Νέα

Καυσοξυλα-Πελλετς-Καρβουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Χαιρετω την εκλεκτη παρεα.Σημερα δεν ειχα τι να κανω και ετυχε να σταματησω σε 10 μαντρες και ο καθενας μου ειπε διαφορετικη τιμη.Ασε που πιστευω θα παιζει και κλεψιμο στο ζυγισμα.Τελικα τον Ελληνα πουθενα δεν μπορεις να τον ποιασεις.Εδω θελω να πουμε για τιμες των προιοντων για Αθηνα κυριως γιατι εδω γινεται το παιχνιδακι.Επισης αν γινετε να φερουμε κατευθειαν απο βουλγαρια και να γλειτωσουμε τιποτα?Πρεπει να προετοιμαστουμε για τον χειμωνα ωστε να μην μας παει πιπα κολο το πετρελαιο.Ακουω γνωμες και τιμες.Για τα πελλετς τι γνωμη εχετε αξιζουν?Επισης η τιμη χονδρικης απο την τιμη λιανικης εχει πολλα περιθωρια κερδους γιατι ολοι μου κλαιγοντουσαν σημερα οτι δεν βγαζουν τιποτα?Αφου τελιωσε η τσαρκα μου απο τα ξυλα συνεχεια την τσαρκα στα στουντιο και σταματησα για ενα γρηγορο αδειασμα στην παλια ρενο.Βραχηκα και εφυγα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Χαιρετω την εκλεκτη παρεα.Σημερα δεν ειχα τι να κανω και ετυχε να σταματησω σε 10 μαντρες και ο καθενας μου ειπε διαφορετικη τιμη.Ασε που πιστευω θα παιζει και κλεψιμο στο ζυγισμα.Τελικα τον Ελληνα πουθενα δεν μπορεις να τον ποιασεις.Εδω θελω να πουμε για τιμες των προιοντων για Αθηνα κυριως γιατι εδω γινεται το παιχνιδακι.Επισης αν γινετε να φερουμε κατευθειαν απο βουλγαρια και να γλειτωσουμε τιποτα?Πρεπει να προετοιμαστουμε για τον χειμωνα ωστε να μην μας παει πιπα κολο το πετρελαιο.Ακουω γνωμες και τιμες.Για τα πελλετς τι γνωμη εχετε αξιζουν?Επισης η τιμη χονδρικης απο την τιμη λιανικης εχει πολλα περιθωρια κερδους γιατι ολοι μου κλαιγοντουσαν σημερα οτι δεν βγαζουν τιποτα?Αφου τελιωσε η τσαρκα μου απο τα ξυλα συνεχεια την τσαρκα στα στουντιο και σταματησα για ενα γρηγορο αδειασμα στην παλια ρενο.Βραχηκα και εφυγα.
Τι έγινε ρε μεγάλε?
Θα ανοίξεις μαγαζί "ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ-ΚΑΡΒΟΥΝΑ" ?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τι έγινε ρε μεγάλε?
Θα ανοίξεις μαγαζί "ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ-ΚΑΡΒΟΥΝΑ" ?

οχι.πες εσυ τι ξερεις και ασε μενα.εγω πηγα σε στουντιακι σημερα αγορινα.Μοντελακι πηρα παλι.ονομα νταρια!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ναι, ειδικα στην αθηνα χρειαζονται τα καυσοξυλα..
ποια επαρχια τωρα και κουραφεξαλα
τι να πουν το διδυμοτοιχο κ η κονιτσα μπροστα στη γλυφαδα και τη βουλιαγμενη

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι, ειδικα στην αθηνα χρειαζονται τα καυσοξυλα..
ποια επαρχια τωρα και κουραφεξαλα
τι να πουν το διδυμοτοιχο κ η κονιτσα μπροστα στη γλυφαδα και τη βουλιαγμενη

το πετρελαιακι στην γλυφαδα και στην βουλιαγμενη ξερεις ποσο το εχουν??

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
317
Πόντοι
621
Το πελλετ ποιοτικα σε συγκριση με το καυσοξυλα απεχει παρασαγγας.Το πελλετ καιγεται γρηγορα και ζεσταινει 45 λεπτα μονο ενω το καυσοξυλο ζεσταινει πιο πολυ ωρα και δεν καρβουνιαζει τον τοιχο οπως το πελλετ.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το 15κιλο πελλετ καιγεται σε 45 λεπτα?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Το πελλετ ποιοτικα σε συγκριση με το καυσοξυλα απεχει παρασαγγας.Το πελλετ καιγεται γρηγορα και ζεσταινει 45 λεπτα μονο ενω το καυσοξυλο ζεσταινει πιο πολυ ωρα και δεν καρβουνιαζει τον τοιχο οπως το πελλετ.

Η μεγάλη διαφορά τιμής, δεν ισοσκελίζει την καύση?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.957
Πόντοι
42.697
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
απο τι νομιζω το ξυλο ειναι πιο φθηνο απο τα πελλετς μου πουλαγανε ενα τονο ξυλο 180 ευρω και ενα τονο πελλετ 290 ευρω.Αρα εφοσον ειναι ακριβοτερο γιατι ολοι πανε και βαζουνε λεβητα με πελετ?μηπως δεν ισχυει αυτο που λες?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
γιατι είναι πιο ευκολο στη χρήση, τα πελετσ τα βάζεις και δεν ξαναχολεισαι, ενω με τα ξυλά πρέπει να έχεις το νου σου να βάζεις
μήπως???? ε??????????

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι αλλα λεει ο συναδελφος οτι κρατανε μονο 45 λεπτα και ειναι και πιο ακριβα.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
τότες, εφοσον δεν συμφερουν γιατι τα πουλάνε και γιατι τ αγοράζουν??

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αυτο λεω και εγω ρε μαν.ο αλλος λεει οτι δεν συμφερει.....

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
εμεις φιλε μου στην οικογενεια,ποτε δεν ειχαμε καλοριφερ,ουτε εχουμε..ουτε τζακι,,την βγαζαμε με καμια σομπα ρευματος...αλλα απο περυσι τελος κ αυτη λογο οικονομιας...σιγα το κρυο που εχει μωρε εδω αθηνα...αμα το μαθεις απο μικρος την παλευεις μια χαρα...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
στην πολυκατοικια πληρωνεις κοινοχρηστα πετρελαιου ομως μπορεις να απαλαχτεις η υπαρχει γκρινια???

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
α δεν το ξερω...θα σου πουν τα παιδια...νταξει...σιγα το κρυο που εχει στην αθηνα..

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αμα η γυναικα κρυωνει και εχεις μουρμουρα αναγκαστικα αγοραζεις φιλε μου για να ηρεμησεις.....

αμα η γυναικα ειναι απο τζακι αναγκαστικα αγοραζεις φιλε μου......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom