραν κινητά, τσάντες, και τα ρέστα. πολλοί ντυνόντουσαν στο χωλ (ή μάλλον γδυνόντουσαν).

προτού πάω, όταν είχα ρωτήσει έναν γερμανό φίλο τί παίζει εκεί μου είπε ότι μαζεύει γέρους περίεργους.. μπαίνοντας μέσα διαπίστωσα ότι καμία σχέση.. κυρίως είχε άντρες, που μάλλον ήταν γκέι ή μπάι.. αλλά είχε κι αρκετές νέες κοπέλες, με κάβλα σώμα.. κάποια ζευγάρια γαμιόντουσαν σε κάτι σκοτεινές γωνίες, τρεις καβλίτσες είχαν ανέβει σε ένα στύλο και φασωνόντουσαν και χορεύαν.. υπήρχε κόσμος θεόγυμνος και πίναν κουμπιά ανοιχτά και στις τουαλέτες.

περάσαμε πολύ ωραία και θέλουμε να ξαναπάμε μόνο για τα κλαμπ. μόνο σου θα πας ή με την φίλη σου? όπως και να έχει να πας, και πες μας πως πέρασες. η πόρτα είναι πιο χαλαρή σε σχέση με άλλα κλαμπ, πχ το μπέργκχάιν.

Glober

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
243
Πόντοι
280
Να προσθέσω οτι στο Βερολίνο υπάρχει και το Insomnia. Σαν μαγαζί το Κιτ Κατ είναι ωραιότερο και με καλυτερς μουσικες αλλά αν σας ενδιαφέρει να οργιάσετε είναι σαφώςε καλύτερη επιλογή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom