Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Τον ξεπαστρεψε τον Κωστοπουλο η νυμφομανα;
δυαδα για σοβαραα γαμησια , και η μια παει και ψιλο τσαμπα προς το παρον τουλαχιστον χαχαχΚατερίνα Λιόλιου: Για τρέξιμο στη Γλυφάδα με την Έλενα Κώνστα
Κατερίνα Λιόλιου: Για τρέξιμο στη Γλυφάδα με την Έλενα Κώνστα - Γόβα Στιλέτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό που βαρατε μαλακία με την καθεμία και φαντάζεστε ότι την γαμάτε ή μπορεί στην φαντασία σας να ειναι ένας φίλος να το κοιτάξετε .Αλάνια δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς δεν διάβασα τα πάντα απλά επειδή έχω σοβαρή άκρη από φίλο που την έχει πηδήξει να ξέρετε είναι νυμφομανής...
Πεθαίνει για πούτσο...σαν τρελή...από ένα σημείο και μετά γονατίζεις μπορεί να γαμιέται και 7-8 φορές την ημέρα...δν χορταίνει...
μόνο που το άκουσα καύλωσα και είπα να σας το μεταφέρω...
Τι εννοεί ο ποιητής; χαχαχαδυαδα για σοβαραα γαμησια , και η μια παει και ψιλο τσαμπα προς το παρον τουλαχιστον χαχαχ
Θα εκραγει!Τέτοια κλιπάκια θέλουμε από την καλόκαρδη οι αμετανόητοι φαν της ...
Είναι καλό αλλά σίγουρα ήθελε πιο σέξι εσώρουχα από αυτά...Τέτοια κλιπάκια θέλουμε από την καλόκαρδη οι αμετανόητοι φαν της ...
Να συμπληρώσω ότι είναι ωραία και αβαφτη. Συμφωνώ σε όλα!!!!Σωματικά είναι μουνάρα, αλλά από μυαλό πρέπει να χάνει από φωνή δε δεν το συζητώ, κορμάρα λέμε. Για να την βλέπεις με κλειστό τον ήχο.
Κάντε έναν κόπο να ψάξετε στο youtube την Σέρβα αντίστοιχή της Milica Panlovic (που είχε και φωνή!) και τα ξαναλέμε με το παρτσακλό.
Μην παρεξηγηθώ, με χίλια τη γαμούσα φυσικά. Για πολύ καιρό δεν ξέρω αν την αντέχει κανείς βέβαια...
Με την ευκαιρία δείτε και την Tea Tairovic που είναι κάτι αντίστοιχο της Πάολα στη Σερβία!Σωματικά είναι μουνάρα, αλλά από μυαλό πρέπει να χάνει από φωνή δε δεν το συζητώ, κορμάρα λέμε. Για να την βλέπεις με κλειστό τον ήχο.
Κάντε έναν κόπο να ψάξετε στο youtube την Σέρβα αντίστοιχή της Milica Panlovic (που είχε και φωνή!) και τα ξαναλέμε με το παρτσακλό.
Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις φωνητικές ικανότητες της αοιδού που είναι κάτω του μετρίου, αλλα΄ αυτό που εντόπισα είναι ότι χάρισε απλόχερα μία κίνηση "upskirt" όπου φα΄νηκε κυλοτάκι χρώματος λευκού χάριν του φιλοθεάμων κοινού...Ωραίο ενσταντανέ!Τρομερές φωνητικές ικανότητες !! Σε ιδιωτικό βίντεο σιγουροτατα θα τον είχε πάρει στο στόμα για να σταματήσει επιτέλους να τραγουδάει...