Νέα

Κινητή τηλεφωνία και προσφορές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;

• Cosmote

Ψήφοι: 9 42,9%
  • Vodafone

Ψήφοι: 5 23,8%
  • Wind

Ψήφοι: 4 19,0%
  • Κανένα, είναι όλα τα ίδια

Ψήφοι: 3 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ανοίγω αυτό το ενδιαφέρον θεματάκι για τις απόψεις και σχόλια σας σχετικά με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και τις προσφορές τους...

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν και νομιζω υπαρχει ηδη τετοιο θεματακι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάλι για καρτέλ θα μιλήσετε..... :2funny: :2funny:

το κινητό είναι εργαλείο και όχι παιχνίδι.
μην κλαίτε αν σας τα παίρνουν οι εταιρίες γιατί θέλετε και τα παθαίνετε.
πριν τα κινητά τι είχατε;

OP
OP
A

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω για το καρτελ αν και εταιρια με εταιρια διαφέρει.. κάποιος μπορεί όμως να πει κάλλιστα για την εξυπηρέτηση πελατών κάποιου δικτύου από το οποίο ήταν δυσαρεστημένος ή ευχαριστημένος, για να φροντίζουμε να έχουμε το νου μας..
εσύ πρέπει να είσαι ο τελευταίος επιζών που έμεινε χωρίς κινητό; δεν αναφέρεται για σένα το θέμα τότε .. :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σε κάτι τέτοιες καταναλωτικές μαλακίες στηρίζονται οι εταιρίες και πασάρουν τα σκουπίδια τους.

μάθε μικρέ τι είναι το UMTS και μετά έλα να μου πεις αν έχω κινητό, για τις τηλεπικοινωνίες στην ελλάδα και τις προσφορές τους.

σε λίγο θα μας βγάζετε και πόση χοληστερίνη έχουμε από τις κρητικές για τις πουτάνες

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Ανοίγω αυτό το ενδιαφέρον θεματάκι για τις απόψεις και σχόλια σας σχετικά με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και τις προσφορές τους...

παρόμοια θεματα

OP
OP
A

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σε κάτι τέτοιες καταναλωτικές μαλακίες στηρίζονται οι εταιρίες και πασάρουν τα σκουπίδια τους.

μάθε μικρέ τι είναι το UMTS και μετά έλα να μου πεις αν έχω κινητό, για τις τηλεπικοινωνίες στην ελλάδα και τις προσφορές τους.

χαχαχα εμφανίστηκε ο παντογνώστης... που ήσουν τόσο καιρό εσύ;

σε λίγο θα κάνετε μας βγάζετε και πόση χοληστερίνη έχουμε από τις κρητικές για τις πουτάνες

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλησπερες.σαν γνωστης του αντικειμενου(οχι οτι πρεπει να εισαι και εππαγγελματιας για να καταλαβεις μερικα πραματα)εχω να πω οτι πλεον πλην περιπτωσεων ανθρωπων που κανουν λογαριασμους μεγαλους οπου αυτοι ειναι λιγοι δεν αξιζει συμβολαιο.ειναι τοσο ανταγωνιστικα τα καρτοκινητα που δεν υπαρχει λογος να εχεις τον νταβα του παγιου στο κεφαλι σου.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλησπερες.σαν γνωστης του αντικειμενου(οχι οτι πρεπει να εισαι και εππαγγελματιας για να καταλαβεις μερικα πραματα)εχω να πω οτι πλεον πλην περιπτωσεων ανθρωπων που κανουν λογαριασμους μεγαλους οπου αυτοι ειναι λιγοι δεν αξιζει συμβολαιο.ειναι τοσο ανταγωνιστικα τα καρτοκινητα που δεν υπαρχει λογος να εχεις τον νταβα του παγιου στο κεφαλι σου.

φίλε και μόνο το άγχος ότι κάποια στιγμή,σε κάποια ώρα ανάγκης θα ξεμείνεις και δεν θα μπορείς να μιλήσεις,νομίζω κάνει την καρτοκινητή απορριπτέα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φίλε και μόνο το άγχος ότι κάποια στιγμή,σε κάποια ώρα ανάγκης θα ξεμείνεις και δεν θα μπορείς να μιλήσεις,νομίζω κάνει την καρτοκινητή απορριπτέα
μπορω και γω να σου πω κατι σε αντιπαραθεση για το συμβολαιο. ισως ομως αυτο που λες να ειναι και απο τα ελαχιστα μειονεκτηματα της καρτοκινητης.το να εχεις και μια καρτα στο τσαντακι σου οπως λες για μια ωρα αναγκης παυει να υπαρχει το προβλημα που ανεφερες.αλλα ειπα και παραπανω οτι οταν εισαι χρηστης μικρου κοστους οπως εινα;ι το μεγαλυτερο κομματι αξιζει η καρτα.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

στελνεις σμσ και παιρνεις 3ε για έκτακτη αναγκη.υπαρχει σαν υπηρεσία αυτο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• SmokeSigns.gif
    SmokeSigns.gif
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 34

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστες ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!Εχω σταθερο,κινητο και ιντρενετ ολα σε ενα λογαριασμο του ΟΤΕ με καποια εκπτωση 10% οπως νομιζω οτι μου ειχα πει..πλωρωνω καπου στα 70 ευρο και ζητω να μου καποιος αν ξερει καποιο προγραμμα καποιας εταιρειας να τα παω ολα εκει???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλησπερες.σαν γνωστης του αντικειμενου(οχι οτι πρεπει να εισαι και εππαγγελματιας για να καταλαβεις μερικα πραματα)εχω να πω οτι πλεον πλην περιπτωσεων ανθρωπων που κανουν λογαριασμους μεγαλους οπου αυτοι ειναι λιγοι δεν αξιζει συμβολαιο.ειναι τοσο ανταγωνιστικα τα καρτοκινητα [size=11pt]που δεν υπαρχει λογος να εχεις τον νταβα του παγιου στο κεφαλι σου.[/size]

Παλιότερα (πριν από 15-18 μήνες) υπήρχαν και τα προγράμματα με ΜΗΔΕΝΙΚΟ πάγιο. Σε αυτά δεν υπήρχε δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεν υπήρχε συγκεκριμένο μηνιαίο πάγιο, αλλά το ύψος του λογαριασμού σου, ήταν αντίστοιχο της μηνιαίας σου κίνησης. Νομίζω ότι αυτά τα προγράμματα είναι ακόμη σε εμπορική χρήση. Είχαν βγάλει ένα τουλάχιστον τέτοιο και οι τρείς μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστες ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!Εχω σταθερο,κινητο και ιντρενετ ολα σε ενα λογαριασμο του ΟΤΕ με καποια εκπτωση 10% οπως νομιζω οτι μου ειχα πει..πλωρωνω καπου στα 70 ευρο και ζητω να μου καποιος αν ξερει καποιο προγραμμα καποιας εταιρειας να τα παω ολα εκει???

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ξέρουμε μέχρι πότε πρέπει να δηλώσουμε τα καρτοκινητά;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ξέρουμε μέχρι πότε πρέπει να δηλώσουμε τα καρτοκινητά;

Τέλη Ιουλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία. Από 1/8, τέλος η πρόσβαση σε όσα δεν είναι ταυτοποιημένα στις Ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom