Νέα

Kimmi Olsen

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Τί βλαχαδερό είναι αυτό ρε σεις; :o
Μετά κράζουμε τη Βούλα Βαβάτση και το Χρυσάκι Γατάκι (και καλά κάνουμε!)

Β.t.w. θυμήθηκα μια Αμερικανιδάρα που είχα γνωρίσει το καλοκαίρι του 1985 και την έλεγαν Julie Olsen. Τότε ήταν 21, άρα τώρα θα είναι 48. :( :(

Αλλά δεν πιστεύω πως έχουν κάποια συγγένεια, διότι εκείνη ήταν πολύ όμορφη και classy γκόμενα...

Επισκέπτης
Τί βλαχαδερό είναι αυτό ρε σεις; :o
Μετά κράζουμε τη Βούλα Βαβάτση και το Χρυσάκι Γατάκι (και καλά κάνουμε!)

Β.t.w. θυμήθηκα μια Αμερικανιδάρα που είχα γνωρίσει το καλοκαίρι του 1985 και την έλεγαν Julie Olsen. Τότε ήταν 21, άρα τώρα θα είναι 48. :( :(

Αλλά δεν πιστεύω πως έχουν κάποια συγγένεια, διότι εκείνη ήταν πολύ όμορφη και classy γκόμενα...

:2funny: υπαρχουν ισα με ενα εκατομμυριο Αμερικανιδες με το επωνυμο Olsen :2funny:

PS: εμας δεν μας αρεσουν οι classy αλλά οι πουτανες με κωλαρες οπως η Kimmi :birdman:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.908
Πόντοι
41.813
δυνατο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
:2funny: υπαρχουν ισα με ενα εκατομμυριο Αμερικανιδες με το επωνυμο Olsen :2funny:

PS: εμας δεν μας αρεσουν οι classy αλλά οι πουτανες με κωλαρες οπως η Kimmi :birdman:

Σιγά μην υπάρχουν πέντε εκατομμύρια! Ούτε το σύνολο των Νορβηγοαμερικανών δεν είναι ένα εκατομμύριο. (Το Όλσεν είναι Νορβηγικής προέλευσης).

Και το class στην εμφάνιση μπορεί να συνδυάζεται με "πύραυλο" στο κρεβάτι. ;)
Η καύλα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των φτηνιάρικων τσουλιών.  

Επισκέπτης
Σιγά μην υπάρχουν πέντε εκετομμύρια! Ούτε το σύνολο των Νορβηγοαμερικανών δεν είναι ένα εκατομμύριο. (Το Όλσεν είναι Νορβηγικής προέλευσης).

Και το class στην εμφάνιση μπορεί να συνδυάζεται με "πύραυλο" στο κρεβάτι. ;)
Η καύλα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των φτηνιάρικων τσουλιών. 

ειπαμε αφηνουμε για εσενα τις κλασατες :birdman:

...οσο για τους/τις Olsen στις Η.Π.Α παρε να έχεις :birdman:

There are more than 4.5 million Norwegian Americans according to the most recent U.S. census, and most live in the Upper Midwest. Norwegian Americans currently comprise the 10th largest American ancestry group.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ο.Κ. λάθος η εκτίμησή μου.
4,5 εκατομμύρια οι Νορβηγοαμερικανοί, αλλά δεν θα λέγεται Όλσεν και ο ένας στους πέντε!
Τέλος πάντων όντως θα είναι αρκετά κοινό επώνυμο.

Τώρα περί ορέξεως ουδείς λόγος.
Εγώ απλά την άποψη μου εξέφρασα...

Επισκέπτης
Ο.Κ. λάθος η εκτίμησή μου.
4,5 εκατομμύρια οι Νορβηγοαμερικανοί, αλλά δεν θα λέγεται Όλσεν και ο ένας στους πέντε!
Τέλος πάντων όντως θα είναι αρκετά κοινό επώνυμο.

Τώρα περί ορέξεως ουδείς λόγος.
Εγώ απλά την άποψη μου εξέφρασα...

ενταξει χαλαρωσε :sunglasses: και σε καθε περιπτωση το Olsen χρησιμοποιειται ως ψευδωνυμο πορνοσταρ...βλ. Bree Olsen για παραδειγμα...αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και Νορβηγικης καταγωγης ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom