Αλλο η Αχαρνων στον Αγιο Παντελεημονα. . (χαλια) Αλλο προς τα Πατησια, που ειναι καπως καλυτερα.
Αλλο πιο κατω πχ Θυμαρακια (καλυτερα)
Αλλο Σεπολια (πολυ καλα)
Κατα τα αλλα συμφωνω οτι το Κεντρο της Αθηνας εχει υποβαθμιστει.
Αλλα το ιδιο εχει συμβει και σε αλλες, υποτιθεται καλυτερες περιοχες.
Επειδη μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα, συναδελφισσα παντρεμενη με παιδι που παει σχολειο, μου εχει πει οτι στα Πετραλωνα που μενει ειναι πολυ χαλια απο αλητεια. εγκληματικοτητα. Σιγουρα, δεν εχει τοσο μαυριλα οσο στην Αχαρνων. Αλλα η εγκληματικοτητα δεν ειναι υποβαθμιση της ποιοτητας ζωης;
Το ιδιο ακριβως που εχει πει γνωστος μου για το Μαρουσι.
Εν κατακλειδι, καποιοι ειπαν εδω οτι οσοι εξακολουθουν να μενουν Αθηνα καποιο προβλημα, καποιο θεμα εχουν.
Τι να γινει τωρα; Να αφησουμε τα ρετιρε μας, οπως τα φτιαχνανε παλια με τις μεγαλες βεραντες, που δεν χρωσταμε ουτε 1 ευρω πουθενα, να παμε στη Γλυφαδα;
Και κατι αλλο. Οσοι μενουμε Αθηνα, και δουλευουμε Αθηνα, παμε και ερχομαστε δουλεια-σπιτι σε λιγα λεπτα.
Οσοι μενουν στα προαστια και δουλευουν Αθηνα, η στην αλλη ακρη της Αττικης απο εκει που μενουν, και θελουν πηγαινε-ελα καθημερινα 2 ωρες, μαλλον εκεινοι εχουν καποιο θεμα μαζοχισμου.
Οποιος κυκλοφορει στους δρομους το βλεπει, καποιοι ειναι μονιμως στα προθυρα νευρικης κρισης.