Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Οχι,το θεωρώ χάλια...Κατά λάθος, το κατάλαβα.
Ίσως και επειδή έχει την χειρότερη πάστα συμπατριωτών μας.
Οχι,το θεωρώ χάλια...Κατά λάθος, το κατάλαβα.
Οχι ρε μαν....ΥΓ: Η Ισλανδία επίσης είναι καλός προορισμός. Δεν έχεις και λάθρο εκεί πάνω με τα θαλάσσια σύνορα (σε αντίθεση με Σουηδία/Νορβηγία/Φινλανδία).
Γιατι η Τρίπολη έχει κάτι?Τύπε όλα έχουν κάποια εξήγηση. Δεν είναι τίποτα στη τύχη.
Είναι πολύ ταλαιπωρημένος ο κόσμος εκεί. Σήκωσε κεφάλι λίγο με το καπνό για κάποια χρόνια και μετά τίποτα. Που κι αυτό είχε ταλαιπωρία τεράστια. Δεν είχε ποτέ ίχνος τόσο δα τουρισμού και βρύση που έτρεχε χρήμα όπως πολλά άλλα μέρη στην Ελλάδα. Αγρίνιο μαζί με 2-3 άλλες επαρχιακές πόλεις βόρεια και νησιά είναι στις χειρότερες πόλεις μη παραγωγικότητας. Δεν έχει απολύτως τίποτα.
Ειδικά επαρχία Ξηρόμερου....Η αιτωλοακαρνανία είναι από τους πιο ξεχωριστούς και ιδιαίτερους νομούς στην Ελλάδα.
Θα λιώνεις στα γαμήσια με το γκομενέτο.Οχι ρε μαν....
Εκεί έχει όλη μέρα φώς.
Δεν σκοτεινιάζει....
Είναι πιο ευγενικός και φιλόξενος.Γτ τον λες τραγικό ρε τύπε; Τι διαφορά έχει ο ευρυτανέος;
Το Λαύριο λογικά θα ανέβει τα επόμενα χρόνια:Η απάντηση είναι «ναι». :-)
Είχα περάσει κάτι χειμώνες σε Αμφίκλεια κι Αράχωβα π.χ. Πολύ όμορφες κι οι δυό τους, αλλά χωριά φυσικά.
Η Αμφίκλεια έχει και σιδηροδρομικό σταθμό, ώστε να μην εξαρτάσαι αποκλειστικά από τις οδικές συνθήκες, το λεωφορείο, το αυτοκίνητο σου, ό,τι.
Αλλά αναρωτιέμαι, αν έχουμε κάποια άλλη όμορφη πόλη σχετικά κοντά στην Αθήνα, που να έχει πιθανότητες να εξελιχθεί καλά τα επόμενα χρόνια.
Το Λαύριο, ας πούμε, είναι λογικά ρυμοτομημένο και πλάϊ στη θάλασσα. Με φοίνικες στους δρόμους και ωραίες γωνίες στην παραλιακή, μαγαζιά που είναι ανοιχτά και το χειμώνα. Βέβαια τα κτήρια είναι φτηνατζαρίες. Και έχει και χοντρή υγρασία. Πέραν αυτού, έχει θέμα με τους μετανάστες. Συναντιούνται τρεις ήπειροι εκεί. Ευρώπη, Ασία, κι Αφρική.
Πριν αρκετα χρονια πηγα στο Αγρινιο για σκ και εμεινα πολυ παρα πανω....τωρα δεν εχω αποψη για τοτε ομως και μιλαω για 12 χρονια πισω ...
Αγρινιο... (φουλη μου)
παθος με τον Παναιτωλικο ...εχω ζησει να ψηνουν αρνια για παρτι του..
στο φαγητο δεν παιζουν ..τρωνε και γουσταρουν..
μπυραρία με 35 διαφορετικες μπυρες ...
και ξυλο αρκετο μεσα στην εβδομαδα old school οι τυποι ....
i love Αγρίνιο..
βρείτε κανα οικοπεδάκι Λουτρόπυργο Μέγαρα Κινέτα πάνω απ την εθνική κατα προτίμηση να μη χτίζεται, βάλτε κι ένα τροχόσπιτο και καθαρίσατε. Για μετακινήσεις παπί.
Απο τα λεγόμενα τον ντόπιων η πολη αυτη οσο ειχε τα καπνα ηταν σε άψογη οικονομικη κατασταση ...Μπυραρία με περισσότερες δεκάδες μπύρες, είναι πάντα μια πρώτη ένδειξη, ότι αυτή η πόλη έχει ζωή.
Δεν τον ξέρω, απλά χαζεύω προς τα πάνω όταν περνάω εθνική και τα βρίσκω καλή περίπτωση.Ναι, για πες. Πως είναι ο Λουτρόπυργος; Παρόμοια φάση με την Κινέτα; Μου έκανε εντύπωση, ότι θα φτάσει εκεί ο προαστιακός.
Φτώχια του θανάτου. Για αυτό φύγαν όλοι .Τύπε όλα έχουν κάποια εξήγηση. Δεν είναι τίποτα στη τύχη.
Είναι πολύ ταλαιπωρημένος ο κόσμος εκεί. Σήκωσε κεφάλι λίγο με το καπνό για κάποια χρόνια και μετά τίποτα. Που κι αυτό είχε ταλαιπωρία τεράστια. Δεν είχε ποτέ ίχνος τόσο δα τουρισμού και βρύση που έτρεχε χρήμα όπως πολλά άλλα μέρη στην Ελλάδα. Αγρίνιο μαζί με 2-3 άλλες επαρχιακές πόλεις βόρεια και νησιά είναι στις χειρότερες πόλεις μη παραγωγικότητας. Δεν έχει απολύτως τίποτα.