Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Να μείνει όπως είναι...Κατερινα αστα οπως ειναι γιατι αν τα μεγαλωσεις θα το πας 250 μετα το ραντεβου
Να μείνει όπως είναι...Κατερινα αστα οπως ειναι γιατι αν τα μεγαλωσεις θα το πας 250 μετα το ραντεβου
Καλησπερα Πασοκτζηδες κ μη που το βρισκουμε το κοριτσι;
αμάν καημός για τα ψηλοτάκουνα....Με ψηλοτάκουνα και τις ποδαρες σου καμμία νέα φωτογραφία
Δε νομίζω να τα είχε βάλει, ήταν άλλης τεχνοτροπίαςτο θέμα είναι ο ντα βίτσι να είχε βάλει τα βυζιά της κατερίνας στη μόνα λίζα...
Οι άλλοι δεν ζητάνε με στήθος φωτογραφίες εγώ θέλω έτσι χαχαχααμάν καημός για τα ψηλοτάκουνα....
να φορέσω εγώ και να ρίξω φωτό?
χμμμ....Δε νομίζω να τα είχε βάλει, ήταν άλλης τεχνοτροπίας
δεν έχω δει την Κατερίνα αλλά σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ακόμα τόσο γλυκιά και σοκολατένια? Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να απλώσουμε σοκολάτα και φουντούκια στην Κατερίνα και να τη φωνάζουμε Τζοκόνταχμμμ....
αν είχε βάλει βυζιά, κώλο και φατσούλα κατερίνας θα βλεπόταν κι η τζοκόντα...
+ 20δεν έχω δει την Κατερίνα αλλά σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ακόμα τόσο γλυκιά και σοκολατένια? Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να απλώσουμε σοκολάτα και φουντούκια στην Κατερίνα και να τη φωνάζουμε Τζοκόντα
Τριπλάσια απ τα δικά σου κάλλη ακούγεται αδύνατο γλυκιά μου.. τουλάχιστον όχι φυσικά. Τώρα άμα μπεις κάτω απ το νυστέρι, και δεκαπλάσια τα κάνεις και είσαι αστεία τουλάχιστον. Γενικά στο social media culture υπάρχει αυτή η νοοτροπία μάλλον, "όσο μεγαλύτερα γίνεται" κτλπ, αμφιβάλω για το ποσο ανταποκρίνεται στο τι αρέσει στους άνδρες στον πραγματικό κόσμο βέβαια.. η Kim πάντως που το παίζει #1 θυληκο παγκοσμίως απ τα 22 της, τα είχε με τον Klanye East, ο οποίος δύσκολα παίρνει πάνω από 7/10, και τον David Peterson πως σκατα τον λένε αυτό τον άσπρο, ο οποίος δύσκολα παίρνει πάνω από 5/10.. food for thought απλώς φυσικά, αλλά κάτι σου λέει σιγουρα και αυτή η παρατήρηση.Επειδή έχω παρατηρήσει ότι μέχρι και στο ινστα αρκετοί ακολουθούν κάτι κοπελες με μεγάλους κωλους και βίζια διπλάσια μην πω τριπλασια από τα δικά μου, ναι μεν έχει γίνει μόδα αλλά θέλω γνώμη από όσοι διαβάζουν το νήμα. Γιατί μια τέτοια γυναίκα σας τραβάει το ενδιαφέρον? Επειδή έχει το κάτι ασυνήθιστο να το πω κ έτσι, η επειδή σας φτιάχνουν? Από κοντά όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι δεν τρελενονται για κάτι τέτοιο αλλά αν παρατηρήσεις τα social media θα καταλάβεις ότι υπάρχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον από τους άντρες εκεί...και το ερώτημα είναι γιατί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι αφού δεν με έβρεξε κάτι άλλο τουλάχιστον νεράκι
όπως σωστά λες, οι άντρες δεν ανταποκρίνονται στα τεράστια στήθη.Τριπλάσια απ τα δικά σου κάλλη ακούγεται αδύνατο γλυκιά μου.. τουλάχιστον όχι φυσικά. Τώρα άμα μπεις κάτω απ το νυστέρι, και δεκαπλάσια τα κάνεις και είσαι αστεία τουλάχιστον. Γενικά στο social media culture υπάρχει αυτή η νοοτροπία μάλλον, "όσο μεγαλύτερα γίνεται" κτλπ, αμφιβάλω για το ποσο ανταποκρίνεται στο τι αρέσει στους άνδρες στον πραγματικό κόσμο βέβαια.. η Kim πάντως που το παίζει #1 θυληκο παγκοσμίως απ τα 22 της, τα είχε με τον Klanye East, ο οποίος δύσκολα παίρνει πάνω από 7/10, και τον David Peterson πως σκατα τον λένε αυτό τον άσπρο, ο οποίος δύσκολα παίρνει πάνω από 5/10.. food for thought απλώς φυσικά, αλλά κάτι σου λέει σιγουρα και αυτή η παρατήρηση.
Ναι ισχύει και το φυσιολογικό πρόβλημα που τους δημιουργεί. Καλά τα λες φιλαράκι.όπως σωστά λες, οι άντρες δεν ανταποκρίνονται στα τεράστια στήθη.
το θέαμα είναι απλά άσχημο έως και γελοίο.
πας να "πιάσεις" μια ελάχιστη μερίδα αντρών - ούτε 5% - κι αφήνεις απέξω το υπόλοιπο 95...
άσε που και για τις ίδιες τις κοπέλες είναι μαι μαλακία.
πέραν της εμφάνισης (αρνητικά το λέω) δημιουργεί πολλά προβλήματα στη μεση και στην πλάτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν έχει να κάνει με την κατερίνα μόνο το ποστ, για όλα τα κορίτσια το λέω.
γιατί σίγουρα πολλές αναρωτιούνται
ΚαλησπέραΚαλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
Αχ τι μας κάνεις τώρα μεσημεριατικαΚαλησπέρα μωράκια μου το καλό απόγευμα απο το μεσημέρι φένεται
τιιιι μαναριιιιι εισαιιι εσυυυυυ