shadowman78
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μωρό μου έρχεται και η σειρά σου...άφησα το καλύτερο για το τέλος!!Θα είμαι Αθήνα αύριο μωράκια μου
Καλησπέρα μωρό μου έρχεται και η σειρά σου...άφησα το καλύτερο για το τέλος!!Θα είμαι Αθήνα αύριο μωράκια μου
Γιατί πεθαίνεις?Καλησπέρα μωρό μου έρχεται και η σειρά σου...άφησα το καλύτερο για το τέλος!!
Γιατί πεθαίνεις?
Εγω παντως για καλο κακο την επομενη φορα θα την παω πισω απο το καρδιοχειρουργκικο. Εχουμε και καποια ηλικια, τουλαχιστον μπας και με προλαβουν.Έχω διαφωνήσει με σχεδόν όλα όσα γράφεις, αυτό όμως ήταν πετυχημένο!
Όπως το έγραψε ο παίκτης, ήταν σαν να ετοιμάζεται για το τελευταίο άλμα
Εγω παντως για καλο κακο την επομενη φορα θα την παω πισω απο το καρδιοχειρουργκικο. Εχουμε και καποια ηλικια, τουλαχιστον μπας και με προλαβουν.
Οταν με το καλο σμιξεις με την Κατερινα ελα να μας ξαναπεις αν υπαρχει γιατροσοφι η τιποτα αλλο που θα σου εγγυηθει τα οσα γραφεις. Μην τον παρεξηγεις Τζον Τζον και wired, δεν ξερει ο ανθρωπος...Θα σας προτείνω ένα ρόφημα για να αντέχετε τις ΄¨κακουχίες¨ στις συναντήσεις με το μωρό. Κάθε πρωί με άδειο στομάχι ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μέσα σποράκια ghia ( έχουν σύμπλεγμα ω ) , κανέλλα Κευλάνης ( ελαστικές αρτηρίες για να κυλάει το αίμα στις δυνατές πιστονιές ), χυμό λεμονιού , και μια κουταλιά μέλι! Μετά είσαι έτοιμος για όλα..!!!
Οταν με το καλο σμιξεις με την Κατερινα ελα να μας ξαναπεις αν υπαρχει γιατροσοφι η τιποτα αλλο που θα σου εγγυηθει τα οσα γραφεις. Μην τον παρεξηγεις Τζον Τζον και wired, δεν ξερει ο ανθρωπος...
Θα σας προτείνω ένα ρόφημα για να αντέχετε τις ΄¨κακουχίες¨ στις συναντήσεις με το μωρό. Κάθε πρωί με άδειο στομάχι ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μέσα σποράκια ghia ( έχουν σύμπλεγμα ω ) , κανέλλα Κευλάνης ( ελαστικές αρτηρίες για να κυλάει το αίμα στις δυνατές πιστονιές ), χυμό λεμονιού , και μια κουταλιά μέλι! Μετά είσαι έτοιμος για όλα..!!!
Κάτι μου λέει πως το μωρο παρακολουθεί τους ¨παππούληδες¨... αυτη την στιγμή... Τώρα αν μειδιά ας μας το πεί η ίδια...Δεν παρεξηγούμε, ο φίλος borbi, δείχνει έτοιμος να μάθει από πρώτο χέρι.
Άσε που τον κόβω για «παππούλη», άρα δικό μας...
Τυπάκο άσε τα βιογραφικά του εμπορεύματος σου γιατί να την γαμησουν θέλει ο κοσμάκης και όχι να την προσλάβουν για εργασία....Η κάθε κοπέλα κερδίζει τα επαναλαμβανόμενα ραντεβού με την συνέπεια στα ραντεβού της, με το να έχει τον ίδιο ζήλο στο κάθε ραντεβού σαν να είναι το πρώτο. Η Κατερίνα, είτε σε βλέπει για τρίτη ή τέταρτη φορά, θα κάνει δυο πράγματα μαζί. Πρώτον θα εργάζεται ώστε να της αξίζει το αντίτιμο που θα της προσφερθεί στο τέλος και δεύτερον θα κάνει σεξ μαζί σου σαν να είσαι ο γκόμενός της. Ξεχνάει πόσες φορές σε έχει ξαναδει, πόσες φορές έχει μιλήσει μαζί σου, δεν χαλαρώνει ώστε να εκμεταλλευτεί και να λουφάρει, ή να χρησιμοποιήσει τηλέφωνα χωρίς να ρωτήσει πρώτα, ούτε θα καθυστερήσει αδικαιoλόγητα, ούτε να φύγει νωρίτερα απο την συμφωνημένη ώρα, θα είναι πάντα περιποιημένη και φυσικά στο σέρβις της θα είναι επίσης ίδια. Θα σε αντιμετωπισει σαν να σε βλέπει πρώτη φορά και θέλει να σε κερδίσει ώστε να σε κάνει στανταράκι της στην λίστα του πελατολόγιού της. Προσωπικά θα είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή, της έχω εμπιστοσύνη και δύσκολα θα την αλλάξω! Δυστυχώς δεν έχω φωτό από το τελευταίο μου ραντεβού μαζί της να σας φιλέψω. Άλλωστε φροντίζει η ίδια η Κατερίνα καλά γι αυτό. Ούτε Βιάγκρα, ούτε ματζούνια χρειάζονται. Η Κατερίνα ξέρει και έχει τον τρόπο να σε φτάσει εκεί που θέλεις και εκεί που πρέπει.
Μέρα που είναι, καλή σου όρεξη!Τυπάκο άσε τα βιογραφικά του εμπορεύματος σου γιατί να την γαμησουν θέλει ο κοσμάκης και όχι να την προσλάβουν για εργασία....
Έλα να το φάμε παρέαNikos455...
ωραίο φαΐ σε κέρασε ο Zebu...
δεν είναι του γούστου μου...Έλα να το φάμε παρέα