Νέα

Κατάλληλο timing για τσατσαδοκαμάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πότε προτιμάτε να κάνετε τσάρκα με απώτερο σκοπό το τσατσαδοκαμάκι;

Θα σας πω για μένα. Υπάρχουν δυο ενδεχόμενα.

Α) Καμάκι στην κλασσική τσατσά

Κατάλληλα timing:
1) Καθημερινές σε ώρες 10:00 με 14:00.
2) Σάββατα πρωινές ώρες υπό τον όρο η Δευτέρα να είναι αργία (φεύγουν οι Αθηναίοι τα τριήμερα).
3) Η Αφροδίτη διελαύνει από τον 7ο ηλιακό μου οίκο και σχηματίζει αρμονικές όψεις με προσωπικούς πλανήτες (είναι κατάλληλη διέλευση για την αναθέρμανση των σχέσεων).
4) Η Αφροδίτη διέρχεται από τον 3ο οίκο της τσατσάς (γίνεται πιο γλυκομίλητη).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ακατάλληλα timing:
1) Από Δευτέρα έως Κυριακή τις ώρες 14:30 με 17:30 (γιατί μπορεί να κοιμάται).
2) Σάββατα μετά τις 18:00 (γιατί το σαλόνι είναι γεμάτο από παρέες, που κάνουν στουντιότσαρκα).
3) Πανσέληνος ή έκλειψη (γιατί η συγκεκριμένη τσατσά διόλου απίθανο να έχει νεύρα και να γίνουμε μαλλιά κουβάρια).
4) Ο άρης διελαύνει από τον 7ο ηλιακό μου οίκο και σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με προσωπικούς πλανήτες (η διέλευση αυτή είναι ότι πρέπει για τη διάλυση σταθερών σχέσεων).
5) Ο άρης διέρχεται από τον 3ο οίκο της τσατσάς (ο λόγος της γίνεται πιο αιχμηρός).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) Καμάκι σε οποιαδήποτε άλλη τσατσά

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν τα φράγκα, ώστε να πληρώσω το πρόγραμμα "μαλακία με την τσατσά".

Κατάλληλα timing:
1) Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00 - 16:00 και 17:30 - 19:00 (συνήθως αυτές τις ώρες τα στούντιο δεν έχουν πολυκοσμία).
2) Παρασκευή 10:00 - 16:00.
3) Πανσέληνος στον 5ο οίκο μου (ο έρωτας σε όλο του το μεγαλείο).
4) Θετικές επιρροές στον 5ο ή στον 11ο οίκο μου (αυτοί οι δυο οίκοι σχετίζονται με τη χαρά της ζωής).
5) Πανσέληνος ή άρης ή αφροδίτη στον 8ο οίκο μου (αυξημένη λίμπιντο).

Ακατάλληλα timing:
1) Παρασκευές και Σάββατα μετά τις 20:00 (στα στούντιο γίνεται χαμός).
2) Σελήνη στον Αιγόκερω (οι διαθέσεις εκείνο το διήμερο γίνονται πιο σοβαρές).
3) Ο διελαύνων άρης σχηματίζει σύνοδο με το γεννέθλιο κρόνο μου (μειωμένη ερωτική επιθυμία).
4) Η διελαύνουσα αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με το γεννέθλιο κρόνο μου (αυτή η όψη φέρνει προσωρινή κατάθλιψη).
5) Πανσέληνος ή άρης στον 7ο οίκο μου (οι πιθανότητες για καυγά είναι αυξημένες).

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
American Psycho

Bret Easton Ellis

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αυτό το θρεντ έλειπε πραγματικά. Ολοι στο μπου το περίμεναν για να λύσουν το εώς τώρα άλυτο θέμα του τσατσαδοκαμακιου. Κύριε ελεησον :priest:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε το καλύτερο καμάκι το έκανα σε μία τσατσα στο Βερολίνο στο kamilla-dee 20+ χρονών (ασφαλίστρια στο επάγγελμα και φοιτήτρια ιατρικής την είχαν εκεί για τα τηλέφωνα αλλά άμα της άρεσε κανείς ξέδινε και έβγαζε κανένα φράγκο)… άφησε το μαγαζί ξέμπαρκο και μετά πήγε και άλλαξε και μπήκαμε σε ένα δωμάτιο και την άλλαξα τα φώτα για μία ώρα. Δεν έχυνα με τίποτα. Αυτή ούρλιαζε και έχυσε δύο φορές και με παρακάλεσε να χύσω γιατί κτυπούσε όλοι την ώρα το τηλέφωνο στο μαγαζί…έτσι έβγαλα την καπότα και την πασάλιψα την μάπα με χύσια … φυσικά μου πήρε τηλέφωνο κτλ να έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι να την πάω διακοπές…  :fuck2:  :knockinb:
Κατάλαβες φίλε… να μαθαίνεις…  ;)

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε το καλύτερο καμάκι το έκανα σε μία τσατσα στο Βερολίνο στο kamilla-dee 20+ χρονών (ασφαλίστρια στο επάγγελμα και φοιτήτρια ιατρικής την είχαν εκεί για τα τηλέφωνα αλλά άμα της άρεσε κανείς ξέδινε και έβγαζε κανένα φράγκο)… άφησε το μαγαζί ξέμπαρκο και μετά πήγε και άλλαξε και μπήκαμε σε ένα δωμάτιο και την άλλαξα τα φώτα για μία ώρα. Δεν έχυνα με τίποτα. Αυτή ούρλιαζε και έχυσε δύο φορές και με παρακάλεσε να χύσω γιατί κτυπούσε όλοι την ώρα το τηλέφωνο στο μαγαζί…έτσι έβγαλα την καπότα και την πασάλιψα την μάπα με χύσια … φυσικά μου πήρε τηλέφωνο κτλ να έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι να την πάω διακοπές…  :fuck2:  :knockinb:
Κατάλαβες φίλε… να μαθαίνεις…  ;)

Καύλα κατάσταση, πρέπει να της ξηγηθείς νησάκι και σπάσιμο στον πούτσο να τα δει ολα κολυώμενα.

Επισκέπτης
Για καμάκι σε τσάτσους ;;;;;;;
Για τους φαν , των τραβελιών με προσόντα το λέω ........

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκέφτηκα να κάνω μια έρευνα για το τσατσαδοκαμάκι και να παρουσιάσω τα αποτελέσματα στο 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής.

Απαντήστε με ειλικρίνεια στο παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Α) ΑΤΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1. Age group:
a) 15-24
b) 25-34
c) 35-44
d) 45-54
e) 55-64
f) 65+

2. Employment Status:
a) Unemployed - I search for a job
b) Unemployed - I do not search for a job
c) Full-time work
d) Part-time work
e) Full-time education
f) Retired

3. Your annual income is:
a) < 10.000 euros
b) 10.000 - 20.000 euros
c) 20.000 - 30.000 euros
d) 30.000 - 40.000 euros
e) 40.000 - 50.000 euros
f) > 50.000 euros

4. Marital Status:
a) Single
b) I live with my partner
c) Married
d) Divorced
e) Widowed

5. Education:
a) None
b) Primary school
c) Secondary school
d) BSc
e) MSc
f) PhD

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μακράν το καλύτερο καμάκια για αυτή την ηλικία είναι αμέσως μετά την είσπραξη της σύνταξης.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
B) ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1) Κάθεστε στο λεωφορείο δίπλα σε μια α-καπέλο. Πώς αντιδράτε;

α) Της κοιτάζω διακριτικά τα rings και κατά διαστήματα γελάω σαν κορνούτος.
β) Σκέφτομαι κάποιον έξυπνο τρόπο προσέγγισης και όσο περνάει η ώρα με λούζει κρύος ιδρώτας και με πιάνει ταχυπαλμία.
γ) Της πιάνω κουβέντα για το μνημόνιο, για τη φυγή των νέων στο εξωτερικό, για τα ποδόσφαιρα, κτλ.
δ) Της βγάζω όλα τα εσώψυχά μου, κάνοντας stamp στα ριγκάκια της ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ο γέρος απέναντι με κοιτάζει με το μορφασμό του Κάπτεν.
ε) Ανταλλάζουμε δυο κουβέντες για τον καιρό και της δίνω το κινητό μου.

2) Τσατσαδοκαμάκι κάνετε:
α) Όταν κάνω μόνος μου τσάρκα.
β) Όταν πάω τσάρκα με τους κολλητούς μου.
γ) Σε όλες μου τις τσάρκες.
δ) Είμαι πολύ ντροπαλός. Τι θα γίνει, αν η τσατσά με βρίσει;
ε) Τι ανωμαλίες είναι αυτές; Εμένα μου αρέσουν τα πιπίνια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΣΑΤΣΑΔΟΚΑΜΑΚΙ ΣΑΣ

1) Ήταν σε μπουρδέλο / στούντιο (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
2) Περιοχή Αθήνα / Θεσσαλονίκη / Επαρχία (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
3) Ημερομηνία / ώρα:
4) Πήγα τσάρκα μόνος / με παρέα (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δ) ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΜΑΚΙΟΥ

Φτάσατε σε ένα ίδρυμα και μόλις είδατε την τσατσά αισθανθήκατε ταχυπαλμία και στύση.

1) Στο σαλόνι βρίσκονταν:
α) Πάνω από 3 πελάτες.
β) 1-2 πελάτες.
γ) Κανένας πελάτης.

2) Η πουτάνα:
α) Εμφανίστηκε αμέσως.
β) Ήταν στο δωμάτιο με πελάτη και έπρεπε να περιμένω.

3) Κατά τη διάρκεια της αναμονής (μέχρι να παρουσιαστεί η πουτάνα για σαλονάρισμα):
α) Η τσατσά μου έκανε παρέα και μάλιστα μου προσέφερε Espresso με μπισκοτάκια.
β) Η τσατσά με ενημέρωσε για τα προγράμματα και εξαφανίστηκε στην κουζίνα.
γ) Η τσατσά με έβαλε στο σαλόνι και εξαφανίστηκε σαν κομμήτης.
δ) Μου άνοιξε κατευθείαν η πουτάνα. Μηδέν αναμονή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
4) Τελικά ανοίξατε την καρδιά σας στην τσατσά;
α) Φυσικά. Κολώνω εγώ σε τέτοια;
β) Θα το ήθελα, αλλά δεν ήταν ευνοϊκές οι συνθήκες.
γ) Όχι. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν κυνηγός.

5) Στην περίπτωση, που φλερτάρατε, πώς εκφράσατε τα συναισθήματά σας απέναντι στην τσατσά;
α) Της άνοιξα την καρδιά μου πριν το πουτανογαμήσι και την παρακάλεσα μετά να καθίσουμε παρέα για κουβεντούλα και χούφτωμα.
β) Της πρότεινα να μπεί και αυτή στο δωμάτιο έναντι αμοιβής.
γ) Μετά το πουτανογαμήσι τη χαιρέτησα με διευθυντικό sandwich, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των τρικ-τρικ.
δ) Της άνοιξα την καρδιά μου μετά το πουτανογαμήσι και της ζήτησα το κινητό, για να κανονίσουμε ένα ρομαντικό γεύμα σε μεζεδοπωλείο στου Ψυρρή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
6) Καθώς εκφράζατε τα ιδιαίτερα συναισθήματά σας στην τσατσά:
α) Την κοίταζα κατάμματα και την κάρφωνα με το βλέμμα μου.
β) Κοίταζα το πάτωμα και έτρεμα σαν το ψάρι.
γ) Την κοίταζα με θλιμμένο βλέμμα και της χούφτωνα τα τρικ-τρικ.

7) Ποια η αντίδραση της τσατσάς στο φλερτ;
α) Αμυντική.
β) Φώναξε το νταβατζή, να με πετάξει έξω.
γ) Γέλασε.
δ) Με χούφτωσε, για να μη με χάσει από πελάτη.
ε) Μου προσέφερε το κορμί της.
στ) Συμμετείχε ενεργά σε διευθυντικά / ηγεμονικά / μητροπολητικά sandwich, μου έδωσε το τηλέφωνό της και η σχέση μας συνεχίστηκε και εκτός του οίκου ανοχής.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΣΑΤΣΑΣ

1) Χρώμα μαλλιών: μαύρα / καστανά / ξανθά / κόκκινα / άσπρα / άλλο (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
2) Φορούσε: κοντή φούστα / μακριά φούστα / κοτλέ παντελόνι / τζην (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
3) Φορούσε: τακούνια / γόβες / καλά παπούτσια / αθλητικά (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
4) Φορούσε: σέξι αποκαλυπτικό φόρεμα / ζαρτιέρες / μια κοινή μπλούζα (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
5) Φορούσε: μαύρο διχτυωτό καλσόν / κόκκινο διχτυωτό καλσόν / ένα κοινό καλσόν / δε φορούσε καλσόν, γιατί ζεσταίνεται / τα μπούτια της δεν ήταν σε κοινή θέα (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
6) Φορούσε: βραχιόλια / ριγκάκια / κολιέ / κομποσχοίνι / τουλάχιστον δυο από τα παραπάνω / κανένα από τα παραπάνω (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
7) Τα κοσμήματά της ήταν: χρυσά / σμαραγδένια / από χαλαζία / κοκκάλινα / πολυφυλετικά / από άγνωστης προέλευσης μέταλλο / ανύπαρκτα (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
8) Εθνικότητα τσατσάς: Ελλεηνίδα ή Κύπρια / Αλβανή / από χώρα του πρώην Ανατολικού μπλοκ / άλλη (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
9) Συμπεριφορά τσατσάς: Τυπική / ευγενική / έξω καρδιά / νευρική (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).
10) Ηλικία τσατσάς (κατά εκτίμηση): < 50, 50 - 60, 60 - 70, 70 + (παρακαλώ υπογραμμίστε το σωστό).

Closing Date: 31/03/2013, 10:00.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom