Νέα

Κατερίνα Κουβουτσάκη: Η εστεμμένη που πλέον πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaisaras1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Εγω δεν μπορω να καταλάβω πως ενα τέτοιο μουνι γύρισε τσοντα; Δεν μπορούσε να βρει εναν χορηγο και να περναει καλα χωρίς να ξεφτιλιστεί στο πανελλήνιο; Η στην χειρότερη ας εκανε βίζιτες.
Το έχω σκεφτεί πολύ κι επειδή έχω γνωρίσει τέτοιες γυναίκες πιστεύω η απάντηση είναι πολύ απλή...είναι απλά χαμηλής αντίληψης. Χαζές, πώς να το θέσω αλλιώς...

Αυτή η γυναίκα αν είχε λίγο μυαλό, άνετα τύλιγε άβγαλτο παιδαρέλι από ΝΠ ή ΒΠ με χοντρό πορτοφόλι και θα σκυλοπηδιόταν και με όποιον ήθελε όλη της τη ζωή με το range rover του αντρουλη της απ' έξω.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Το έχω σκεφτεί πολύ κι επειδή έχω γνωρίσει τέτοιες γυναίκες πιστεύω η απάντηση είναι πολύ απλή...είναι απλά χαμηλής αντίληψης. Χαζές, πώς να το θέσω αλλιώς...

Αυτή η γυναίκα αν είχε λίγο μυαλό, άνετα τύλιγε άβγαλτο παιδαρέλι από ΝΠ ή ΒΠ με χοντρό πορτοφόλι και θα σκυλοπηδιόταν και με όποιον ήθελε όλη της τη ζωή με το range rover του αντρουλη της απ' έξω.
Εγω υποψιαζομαι οτι ειναι τγκα στη κοκα , οπως ολες οι wannabe μοντελες και που δεν εχουν ηθικους φραγμους . Ειναι μεσα στο επιτελειο του Ζηνα ( ειδικος στις μοντελοβιζιτες).

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.858
Πόντοι
9.931

Ακριβως μπορούσε να τυλίξει εναν μικρο ανετα με τέτοια εμφάνιση και να περναει καλα. Για μενα χαζη, ηλιθια με μηδέν αυτοσεβασμο... λογικά το IQ της είναι ιδιο με τις Τζουλιας.

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε παιδια δεν σας καταλαβαινω...στο εξωτερικο ξερετε ποσες εστεμενες σεκαλιστεια η πλειμειτ εχουνε ασχοληθει με το πορνο;;;;Δηλαδη σωνει και καλα πρεπει η γκομενα που αποφασιζει να γυρισει πορνο ειναι εγκεφαλικα καμμενη η παιρνει ναρκωτικα; Το γεγονος οτι βλεπουμε τσοντες παιρνουμε βιζιτες και στην ουσια τροφοδοτουμε αυτο το συστημα αυτο ειναι αλλη ιστορια...Ο καθενας κανει τις επιλογες του και ειναι υπολογος για αυτες...Ουτε λυπη ουτε στεναχωρια γιατι μεταξυ μας αν μας πεσει στα χερια μας η ταινια θα την ριξουμε σιγουρα μια ματια..

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Ναι μας έχετε πρήξει τ’ αρχιδια αλλά λινκ δεν δώσατε. Δώστε υλικό στον λαό, τα κλιπάκια της @Sexyjoanna είναι πολύ σύντομα σε διάρκεια.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.858
Πόντοι
9.931
Ωραια ρε τυποι θα παίξει στις τσόντες του Σειρηνακη, μεγάλη επιτυχία!!! Και για πείτε μου ποσα χρήματα θα βγαλει;; Γιατι αν την έπεφτε σε εναν γονο με φράγκα και γκαστρωνόταν θα κέρδιζε πολυ περισσότερα πανάκριβα υλικά αγαθά σε βαθος χρόνου και χωρις να γίνει ξεφτίλα η ιδια αλλά και η οικογένεια της.

Αλλα είπαμε, ειτε η κοπέλα ειναι τέρμα χαζή η εχει μπλέξει σε κανα κύκλωμα και δεν μπορει να ξεφύγει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
μην αναλυουμε και πολλά .. βασει σχεδιου πανε όλα ... ηταν απλα μια βιζιτα κλειστου κυκλου που για να μεγαλώσει το κυκλο της και το κασε της πηγε στα καλλιστεια ... εκει πηρε τιτλο διακιωματικά - απο τις ομορφοτερες ήταν - , γλυκαθηκε , ειδε οτι ανοιγει ο κύκλος και μεγαλωνει το κασε ... και ως (οπως και οι περισσοτερες) απληστη ήθελε και περισσοτερα ...
οποτε αφου διεγραφη απο τα καλλιστεια και δεν ειχε δεσμευση σου λεει πως μπορω ακομη περισσοτερο να ανεβασω το κασε? ας παω στον σιρινα ...
και αυτο ηταν .... και το βυζι μπηκε απο χορηγούς και αλλα εχει κανει απο χορηγούς (επεμβατικά εννοώ) ...
ομολογουμένως βεβαια μιλαμε για φοβερη ομορφια προσωπου (την ειχα πετυχει περυσι Τρουμπα και εμαθα αρκετα) και σωμα ότι βλεπετε ....

