Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ανοίγω αυτό το ενδιαφέρον θεματάκι για τις απόψεις και σχόλια σας σχετικά με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και τις προσφορές τους...
Ανοίγω αυτό το ενδιαφέρον θεματάκι για τις απόψεις και σχόλια σας σχετικά με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και τις προσφορές τους...
σε κάτι τέτοιες καταναλωτικές μαλακίες στηρίζονται οι εταιρίες και πασάρουν τα σκουπίδια τους.
μάθε μικρέ τι είναι το UMTS και μετά έλα να μου πεις αν έχω κινητό, για τις τηλεπικοινωνίες στην ελλάδα και τις προσφορές τους.
χαχαχα εμφανίστηκε ο παντογνώστης... που ήσουν τόσο καιρό εσύ;
σε λίγο θα κάνετε μας βγάζετε και πόση χοληστερίνη έχουμε από τις κρητικές για τις πουτάνες
καλησπερες.σαν γνωστης του αντικειμενου(οχι οτι πρεπει να εισαι και εππαγγελματιας για να καταλαβεις μερικα πραματα)εχω να πω οτι πλεον πλην περιπτωσεων ανθρωπων που κανουν λογαριασμους μεγαλους οπου αυτοι ειναι λιγοι δεν αξιζει συμβολαιο.ειναι τοσο ανταγωνιστικα τα καρτοκινητα που δεν υπαρχει λογος να εχεις τον νταβα του παγιου στο κεφαλι σου.
μπορω και γω να σου πω κατι σε αντιπαραθεση για το συμβολαιο. ισως ομως αυτο που λες να ειναι και απο τα ελαχιστα μειονεκτηματα της καρτοκινητης.το να εχεις και μια καρτα στο τσαντακι σου οπως λες για μια ωρα αναγκης παυει να υπαρχει το προβλημα που ανεφερες.αλλα ειπα και παραπανω οτι οταν εισαι χρηστης μικρου κοστους οπως εινα;ι το μεγαλυτερο κομματι αξιζει η καρτα.φίλε και μόνο το άγχος ότι κάποια στιγμή,σε κάποια ώρα ανάγκης θα ξεμείνεις και δεν θα μπορείς να μιλήσεις,νομίζω κάνει την καρτοκινητή απορριπτέα
φίλε και μόνο το άγχος ότι κάποια στιγμή,σε κάποια ώρα ανάγκης θα ξεμείνεις και δεν θα μπορείς να μιλήσεις,νομίζω κάνει την καρτοκινητή απορριπτέα
πριν τα κινητά τι είχατε;
πως το ρωτας αυτο ρε συ???πάλι για καρτέλ θα μιλήσετε.....
πριν τα κινητά τι είχατε;
καλησπερες.σαν γνωστης του αντικειμενου(οχι οτι πρεπει να εισαι και εππαγγελματιας για να καταλαβεις μερικα πραματα)εχω να πω οτι πλεον πλην περιπτωσεων ανθρωπων που κανουν λογαριασμους μεγαλους οπου αυτοι ειναι λιγοι δεν αξιζει συμβολαιο.ειναι τοσο ανταγωνιστικα τα καρτοκινητα [size=11pt]που δεν υπαρχει λογος να εχεις τον νταβα του παγιου στο κεφαλι σου.[/size]
ξέρουμε μέχρι πότε πρέπει να δηλώσουμε τα καρτοκινητά;
τελη Ιουλιου αν δεν κανω λαθος
ξέρουμε μέχρι πότε πρέπει να δηλώσουμε τα καρτοκινητά;