Νέα

Καθρεφτάκια των ΙΧ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george36n

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
129
Πόντοι
0
Ωραίο topic, έφαγα τόση ώρα να το διαβάσω?
Τέλος πάντων μίας και είναι το πρώτο μου post, ?..

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την  παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

Και μας τα έλεγαν 2500 χρόνια πριν?..

Αιντε γερά και εις ανώτερα?

Χρόνια Πολλά σε όλους σας. (Μηχανόβιους, Αυτοκινητιστές, Πεζούς, Ποδηλάτες κλπ...)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1) "οποιοδηποτε οδηγος αυτοκινητου 8α σου πει οτι μπορει να κοιτας ολους τους κα8ρεφτες σου και να μην βλεπεις ολοκληρο αυτοκινητο που ειναι λιγο πισο σου". Αμα είναι μαλάκας σαν και σένα, όχι αυτοκίνητο, ούτε άρμα μάχης δε θα βλέπει.

2) "και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα" Τα 223 πιάνει. Ξέχασες να υπολογίσεις και τα τρία τα δικά μου.

3) "μεσα στην πολη δεν περναω τα 120" Μπράβο ρε μεγάλε! Δηλαδή στη Πατησίων, στην Αλεξάνδρας, ή στην Εγνατία (αν είσαι Θεσ/ κη), δε περνάς τα 120 ε? Τι 120 όμως, δε μας λές! Μίλια την ώρα?

4) "εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα"  Ενώ εσύ... είσαι απο τους έξυπνους. Μπράβο σου!

5) "ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ." Και μείς για σένα το ίδιο ευχόμαστε, αρχίδι. Και αν δε τρακάρεις (που θα τρακάρεις με το μυαλό που κουβαλάς), σου ευχόμαστε να μείνεις παράλυτος απο πολυομυελίτιδα.
Και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε παραπάνω απο σένα (που είσαι ΕΝΑΣ τόσο μαλάκας), άρα οι δικές μας ευχές θα έχουν μεγαλύτερη "ισχύ".

6) Το username σου άλλωστε αποδεικνύει και το μυαλό που κουβαλάς...

7) ?δεν ξερω που τα βρισκετε τα στατιστικα σας αλλα 4 χρονια που δουλευω στο νοσοκομειο...?  Α, μάλιστα.  Και τι είσαι, αδερφή?

8) ?που εχει μπλεξει και τον αδελφο μου ...?  Αν ο αδερφός σου κουβαλάει τα ίδια μυαλά με σένα, μάλλον σωστά έχει μπλέξει...

9) ?τι πρεπει να κανω να τον λυπηθω ??  Όχι. Και μια που δουλεύεις και στο νοσοκομείο, ρίξ?του λίγη φορμόλη στη φλέβα. Στον ορό.

10) ?μπορειτε να με 8εωρητε οσο μαλακα θελετε ..?  Ευχαριστούμε που μας δίνεις την άδεια. Χρωστάμε κάτι?

ʼντε μπράβο, χρονιάρες μέρες.

Ντενεκέ.

....απλα εχω χεστει απ τη χαρα μου με τα λεγομενα του υψιστου παληκαριου σταυρου....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
stavros51  , απλα σε ευχαριστω  :grin:

ειχα σταματιση να ασχολουμε με αυτο το θεμα , αλλα διαβαζοντας το κειμενο σου , καταλαβα γιατι εισαι    G L O B A L        M O D E R A T O R        :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Είτε οδηγείς αυτοκίνητο, είτε μηχανή, είτε παπί, είτε πολήλατο η συμπεριφορά σου είναι καθαρά θέμα παιδείας.

Εγώ μηχανάκι δεν οδηγώ και δεν έχω οδηγήσει ποτέ μου. Στο αμάξι όμως που οδηγώ απο τα 18 μου, έχω μάθει να σέβομαι όλο τον κόσμο που είναι τρυγύρω μου είτε πεζοί, είτε οδηγοί αυτοκινήτων, είτε οδηγοί μηχανών.

Έχω όμως μια λόξα. Όπως σέβομαι, απαιτώ να με σέβονται κι εμένα. Στην ζωή μου δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να με βρίσει ή να μου κορνάρει ή να με πεί αγενή. Όταν δώ όμως αρχίδια που πάνε να μου το παίξουν έξυπνοι, τους γαμώ την μάνα.

Χθές το βράδυ είμαι στην Συγγρού μόνος μου και πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα με 130. Πίσω, δίπλα, μπρός δεν υπάρχει κανείς. Μερικά μέτρα πρίν βγώ για την έξοδο της Αμφιθέας ανάβω φλάς και ξεκινώ να μπώ δεξιά. Τουλάχιστον 100 μέτρα πίσω μου βλέπω το φώς απο μία μηχανή που σίγουρα βλέπει οτι προσπαθώ να μπώ δεξιά γιατί και το αμάξι μου είναι αρκετά ογκώδες και ψηλό και το μουνάκι αντί να κρατήσει σταθερή ταχύτητα γιατί θα προλάβαινω να στρίψω, αρχίζει να επιταχύνει ! Τον γράφω κι εγώ στον πούτσο μου και στρίβω όσο πιο απότομα και χαοτικά μπορούσα. Τον έβλεπα απο το πλάι γιατί αυτός συνέχεισε να πηγαίνει ευθεία στην Συγγρού, με μούντζωνε με έβριζε...
Στα αρχίδια μου όμως. Μην σου πώ οτι λυπήθηκα που δεν έσκασε σε καμία κολώνα να ψοφήσει ο πουτάνας γιός :thefinge:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....δηλαδη επειδη εβγαλες φλας, παληκαρι σπερμ, σημαινει αυτοματα οτι δικαιουσαι να στριψεις ????????????
.....το φλας, απ ο,τι ξερω δηλαδη, δηλωνει προθεση, οχι αυτοματη αναληψη δικαιωματος.....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Όχι ρε φίλε Γιώργο, δεν είπα οτι επειδή έβγαλα φλάς ο άλλος πρέπει να σταθεί σούζα. Το φλάς δείχνει μόνο πρόθεση και τίποτα άλλο.

Το σκάλωμα το έφαγα γιατί ο τύπος ΕΠΙΤΗΔΕΣ επιτάχυνε για να με κλείσει και να περάσει πριν εγώ στρίψω, παρά το γεγονός οτι την ώρα εκείνη στο συγκεκριμένο κομμάτι της Συγγρού ήμασταν μόνο αυτός κι εγώ.

Επομένως δεν ισχύουν αυτά που είπαν τα άλλα παιδιά που οδηγούν  μηχανή, οτι δεν μπορεί η moto να φρενάρει ή να κόψει ταχύτητα για να αλλάξει ένα αυτοκίνητο λωρίδα, επειδή θα την χτηπήσει ο άλλος που έρχεται απο πίσω, άποψη με την οποία συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Εδώ η πούτσα δεν είχε απο πίσω κανέναν. Και δεν ζήτησα να φρενάρει ή να κόψει ταχύτητα. Να με σεβαστεί ζήτησα. Μου αρκούσε να συνεχίσει να πηγαίνει όπως πήγαινε, όχι να επιταχύνει για να με κλείσει. Εξάλλου όποιος περνάει απο εκεί ξέρει οτι στο συγκεκριμένο σημείο στρίβουν πάρα πολύ επειδή είναι η Αμφιθέας. Αν χάσεις την έξοδο αυτή, μετά στρίβεις ξανά για Π. Φάληρο στον Φλοίσβο, αρκετά χιλιόμετρα μετά. Ένας λόγος ακόμα να σεβαστείς τον άλλον.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
ʼσε δε την άλλη ιστορία με τα κουράδια τους Delivery/Courier. Περισσότερες πιθανότητες έχει να γυρίσει σπίτι του ένας Κούρδος ή ένας Παλαιστήνιος που πάνε σε αποστολή αυτοκτονίας, παρά αυτά τα ζώα.

Και αν τους πείς τίποτα, σου λένε βγάζω το ψωμί μου. Ναι ρε παπάρα, επειδή βγάζεις το ψωμί σου πρόσεχε περισσότερο ! Η μιζέρια "βγάζω το ψωμί μου" σου δίνει το δικαίωμα να οδηγάς στις 12:00 το βράδυ χωρίς φώτα ανάποδα σε μονόδρομο, να κρατάς στο ένα χέρι το τσιγάρο και με το άλλο να μιλάς στο κινητό ??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.....τελος παντων, εγω οδηγω κοντα εικοσι χρονια.
ξεκινησα απο μοτο, μετα αυτοκινητο και πλεον τα τελευταια χρονια και τα δυο.
....ειτε οδηγω το μοτο ειτε το αυτοκινητο, μου ''φταινε'' εφισου (δηλαδη βλεπω να κανουν χοντρες μαλακιες στο δρομο) και οι μεν και οι δε..
.... στα μοτο για παραδειγμα, ενα πραγμα που μου τη σπαει, ειναι οτι πρεπει να προσεχεις εσυ για τη ΔΙΚΗ τους ασφαλεια, γιατι τους λειπει (σε μερικους) τμημα του εγκεφαλου....
....αντιστοιχα και στους οδηγους αυτοκινητων, νομιζουν (μερικοι) οτι οπως θα μπουν, ετσι θα βγουν Ο,ΤΙ και αν κανουν οδηγωντας....