υγ . δεν εχουν όλες το μυαλο και την ικανοτητα να βρουν φραγκατο γκομενο και να τακτοποιηθουν όσο προλαβαινουν ...

panos1122

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
124
Πόντοι
280
Οτι και να ειναι, ειναι ωραια γυναικα.

gortsia

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
432
Πόντοι
21
Γιατι να παντρευτει, να γαμιεται και να ανεχεται ενα πλουσιο κωλογερο; Γιατι να κανει βιζιτες, να ανεχεται και να γαμιεται με πολλους πλουσιους κωλογερους; Γιατι να μην πηδιεται με 2-3 καθαρους ψωλαραδες που εκεινη επιλεγει και γουσταρει, και να πληρωνεται χοντρα απο την δουλεια της χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν και χωρις να κρεμεται απτα αρχιδια του καθε χορηγου;

Η ολη εννοια της ξεφτιλας ειναι φανταστικη, στο κεφαλι σου, επειδη για εσενα εχει σημασια τι λεει ο κοσμος, και τι θα πει ο γειτονας, και τι θα πουν οι συγγενεις κτλ κτλ. Εκεινη προφανως δεν την νοιαζει και τοσο, και μεταξυ μας, ΕΥΤΥΧΩΣ που ολες οι πορνοσταρ εχουν τα ιδια μυαλα και γραψανε στο μουνι τους τον "κοσμο" και τι θα πει, για να εχουμε εμεις υλικο να βλεπουμε και να γουσταρουμε.

Στην τελικη, το μοντελινγκ βιζιτες ειναι. Ολες οι μοντελες εχουν ρουφηξει το κατιτις τους για να φτασουν ψηλα. Αλλα ακομα κι αν ειναι "καθαρες" και παρθενες, ο "κοσμος" και ο γειτονας, τι θα πει; Πουτανα και βιζιτα δεν θα την βαφτισει ετσι κι αλλιως;
2 the Point

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Γιατι να παντρευτει, να γαμιεται και να ανεχεται ενα πλουσιο κωλογερο; Γιατι να κανει βιζιτες, να ανεχεται και να γαμιεται με πολλους πλουσιους κωλογερους; Γιατι να μην πηδιεται με 2-3 καθαρους ψωλαραδες που εκεινη επιλεγει και γουσταρει, και να πληρωνεται χοντρα απο την δουλεια της χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν και χωρις να κρεμεται απτα αρχιδια του καθε χορηγου;

Η ολη εννοια της ξεφτιλας ειναι φανταστικη, στο κεφαλι σου, επειδη για εσενα εχει σημασια τι λεει ο κοσμος, και τι θα πει ο γειτονας, και τι θα πουν οι συγγενεις κτλ κτλ. Εκεινη προφανως δεν την νοιαζει και τοσο, και μεταξυ μας, ΕΥΤΥΧΩΣ που ολες οι πορνοσταρ εχουν τα ιδια μυαλα και γραψανε στο μουνι τους τον "κοσμο" και τι θα πει, για να εχουμε εμεις υλικο να βλεπουμε και να γουσταρουμε.

Στην τελικη, το μοντελινγκ βιζιτες ειναι. Ολες οι μοντελες εχουν ρουφηξει το κατιτις τους για να φτασουν ψηλα. Αλλα ακομα κι αν ειναι "καθαρες" και παρθενες, ο "κοσμος" και ο γειτονας, τι θα πει; Πουτανα και βιζιτα δεν θα την βαφτισει ετσι κι αλλιως;
Για πες μου μια πορνοσταρ που κατεληξε επιτυχημενη και πλουσια ? Στην Αμερική οσες δεν αυτοκτόνησαν το γυρισαν στη θρησκεια :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.858
Πόντοι
9.931
Για πες μου μια πορνοσταρ που κατεληξε επιτυχημενη και πλουσια ? Στην Αμερική οσες δεν αυτοκτόνησαν το γυρισαν στη θρησκεια :confused:
Ετσι ακριβως, ελάχιστες κατάφεραν να βγάλουν κάποια καλα λεφτα και να μείνουν καλα στα μυαλά τους.

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Η τύπισσα είναι έκφυλο φάτσα ότι δουλειά και να έκανε πάλι πουτάνα θα γινότανε....δεν έχουμε δει ακόμα πως γράφει στο γυαλί αλλά σίγουρα πάει για εκατομμυριούχος..!!!!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Η τύπισσα είναι έκφυλο φάτσα ότι δουλειά και να έκανε πάλι πουτάνα θα γινότανε....δεν έχουμε δει ακόμα πως γράφει στο γυαλί αλλά σίγουρα πάει για εκατομμυριούχος..!!!!
Εμενα γιατι μου ρωσσοφέρνει ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom