Απο οτι κατάλαβες με τον τρόπο που ........ και αυτό καλό είναι λοιπόν να σεβόμαστε λίγο τα παλαιότερα μέλη Γιατί χωρίς αυτούς θα τρώγαμε πολλές φορές τα μούτρα μας.
επέτρεψε μου να σου κάνω μία ερώτηση Και αν ήσουνα ένα νέο μέλος εδώ μέσα και έβλεπες μία ωραία κριτική από κάποιον άλλον που την άφησε θα το ρωτούσες;
Απο οτι κατάλαβες με τον τρόπο που γράφω προσπαθώ να κάνω μία συζήτηση είδα ότι είχες κάποιες απορίες σχετικά με κάποιο παλιότερο μέλος.
θα σου πω ξανά πολύ απλά πράγματα αυτό το site έχειζωή 10 - 15 χρόνια Ίσως και περισσότερο
δηλαδή υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα με τα πολλά μηνύματα με τις πολλές αλήθειες τις εμπειρίες τους τις μοιράστηκαν μαζί μας και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε τα προνόμια όλα τις γνώσεις
είναι αδιανόητο για έναν νοήμων άνθρωπο να θέλει πραγματικά να πάρει γνώση η να δώσει την εμπειρία του γνώση είναι και αυτό καλό είναι λοιπόν να σεβόμαστε λίγο τα παλαιότερα μέλη Γιατί χωρίς αυτούς θα τρώγαμε πολλές φορές τα μούτρα μας.
επέτρεψε μου να σου κάνω μία ερώτηση Και αν ήσουνα ένα νέο μέλος εδώ μέσα και έβλεπες μία ωραία κριτική από κάποιον άλλον που την άφησε θα το ρωτούσες;
Ποια απορία είχα για παλιότερο μέλος . Πού το έγραψα αυτό???
Επίσης γιατί δεν σεβάστηκα??? Εξήγησε μου να δω. Επειδή με άρχισε στα καραγκιοζακι και βλακάκο και του απάντησα;;; Δεν σε πιάνω. Είναι παλιότερα μέλη. Δεν βλέπω λόγο να τους κάνουμε πι...ες ούτε έχουν το δικαίωμα να με προσβάλλουν προσωπικά. Και αν θες να είσαι δίκαιος θα μπορούσε να γράψεις και " Ξέρεις κάτι apoc το γαμησ...ες . Οι προσωπικές προσβολές μάλλον δεν χρειαζόταν" . Και τότε θα στο έδινα.
Μην θεοποιούμε κανένα. Ευχαριστούμε τους παλιούς για τις κριτικές όσο και εσένα με τις 4. Από εκεί και πέρα σεβόμαστε την γνώμη του άλλου χωρίς προσβολές και μαγκιά.