σκατα, δε βγαινει ακρη....

εχω πλεον αποφασισει να τους παρακολουθω ολους στωικα και με συμπονοια..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ʼσε δε την άλλη ιστορία με τα κουράδια τους Delivery/Courier. Περισσότερες πιθανότητες έχει να γυρίσει σπίτι του ένας Κούρδος ή ένας Παλαιστήνιος που πάνε σε αποστολή αυτοκτονίας, παρά αυτά τα ζώα.

Και αν τους πείς τίποτα, σου λένε βγάζω το ψωμί μου. Ναι ρε παπάρα, επειδή βγάζεις το ψωμί σου πρόσεχε περισσότερο ! Η μιζέρια "βγάζω το ψωμί μου" σου δίνει το δικαίωμα να οδηγάς στις 12:00 το βράδυ χωρίς φώτα ανάποδα σε μονόδρομο, να κρατάς στο ένα χέρι το τσιγάρο και με το άλλο να μιλάς στο κινητό ??

.....ειπαμε σε καποιους λειπει τμημα του εγκεφαλου..

..ασε που αν πω οτι αν δεν τους ελειπε, οχι απλα δεν θα οδηγουσαν ετσι, αλλα δεν θα εκαναν και αυτη τη δουλεια, θα πεσουν καποιοι να με φανε ζωντανο..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.010
Πόντοι
12.056
Στα αρχίδια μου όμως. Μην σου πώ οτι λυπήθηκα που δεν έσκασε σε καμία κολώνα να ψοφήσει ο πουτάνας γιός 

Κριμα να λεμε τετοια πραγματα ειναι και χρονιαρες μερες  :dancing:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Συμφωνώ !
Καμιά φορά παρασύρομαι απο το πάθος μου  :(

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Χθές το βράδυ είμαι στην Συγγρού μόνος μου και πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα με 130. Πίσω, δίπλα, μπρός δεν υπάρχει κανείς. Μερικά μέτρα πρίν βγώ για την έξοδο της Αμφιθέας ανάβω φλάς και ξεκινώ να μπώ δεξιά. Τουλάχιστον 100 μέτρα πίσω μου βλέπω το φώς απο μία μηχανή που σίγουρα βλέπει οτι προσπαθώ να μπώ δεξιά γιατί και το αμάξι μου είναι αρκετά ογκώδες και ψηλό και το μουνάκι αντί να κρατήσει σταθερή ταχύτητα γιατί θα προλάβαινω να στρίψω, αρχίζει να επιταχύνει ! Τον γράφω κι εγώ στον πούτσο μου και στρίβω όσο πιο απότομα και χαοτικά μπορούσα. Τον έβλεπα απο το πλάι γιατί αυτός συνέχεισε να πηγαίνει ευθεία στην Συγγρού, με μούντζωνε με έβριζε...
Στα αρχίδια μου όμως. Μην σου πώ οτι λυπήθηκα που δεν έσκασε σε καμία κολώνα να ψοφήσει ο πουτάνας γιός[/size]

Παλιόφιλε Spermbob,
Τώρα λες και συ μαλακίες.
Η Συγγρού έχει 4 λουρίδες. Γιατί να πηγαίνεις στην αριστερή? Αφού μάλιστα (λες ότι) κανείς δεν υπήρχε στο δρόμο (άρα ούτε και δεξιά σου). Αισθάνεσαι καλύτερα έτσι?
Γιατί να πηγαίνεις στην αριστερή (όταν μάλιστα) η επόμενή σου κίνηση είναι να μπεις κάπου δεξιά?
Γιατί να πηγαίνεις στην αριστερή όταν πας ΜΟΝΟ με 130? (Όπως ξέρεις η Συγγρού "σηκώνει" και 300, αν το όχημά σου τα πιάνει).

ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ με πόσα πήγαινε ο τύπος με τη μηχανή πίσω σου, όταν εσύ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ είναι ένα φως στον καθρέφτη σου?

ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ (και το γράφεις) ότι "επετάχυνε" όντας απο πίσω σου (και δεν επεσε στα φρένα βλέποντας το χριστό φαντάρο μέχρι να καταλάβει τι θα κάνεις εσύ και να αποφασίσει απο που θα σε περάσει?

Η έκφρασή σου "προσπαθώ να μπώ δεξιά" τι υποδηλώνει? Μήπως ότι "ζορίζεσαι" (δηλαδή καταβάλλεις κάποια προσπάθεια) για να βγεις απο τη δεξιά έξοδο? Γιατί λεβέντη μου? Μήπως ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ενώ προτίθεσαι να βγείς δεξιά, ταξιδεύεις τέρμα αριστερά μέχρι την τελευταία στιγμή? Οπότε πριν απ την Αμφιθέας κόβεις ΑΠΟΤΟΜΑ δεξιά και όποιον πάρει ο χάρος απο πίσω?

Για ξανασκέψου τα λίγο (όπως ΕΣΥ τα είπες! - εγώ δεν πρόσθεσα τίποτα).

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.010
Πόντοι
12.056

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βλεπω 9 σελιδες αντιπαραθεσεις, φταιει η μηχανη, φταιει το αυτοκινητο, τον πουστη τον ενα, τον καριολη τον αλλο..
ο ενας ευχεται στον συνανθρωπο του να μεινει αναπηρος, ο αλλος να σκασει στην κολωνα και να σκοτωθει.. αυτο ειναι το επιπεδο μας γαμω την τρελλα μου. αυτη ειναι η παιδεια μας. και ολ? αυτα βγαινουν και φαινονται πεντακαθαρα στους δρομους, στον τροπο που οδηγαμε και που συμπεριφερομαστε στον αλλο που μοιραζεται τον ιδιο δρομο με μας. ολος ο εγωισμος μας βγαινει πανω στο τιμονι, εκει που δεν χρειαζεται καθολου δηλαδη..
καταλαβετε ρε γαμωτο, ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ να χανονται ανθρωποι στην ασφαλτο, οποιος εχει χασει δικο του ανθρωπο με αυτο τον τροπο με καταλαβαινει νομιζω καλυτερα.  :'(

ας ειμαστε γαμιαδες αλλου και οχι στην οδηγηση..

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ κάτι άλλο βλέπω, πάρα πολλούς ξεροκέφαλους ! Και μάλλον έχουμε συναντηθεί στο δρόμο.

Επισκέπτης
ας ειμαστε γαμιαδες αλλου και οχι στην οδηγηση..

Tα είχε πει ο Χάρρυ Κλυν πολλά χρόνια πριν στο "Δοξάστε με". Δεν ξέρω αν το θυμάστε. Πρέπει να το έχω σε mp3. Θα το βρω και θα επανέλθω.

Hint: Είναι η φάση που λέει "εγώ θα περνάω με κόκκινο τα φανάρια γιατί είμαι μάγκας... ας σταματάνε οι δειλοί!". Και στο τέλος λέει: "Eίμαι ο μέσος Έλληνας, είμαι εσύ... Δοξάστε με!". Ε, ρε Καλαμίτση (αυτός έχει γράψει όλο το "Δοξάστε με") είσαι θεός!

Επισκέπτης
... και που 'στε μάγκες... το να εύχεται κάποιος τον θάνατο ενός που ούτε καν τον ξέρει είναι πολύ κατάντια... και θλίβομαι που το ακούω και από παλαιά μέλη.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
θα θελα να μουν χειρουργος και να χα στο κρεβατι του πονου τον paykiller (τον γνωστο ντενεκε), να του κανω ευθανασια..... :uzi:

(ειμαι κακος το ξερω...  θα το σβησετε κι αυτο το μυνημα)

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Πολύ ωραία τα πες stavros51 και μπράβο σου για την ετoιμολογία σου
Αλλά...

5) "ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ." Και μείς για σένα το ίδιο ευχόμαστε, αρχίδι. Και αν δε τρακάρεις (που θα τρακάρεις με το μυαλό που κουβαλάς), σου ευχόμαστε να μείνεις παράλυτος απο πολυομυελίτιδα.
Και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε παραπάνω απο σένα (που είσαι ΕΝΑΣ τόσο μαλάκας), άρα οι δικές μας ευχές θα έχουν μεγαλύτερη "ισχύ".

Αυτό δεν χρειαζότανε, μην πέφτεις στο επίπεδο του κάθε καραγκιόζη.

Υ.Γ. καλά το «ντενεκέ» στο τέλος με πέθανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom