Νέα

Καύσωνας!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Όπως και να το κάνεις, όποιος τρώει ελαφρά, έχει πλεονέκτημα το καλοκαίρι.

Τρία λίτρα νερό και δυο πακετάκια τσιγάρα χρειάζεται στη ζέστη όλο-όλο.

:—)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Έχει και πλάκα, που μερικοί-μερικοί πλακώνονται στα κρεμμύδια και το τζατζίκι, και μετά σου λένε «σκάω».

Έμα βέβαια.

*λολ*

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Πέρσι τέτοια εποχή και με αντίστοιχες θερμοκρασίες ήταν ο Κλέων.

Καλά, ο φετινός καύσωνας τι όνομα έχει; Δεν άκουσα κάτι. Αβάφτιστος έμεινε τούτος; :-)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.920
Πόντοι
1.346
Τρία λίτρα νερό και δυο πακετάκια τσιγάρα χρειάζεται στη ζέστη όλο-όλο.

:—)
Γιατρέ μου ΔΙΑΦΩΝΩ για το κάπνισμα...
Κι επειδή έχουμε ανταλλάξει κάμποσα μηνύματα σε φιλικό τόνο κάνοντας γόνιμο διάλογο, επέτρεψε μου για το θέμα του καπνίσματος να σου γκρινιάξω...
Εδώ και 15 χρόνια - αν δεν το πιστεύετε δικαίωμα σας - ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή για ΧΧΧ στο Αλδεβαράν - καπνίζω 3-4 τσιγάρα την ημέρα κι αν έχω στοιχηματική τσαντίλα μπορεί και 2. Και πάντα φαγωμένος, αραχτός είτε είμαι στις βάσεις δεδομένων (σπίτι) είτε σε κανένα μασαμπούκα μαγαζί μετά την ορειβασία (ΧΧΧ), τα μερεμέτια κλπ
Ως ημιπιτσιρικάς στο λύκειο με την παρέα που πρωταρχίσαμε το κάπνισμα αγοράζαμε κάθε φορά και διαφορετικές μάρκες LOL θέλαμε να δούμε ποιο ήταν το καλύτερο, but the same shit...
Μακριά λοιπόν από τις καταχρήσεις, μια τυπική χρήση και τίποτε παραπάνω, αλλιώς κόψε το αν δεν μπορείς να το ελέγχεις.

Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Γιατρέ μου ΔΙΑΦΩΝΩ για το κάπνισμα...
Κι επειδή έχουμε ανταλλάξει κάμποσα μηνύματα σε φιλικό τόνο κάνοντας γόνιμο διάλογο, επέτρεψε μου για το θέμα του καπνίσματος να σου γκρινιάξω...
Εδώ και 15 χρόνια - αν δεν το πιστεύετε δικαίωμα σας - ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή για ΧΧΧ στο Αλδεβαράν - καπνίζω 3-4 τσιγάρα την ημέρα κι αν έχω στοιχηματική τσαντίλα μπορεί και 2. Και πάντα φαγωμένος, αραχτός είτε είμαι στις βάσεις δεδομένων (σπίτι) είτε σε κανένα μασαμπούκα μαγαζί μετά την ορειβασία (ΧΧΧ), τα μερεμέτια κλπ

Ε, εντάξει. Διάσταση απόψεων.
Εγώ το αγαπώ το κάπνισμα. Με αγαπάει κι αυτό. :-)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.920
Πόντοι
1.346
Ε, εντάξει. Διάσταση απόψεων.
Κάνε ανανέωση το σχόλιο γιατί επεξεργάστηκε...
Έχω και κάτι πούρα (μινιατούρες μήκος γύρω στα 12cm, πάχος μικρού δακτύλου) τα οποία περνάς μισή ώρα περίπου.
Αλλά αυτά είναι κυρίως για μετά το ΧΧΧ - ειδικά αν έχω πέσει σε καλό και υπάκουο κορίτσι, είτε το χειμώνα στο τζάκι όταν βλέπω Champions League κλπ
Τώρα περιμένω να πάει 18:00 η ώρα να δροσίσει και να φτιάξω καφέ (ελληνικό εννοείται) ρίχνοντας άφθονο νερό στη μουτσούνα μου και θα κάτσω κάτω από τη μουριά ενώ τα γατιά θα παίζουν παραδίπλα. Γενικά στη ζωή μου - τα τελευταία χρόνια - έχω γίνει πολύ τυπικός και πειθαρχικός...
Ακόμη και 500€ να πιάσω στο ρουμάνικο των 19:00, δεν θα γίνω αστραπή να πάω στα κορίτσια, ας περιμένουν και λίγο :angel:

Paulina777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Όλα τα ερκοντισιον τέρμα κάθε μέρα :grin::grin:

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
Ευκαιρία να φέρω μια παρατημένη πλατφόρμα ξυλεία για το χειμώνα.

ΨΨ @Dilfaros

Πάντως μου σπάει και τα @@ρια ο κλιματισμός, αν και μπορώ να πάω στο άλλο σπίτι να κλειστώ σαν την πουτάνα :2funny: μέσα με τις ώρες, προτιμώ στα παλαιότερα. Ας ελπίσουμε ότι από Σεπτέμβριο που θα μπει για τα καλά η Αγγλία σου, να κάτσ€ι κάτι καλό ώστε να αρχίσουν οι σταδιακές επισκευές, σκοπό έχω να το κάνω φρούριο που ούτε F-35 δεν θα το γκρεμίζει (θωράκιση με πέτρα σαν Τίρυνθα).
Κοιμάσαι τα μεσημέρια 3 ώρες, έχεις άλλο σπίτι καβάτζα..., σε ενοχλεί και ο κλιματισμός, να σου φέρουμε κανένα αράπη να σου κάνει αέρα;
Καπνίζεις και πούρα, βλέπεις τσου-λου, οκ ΠΑΣΟΚΑΡΑ και άγιος ο Θεός... :cheesy:

17021963_1279016422165182_5572027997992493681_n.jpg

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Όταν σε αγαπάει το κάπνισμα, σε μισεί η αντοχή στο σεξ.
Μαζί πάνε αυτά... :wink:

Η αντοχή χτίζεται με άθληση και εξάσκηση. Άσε που είμαι περιπτωσάρα με το ποσά λαχανικά και ιστορίες καταναλώνω την ημέρα.

Άστο. Το κάπνισμα δεν είναι μόνο εθισμός, είναι και πάθος. Μόλις μια γκόμενα σε σχέση αρχίσει τυχόν να ενοχλείται, αρχίζει και να μαζεύει τα μπογαλάκια της.

;-)

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
Η αντοχή χτίζεται με άθληση και εξάσκηση. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Άσε που είμαι περιπτωσάρα με το ποσά λαχανικά και ιστορίες καταναλώνω την ημέρα.

Άστο. Το κάπνισμα δεν είναι μόνο εθισμός, είναι και πάθος. Μόλις μια γκόμενα σε σχέση αρχίσει τυχόν να ενοχλείται, αρχίζει και να μαζεύει τα μπογαλάκια της.

;-)
10 χρόνια το τίμησα. Το έκοψα μαχαίρι, οπότε καταλαβαίνεις την άποψή μου για το κάπνισμα.
Όπως και να έχει, όσο καπνίζεις τόσο περισσότερη πίσσα προσθέτεται στους πνεύμονές σου, τόσο λιγότερο οξυγόνο περνάει στο αίμα.
Τεσπα, δικαίωμά σου.

Spacexxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
9
Like
327
Πόντοι
280
κάτι γίνεται εν τω μεταξύ σήμερα και δεν αποδίδει το κλιματιστικό καλά ..
Με τόσους βαθμούς τα έπαιξαν και τα μηχανήματα!

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Είπαν οι άνθρωποι να πάνε μια τσάρκα με το πλοίο να ξεφύγουν από τον καύσωνα, να κάνουν και καμιά βουτιά...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.920
Πόντοι
1.346
να σου φέρουμε κανένα αράπη να σου κάνει αέρα;
Aραπίνα για γλυφοκωλάδα καλύτερα!
Ησυχία ο Άντολφ (το κίτρινο Άρειο γατί) ροχαλίζει. Τους έριξα και νερό για να δροσίζονται, τα υπόλοιπα έχουν βγει στη γύρα για κανένα ενοχλητικό τρωκτικό. Όταν σουρουπώσει θα σηκωθούν και τούτα. Στα @@ρια τους ζωή χαρισάμενη, όσο είμαι εγώ καλά, ειδάλλως τη βάψανε...

Συνημμένα

• IMG_20240719_192209.jpg
    IMG_20240719_192209.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 13

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.050
Πόντοι
456
Είπε να πει κάτι κι αυτός, κι επέλεξε να ανακοινώσει θερμικές καταιγίδες.

αυτός είναι μέγας μαλάκας, για να συζητιέται και να λένε ο μαρουσάκης είπε κλπ όλο την καταστροφή φέρνει, όλο υπερβολές, το χειμώνα συνέχεια λέει για βαρυχειμωνιά σιβηρίας, το καλοκαίρι για κόλαση σαχάρας κλπ

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
Aραπίνα για γλυφοκωλάδα καλύτερα!
Ησυχία ο Άντολφ (το κίτρινο Άρειο γατί) ροχαλίζει. Τους έριξα και νερό για να δροσίζονται, τα υπόλοιπα έχουν βγει στη γύρα για κανένα ενοχλητικό τρωκτικό. Όταν σουρουπώσει θα σηκωθούν και τούτα. Στα @@ρια τους ζωή χαρισάμενη, όσο είμαι εγώ καλά, ειδάλλως τη βάψανε...
Η καρδούλα πάει στα γατιά!!!
3 έχω!!!

Αραπινα…, καύλα…, με τρελαίνει το ροζ μουνάκι μέσα στα σοκολατί μουνόχειλα. Να την ταράζεις στο γλειφομούνι!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Θα παρεις τ αρχιδια μου Μιχαλη,συγνωμη κ ολας αλλα εχουν εγκαταστησει ολοι κλειδια καρτες ωστε φευγοντας να παιρνεις την καρτα μαζι σου διακοπτωντας ολη την τροφοδοτηση του διαμερισματος,μονο το ψυγειο εξαιρειτε.

Σιγα μην αφηναν αυτοι ετσι τα δωματια με 24/7 να καιει το A/C με θερμοκρασια στο 16
Kαλα κάνουν ...αν περάσουν δύο λεπτά μέχρι να κάνει δουλειά το κλιματιστικό ,θα βγάλει κέρατα ο κάθε ταλαίπωρος;

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Πάμε τώρα
για ένα καυτό
ιουλιανό ΣουΒου
με πανσέληνο !

Προσοχή στους δρόμους.
Οι περισσότερες μαλακίες που γίνονται, είναι με μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom