Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
ΥΓ: Η Ισλανδία επίσης είναι καλός προορισμός. Δεν έχεις και λάθρο εκεί πάνω με τα θαλάσσια σύνορα (σε αντίθεση με Σουηδία/Νορβηγία/Φινλανδία).
Οχι ρε μαν....
Εκεί έχει όλη μέρα φώς.
Δεν σκοτεινιάζει....

:confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τύπε όλα έχουν κάποια εξήγηση. Δεν είναι τίποτα στη τύχη.
Είναι πολύ ταλαιπωρημένος ο κόσμος εκεί. Σήκωσε κεφάλι λίγο με το καπνό για κάποια χρόνια και μετά τίποτα. Που κι αυτό είχε ταλαιπωρία τεράστια. Δεν είχε ποτέ ίχνος τόσο δα τουρισμού και βρύση που έτρεχε χρήμα όπως πολλά άλλα μέρη στην Ελλάδα. Αγρίνιο μαζί με 2-3 άλλες επαρχιακές πόλεις βόρεια και νησιά είναι στις χειρότερες πόλεις μη παραγωγικότητας. Δεν έχει απολύτως τίποτα.
Γιατι η Τρίπολη έχει κάτι?
Δεν φυτρώνει τίποτα σχεδόν...
Λίγα πράγματα...
Η Ευρυτανία επίσης.
Ο κόσμος δεν είναι τόσο τραγικός οσο είναι στο Αγρίνιο...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Για το Καρπενήσι έχω καλή άποψη. Συμπαθέστατη μικρή πόλη, αλλά κοντά στην Αθήνα δεν το λες.

Το Αγρίνιο είναι άλλη φάση. Το λέει και το όνομα. :-)

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Η απάντηση είναι «ναι». :-)

Είχα περάσει κάτι χειμώνες σε Αμφίκλεια κι Αράχωβα π.χ. Πολύ όμορφες κι οι δυό τους, αλλά χωριά φυσικά.

Η Αμφίκλεια έχει και σιδηροδρομικό σταθμό, ώστε να μην εξαρτάσαι αποκλειστικά από τις οδικές συνθήκες, το λεωφορείο, το αυτοκίνητο σου, ό,τι.

Αλλά αναρωτιέμαι, αν έχουμε κάποια άλλη όμορφη πόλη σχετικά κοντά στην Αθήνα, που να έχει πιθανότητες να εξελιχθεί καλά τα επόμενα χρόνια.

Το Λαύριο, ας πούμε, είναι λογικά ρυμοτομημένο και πλάϊ στη θάλασσα. Με φοίνικες στους δρόμους και ωραίες γωνίες στην παραλιακή, μαγαζιά που είναι ανοιχτά και το χειμώνα. Βέβαια τα κτήρια είναι φτηνατζαρίες. Και έχει και χοντρή υγρασία. Πέραν αυτού, έχει θέμα με τους μετανάστες. Συναντιούνται τρεις ήπειροι εκεί. Ευρώπη, Ασία, κι Αφρική.
Το Λαύριο λογικά θα ανέβει τα επόμενα χρόνια:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Εγώ όταν ρώτησα στην αρχή, εννοούσα πόλεις κοντά στην Αθήνα, έχοντας κάτι σαν Athens Metropolitan Area στο μυαλό.
Κόρινθο,Κιάτο, Λαύριο, Θήβα, Χαλκίδα κλπ.κλπ.

Εκεί που φτάσαμε στα υπέρ και τα κατά του Ρεϋκγιαβικ της Ισλανδίας ξέφυγε λίγο το θέμα.

:-)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Από τη μία νόμιζα, ότι ο Προαστιακός φτάνει ως το Αίγιο.

Από την άλλη διαβάζω τώρα, ότι το brand, η μάρκα Προαστιακός δεν χρησιμοποιείται πλέον καν για τις γραμμές προς Κιάτο ή Χαλκίδα. Λέγονται πλέον περιφερειακές γραμμές, άπαξ και βγαίνουν εκτός Αττικής.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Πριν αρκετα χρονια πηγα στο Αγρινιο για σκ και εμεινα πολυ παρα πανω....τωρα δεν εχω αποψη για τοτε ομως και μιλαω για 12 χρονια πισω ...

Αγρινιο... (φουλη μου)
παθος με τον Παναιτωλικο ...εχω ζησει να ψηνουν αρνια για παρτι του..
στο φαγητο δεν παιζουν ..τρωνε και γουσταρουν..
μπυραρία με 35 διαφορετικες μπυρες ...

και ξυλο αρκετο μεσα στην εβδομαδα old school οι τυποι ....

i love Αγρίνιο..

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Πριν αρκετα χρονια πηγα στο Αγρινιο για σκ και εμεινα πολυ παρα πανω....τωρα δεν εχω αποψη για τοτε ομως και μιλαω για 12 χρονια πισω ...

Αγρινιο... (φουλη μου)
παθος με τον Παναιτωλικο ...εχω ζησει να ψηνουν αρνια για παρτι του..
στο φαγητο δεν παιζουν ..τρωνε και γουσταρουν..
μπυραρία με 35 διαφορετικες μπυρες ...

και ξυλο αρκετο μεσα στην εβδομαδα old school οι τυποι ....

i love Αγρίνιο..

Μπυραρία με περισσότερες δεκάδες μπύρες, είναι πάντα μια πρώτη ένδειξη, ότι αυτή η πόλη έχει ζωή.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
βρείτε κανα οικοπεδάκι Λουτρόπυργο Μέγαρα Κινέτα πάνω απ την εθνική κατα προτίμηση να μη χτίζεται, βάλτε κι ένα τροχόσπιτο και καθαρίσατε. Για μετακινήσεις παπί.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
βρείτε κανα οικοπεδάκι Λουτρόπυργο Μέγαρα Κινέτα πάνω απ την εθνική κατα προτίμηση να μη χτίζεται, βάλτε κι ένα τροχόσπιτο και καθαρίσατε. Για μετακινήσεις παπί.

Ναι, για πες. Πως είναι ο Λουτρόπυργος; Παρόμοια φάση με την Κινέτα; Μου έκανε εντύπωση, ότι θα φτάσει εκεί ο προαστιακός.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Μπυραρία με περισσότερες δεκάδες μπύρες, είναι πάντα μια πρώτη ένδειξη, ότι αυτή η πόλη έχει ζωή.
Απο τα λεγόμενα τον ντόπιων η πολη αυτη οσο ειχε τα καπνα ηταν σε άψογη οικονομικη κατασταση ...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Ναι, για πες. Πως είναι ο Λουτρόπυργος; Παρόμοια φάση με την Κινέτα; Μου έκανε εντύπωση, ότι θα φτάσει εκεί ο προαστιακός.
Δεν τον ξέρω, απλά χαζεύω προς τα πάνω όταν περνάω εθνική και τα βρίσκω καλή περίπτωση.

Ο Βέγγος το 1980 έκανε ταινίες με σπιτάκια στο Πέραμα και την Πετρούπολη, τώρα πρέπει να πάμε μακρύτερα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Εντωμεταξύ, ειδικά για τα Μέγαρα το συζητάνε, ο προαστιακός να είναι στο κέντρο της πόλης. Στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό.

Όπως δηλαδή σε πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, που ο σταθμός είναι σε κεντρικότατο σημείο.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Οσο για την μεταφορά του Αθηναίου στο χωριο θα πρεπει να αλλάξει σοβρακο και φανέλα:2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Τύπε όλα έχουν κάποια εξήγηση. Δεν είναι τίποτα στη τύχη.
Είναι πολύ ταλαιπωρημένος ο κόσμος εκεί. Σήκωσε κεφάλι λίγο με το καπνό για κάποια χρόνια και μετά τίποτα. Που κι αυτό είχε ταλαιπωρία τεράστια. Δεν είχε ποτέ ίχνος τόσο δα τουρισμού και βρύση που έτρεχε χρήμα όπως πολλά άλλα μέρη στην Ελλάδα. Αγρίνιο μαζί με 2-3 άλλες επαρχιακές πόλεις βόρεια και νησιά είναι στις χειρότερες πόλεις μη παραγωγικότητας. Δεν έχει απολύτως τίποτα.
Φτώχια του θανάτου. Για αυτό φύγαν όλοι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom