Νέα

Katia (Call-Us)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/katia-call-us/]Katia (Call-Us)[/url]

andreoug
Αυγούστου 05, 2007

Μιση ωρα μετα το check in της, αρχισε το δικο μου check. Ειπα να εμπιστευτω Stefan για πρωτη φορα μετα την Λουκία. Θα επρεπε ομως να το κανω με την Μόνικα. Με το πρακτορειο αυτο θεματα συνεννοησης, ενημερωσης κλπ δεν υπαρχουν ετσι κι αλλιως.

Μπαμπας Πορτογαλος, μαμα Βραζιλιανα, εκ Λισσαβόνας με στοιχειωδη Αγγλικα αλλα αρκετα για ολιγοωρο. Τα ισπανικα μου, που επισης μιλαει, περιοριζονται στο 'κι σιέρα ούνα μποτέγια ντε βίνο μπλάνκο/σερβέσα/κοντσινίγιο', αλλα εντάξει, συννενοηθηκαμε.

Οπως φωτό, κωλος και βυζος πετρα στην αφή, αλλα λιγη κυταριτιδα ορατη σε καποιες στασεις απο πισω. Συμπαθητικο προσωπάκι μετριο υψος ελαχιστα χαλαρη κοιλια χαμηλα με περιεργη ουλη. Παντως ξαναλεω εχει εντυπωσιακο βυζο. Τον λες και σιλικονατο αλλα μαλλον δεν ειναι. Αρχισε καβλιαρικα αλλα μας τα χαλασε στην πορεια

Η κοπελα ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας. Πιπα της πλακας, φιλί μονο χειλη, CIM ουτε για πλακα, παρολα αυτα και η ρωγα καγκελο και το μουνι μουσκεμα. Στο δε πρωκτικο ζητησε 100αρικο εξτρα και πηρε αυτο που ηδη κραταγε. Τ αρχιδια μου. Μετρια  συμμετοχη προς καλή και δυστυχως ειναι αυτο που δεν πρεπει να ειναι μια πουτανα. Σπερμοφοβικη. Τα πηρε δις στους βύζους κι ετρεχε στην τουαλετα σαν να τα καταπιε.

Σαφως ενα μουνι που θα πληρωνα για να γαμησω αλλα δεν τη συστηνω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
913
Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
2K

Stories

Νέο!

Stories