Νέα

Κεφαλληνίας 8 - Studio "Αφροδίτη"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/521_Kefallinias8_1278929473.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/kefallhnias-8-andreou-gewrgiou/[/URL]

Το μονο σπιτακι που δεν ειχε δικο του θεμα ... τωρα εχει  ;D

Κλειστο και αυτο για καιρο ξαναανοιξε και μας  περιμενει
Πριν 4 μερες που περασα πρωι βρηκα εκει την Βυζαρου Ναταλι :tits2:

Δεν ετυχε να συνευρεθω με καμια εκει μεσα ακομη ... :rolleyes:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αυτο το σπιτι το συμπαθω ιδιαιτερα.Απο τα σαλονι μεχρι και τα 3 δωματια τα οποια ειναι εντελως διαφορετικα μεταξυ τους απ'οσο θυμαμαι...
Δε ξερω γιατι αλλα μου'κατσε καλα στο ματι απο την αρχη.

Εκει εχω πρωτοπαρει τη μιλφ Χριστινα την Αλβανιδα,την τρελομιλφ Ιταλιδα Τζωρτζια στο τζακουζι το οποιο μου αρεσει πολυ επειδη ειναι χτιστο με διαφανα τουβλα και θυμιζει κρυφη ερωτικη φωλια και την Πολωνεζα Κριστυ για την οποια ποτε δε καταλαβα προς τι τοσος ντορος.

Μετα τη φυγη της Κριστυ ομως και οσες φορες ξανανοιξε αυτο το σπιτι ολο κατι μπαζα εφερνε,κατι ρεπατζουδες,κατι παλτα τυπου Τζεσικα,Νικη ή τωρα με τη Ναταλι...

Θελει μια δυνατη και σταθερη μεταγραφη το μαγαζι αλλιως στ'αρχιδια μας κι αμα ανοιξε.
Θελει ενα μουνακι τυπου Λαουρα εκει μεσα για να τους ανεβασει λιγο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παρελαση αστερων απο το πολυ συμπαθες και σε μενα αυτο σπιτι.....εμμανουελα πατρινια,χριστινα αλβανιδα,γιαννα,τζωρτζια....περασαν και πατατες οπως η γερμανιδα νικη αλλα και η αλλη η σουηδεζα και καλα.....οταν η αννα μαρια τον οκτωβρη του 2008 τα σπασε με το αλλο μαγαζι της κοροβαγκου πηγε εκει.....μετα το οριστικο κλεισιμο της κοροβαγκου και τα δυο κοριτσια βρηκαν εκει στεγη αννα μαρια και χριστινα πολωνεζα αργοτερα.....κορινα εμφανιστηκε και εδω,εμμυ,τελευταια μετα το ανοιγμα η ναταλι που την πηρα με καλες προσωπικα εντυπωσεις.....

Μικρο αλλα συμπαθητικο τζακουζι,κρεβατι πολυ σπεσιαλ με κατι σαν κουνουπιερα....μεγαλο και σκοτεινο σαλονι παλια φιλοξενουσε και ενα γυναικειο ομοιωμα σαν κουκλα απο βιτρινα.....ηχητικο χαρακτηριστικο παλιοτερα,τωρα πια δεν χτυπαει θαρρω,σκοτεινο σαλονι.....παλιοτερα η τσατσα αναβε ευλαβικα και τα μικρα αρωματικα κερακια για ατμοσφαιρα.....και μονο που περναγα παντα καλα εδω το μαγαζι το χω μεσα στην καρδια μου.....τα βραδια δυσκολο το παρκινγκ.....κλου τα βαρελια στην εισοδο και η καντινα απεξω τα σαββατοβραδα....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παρελαση αστερων απο το πολυ συμπαθες και σε μενα αυτο σπιτι.....εμμανουελα πατρινια,χριστινα αλβανιδα,γιαννα,τζωρτζια....περασαν και πατατες οπως η γερμανιδα νικη αλλα και η αλλη η σουηδεζα και καλα.....οταν η αννα μαρια τον οκτωβρη του 2008 τα σπασε με το αλλο μαγαζι της κοροβαγκου πηγε εκει.....μετα το οριστικο κλεισιμο της κοροβαγκου και τα δυο κοριτσια βρηκαν εκει στεγη αννα μαρια και χριστινα πολωνεζα αργοτερα.....κορινα εμφανιστηκε και εδω,εμμυ,τελευταια μετα το ανοιγμα η ναταλι που την πηρα με καλες προσωπικα εντυπωσεις.....

Μικρο αλλα συμπαθητικο τζακουζι,κρεβατι πολυ σπεσιαλ με κατι σαν κουνουπιερα....μεγαλο και σκοτεινο σαλονι παλια φιλοξενουσε και ενα γυναικειο ομοιωμα σαν κουκλα απο βιτρινα.....ηχητικο χαρακτηριστικο παλιοτερα,τωρα πια δεν χτυπαει θαρρω,σκοτεινο σαλονι.....παλιοτερα η τσατσα αναβε ευλαβικα και τα μικρα αρωματικα κερακια για ατμοσφαιρα.....και μονο που περναγα παντα καλα εδω το μαγαζι το χω μεσα στην καρδια μου.....τα βραδια δυσκολο το παρκινγκ.....κλου τα βαρελια στην εισοδο και η καντινα απεξω τα σαββατοβραδα....

Ναι το θυμαμαι το ομοιωμα , το ειχα χαιρετησει κανα δυο φορες περισι .
Γεια  σας .. κουκου γειααα 
Σκοτεινο το Σαλονι περισι φετος ομως οχι και τοσο
το ηχητικο δεν το ακουσα , και δεν βλεπω και λογο υπαρξης αφου εχει κουδουνι ...

Ελπιζω να πετυχω καποια και να με τραβηξει ωστε να κανω μια καταθεση καια εδω .. ετσι για ητν ιστορια
μη μου μεινει αποθημενο σαν το Ρουλια Κωττα

τωρα οσων αφορα την παρελαση αστερων ... δε την προλαβα δυστηχος .
το θεμα ειναι οτι δεν βλπεω να επαναλαμβανετε
Βραδυνη ποια ειναι εκει ξερουμε ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εμένα πάλι δεν μου έκανε ποτέ ιδιαίτερο κλικ αυτό το μαγαζί, και το έχω επισκεφθεί σίγουρα 2 ίσως και 3 φορές αλλά όχι παραπάνω, και δεν έχω καμιά ιδιαίτερα καλή ανάμνηση από αυτό. Μάλιστα πριν από 3 περίπου  χρόνια είχα δώσει 100 για ένα γαμήσι σε κόλο μιας Αλβανίδας, αρκετά μέτριας γκόμενας, όνομα ούτε που θυμάμαι, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο κόλος της ήταν πιο ανοικτός από μουνί.  >:(

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πραγματι για κατι παραπανω απο 2 χρονια που το ξερω , ή κλειστο ηταν η κατι αδιαφορο για μενα ειχε
τελευταια το ειχα ξεχασμενο  ουτε περνουσα . Η σημερινη  αναφορα περιπλανομενου φιλου ομως μου φανηκε ενδιαφερουσα

Νεο τεμαχιο εμφανιστηκε εν ονοματι Ζωη ... :think:
Και καταχωρηση στο λειδις και φωτογραφιες της κοραδιδος και επαναλειτουργεια του τηλεφωνου !
Στροφη στην ποιοτητα βλεπω , μπραβο μπραβο  :tits2:

:tooth:
Μετα τις Χριστινες τωρα γεμισαμε και Ζωες ... Ζωη να χουμε να τις δοκιμασουμε ολες  :dancing:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πραγματι για κατι παραπανω απο 2 χρονια που το ξερω , ή κλειστο ηταν η κατι αδιαφορο για μενα ειχε
τελευταια το ειχα ξεχασμενο  ουτε περνουσα . Η σημερινη  αναφορα περιπλανομενου φιλου ομως μου φανηκε ενδιαφερουσα

Νεο τεμαχιο εμφανιστηκε εν ονοματι Ζωη ... :think:
Και καταχωρηση στο λειδις και φωτογραφιες της κοραδιδος και επαναλειτουργεια του τηλεφωνου !
ειναι η αρχιβρωμιαρα μιλφ πρωην Λενα που δουλευε στο 26ης Οκτωβριου 35 που βρωμουσε απο πανω μεχρι κατω οταν την ειχα γαμησει το καλοκαιρι
:birdman: :birdman: :birdman:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

τσσσσ πουτανα τεχνολογια  :sunglasses: Λουίζα λεει στο λειντις βραδυνη , νεο κορμι ?
index.php

Συνημμένα

• Unsure.gif
    Unsure.gif
    1,5 KB · Εμφανίσεις: 65
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ελενη , ενα πιπινελι ειδα χθες μαυρομαλικο με ωραια ματακια  :cool2: Κυριε κομαντο μαλλον εχετε δουλεια ...
Το χτυπουσα ανετα, ομως , ομως ειχα "λογοδωθει" με μια γειτονισσα δε πειραζει την αλλη φορα θα γινει καταδρομικη  :zfuck:

Οβερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom