malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.315
na sofia nito 80 leva niamase da ti dadat i touka iskas 100 evro i bes analen, za koia se smiatas;
Esena p ine to provlima sou pes mou p den ktlvainw...???
na sofia nito 80 leva niamase da ti dadat i touka iskas 100 evro i bes analen, za koia se smiatas;
να δουμε τι θα σου απαντησει!!na sofia nito 80 leva niamase da ti dadat i touka iskas 100 evro i bes analen, za koia se smiatas;
λες να εχει βελτιωθει απο τοτε που βρεθηκατε η ..ανελαβαν προβολη της?η ίδια είναι με τις φωτό, βυζί σιλικόνη κορμί στεγνό ,αγοροκόριτσο θα το χαρακτήριζα...το χα πάρει πριν ένα χρόνο χωρίς την σιλικόνη το πήρα και αυτές τις μέρες...το μόνο που άλλαξε ήταν το βυζί και το εξτέ στο μαλλί...
δεν ξέρω αν είναι Βουλγάρα ή Αλβανό ....αυτό που ξέρω είναι ότι παίζει με 3-4 αγγελίες ως ανεξάρτητη αλλά όλα τα τηλέφωνα καταλήγουν σε γραφείο με 6-7 τεμάχια....
Η ίδια υποστηρίζει πως τρελαίνεται για λεσβιακά και προτείνει να βρείτε μεσω αγγελιών γκόμενα μαζί (προφανώς τρώει χρόνο έτσι και χρεώνει υπερωρίες)...
πίπα ρηχή , για κώλο μόλις με κοίταξε γυμνο ούτε που το ανέφερε αλλά ζήτησε 100+20 ακά πίπα +20 cim που τα φτύνει με την μία...(φιλί μόνο στον γκόμενο αλλά όταν ανέβηκαν οι στροφές τις ξέφυγαν μερικά πεταχτά)
για μένα αδιάφορη ...για γούστα ίσως... αλλά αγοροκόριτσο μόνο για να πάρετε παρτουζίτσα καμιά γκόμενα παρέα
ekeinw to vradiii...!!!!!!!!!!!!!
Ποιος ελεγε απο εδω μεσα οτι ΟΧΙ ΦΙΛΙ=ΞΕΠΕΤΑ?η ίδια είναι με τις φωτό, βυζί σιλικόνη κορμί στεγνό ,αγοροκόριτσο θα το χαρακτήριζα...το χα πάρει πριν ένα χρόνο χωρίς την σιλικόνη το πήρα και αυτές τις μέρες...το μόνο που άλλαξε ήταν το βυζί και το εξτέ στο μαλλί...
δεν ξέρω αν είναι Βουλγάρα ή Αλβανό ....αυτό που ξέρω είναι ότι παίζει με 3-4 αγγελίες ως ανεξάρτητη αλλά όλα τα τηλέφωνα καταλήγουν σε γραφείο με 6-7 τεμάχια....
Η ίδια υποστηρίζει πως τρελαίνεται για λεσβιακά και προτείνει να βρείτε μεσω αγγελιών γκόμενα μαζί (προφανώς τρώει χρόνο έτσι και χρεώνει υπερωρίες)...
πίπα ρηχή , για κώλο μόλις με κοίταξε γυμνο ούτε που το ανέφερε αλλά ζήτησε 100+20 ακά πίπα +20 cim που τα φτύνει με την μία...(φιλί μόνο στον γκόμενο αλλά όταν ανέβηκαν οι στροφές τις ξέφυγαν μερικά πεταχτά)
για μένα αδιάφορη ...για γούστα ίσως... αλλά αγοροκόριτσο μόνο για να πάρετε παρτουζίτσα καμιά γκόμενα παρέα
???????Κατερινάκι μας τα χάλασες...γιατί έβαλες ψεύτικη φωτογραφία;
Κακό κορίτσι
σιγα που δεν το καταλαβε!! απλως κανει το κινεζο ..Σου εξηγει οτι η φωτογραφια που εβαλες δεν ειναι δικη σου. Αλλα την βρηκες στο διαδικτυο
σε εσενα μπραβο!! που εχεις γινει ο εφιαλτης της.........εντάξει, την κατέβασε
μπράβο Κατερινάκι ;)
σε εσενα μπραβο!! που εχεις γινει ο εφιαλτης της.........