You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κάθε πότε τα ξυρίζετε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λοιπον:
Γενια, καθε 3-4 χρονια, ομως τριμμαρισμα καθε 3-4 μερες γιατι τα γαμημενα εχουν αρχισει και ασπριζουν και μου σπανε το μπουτσο
Αρχιδια, καθε καλοκαιρι, η οταν υπαρχει μουνι για γαμησι... σε περιοδους ξηρασιας οπως τωρα, αφηνονται..θαμνος, εκτος αν εχει πολλη ζεστη.
Υπολοιπο σωμα, 1-2 φορες το καλοκαιρι και αυτο με τη ξυριστικη εννοειται, πριν κανουμε κανα μπανιο, για να μην ειμαστε σα την αρκουδα στη παραλια....
Γενια, καθε 3-4 χρονια, ομως τριμμαρισμα καθε 3-4 μερες γιατι τα γαμημενα εχουν αρχισει και ασπριζουν και μου σπανε το μπουτσο
Αρχιδια, καθε καλοκαιρι, η οταν υπαρχει μουνι για γαμησι... σε περιοδους ξηρασιας οπως τωρα, αφηνονται..θαμνος, εκτος αν εχει πολλη ζεστη.
Υπολοιπο σωμα, 1-2 φορες το καλοκαιρι και αυτο με τη ξυριστικη εννοειται, πριν κανουμε κανα μπανιο, για να μην ειμαστε σα την αρκουδα στη παραλια....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τα γενια μου τα ξυριζω κάθε φορα που λούζομαι γιατι με το ζεστο νερο και το σαμπουαν μαλακωνουν καλυτερα, καποτε αφηνα φαβοριτα αλλα τωρα με εκνευριζει που φαινονται κανα 2 ασπρες τριχες
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
ποτε ξανα καλοκαιρι παντως με ξυφαφακι,το τι αρχιδοφαγουρα εφαγα δεν λεγεται....δυστηχως η μηχανη μου δεν κανει για τα αρχιδια τα ματωνει οποτε πρεπει να βρω κατι πιο απαλο...
MelaxrinosPeirasmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Μια φορά το δίμηνο αποτρίχωση με κερί. Αν "βγει" κάτι επείγον, τριμάρισμα με τη μηχανή και ξυράφι.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.792
- Πόντοι
- 3.506
καλό είναι με γυναίκες που δεν γνωρίζετε και με τα κορίτσια μας το ξύρισμα να γίνεται τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα...
Πολύ σωστός!
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.554
- Πόντοι
- 206
σημερα τα περασα χαλαουα,εκπλαγηκα με το αποτελεσμα,αφου δε μου ξεριζωσε το λεβεντη και τα μινιον ολα καλα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
Χιπις εισαι ρε τυπε? :SΚάθε τρίμηνο και ανάλογα αν υπάρχει κάτι νέο για
billkar007
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2018
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
παιζει χαλαουα στα α@@@α ? τοτε γιατι δεν παιζει laser ...?σημερα τα περασα χαλαουα,εκπλαγηκα με το αποτελεσμα,αφου δε μου ξεριζωσε το λεβεντη και τα μινιον ολα καλα.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
σημερα τα περασα χαλαουα,εκπλαγηκα με το αποτελεσμα,αφου δε μου ξεριζωσε το λεβεντη και τα μινιον ολα καλα.
To τολμησες τελικα τυπε :S :S :S
εχει δοκιμασει κανενας χαλαουα στην αρχιδοσακουλα?
Επισκέπτης
ενα χρονο παλευε με τη σκεψηTo τολμησες τελικα τυπε :S :S :S
σφουγγοτρολαριος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Λοιπον:
αμα ασπρισανε να τις βγαζεις με τσιμπιδακι σιγα σιγα θα αδυνατισουν και δεν θα ξαναβγουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 964
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις